2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla canım aynen, babamda anneme ilk çocuğumuz inşallah kız olsun dermiş babamda bana çok düşkündü ama abim doğmuş ilk kaydirigubbakcemile3 ama hep derdi kızım ben sana daha çok düşkünüm, anneme hep diyordu bak ne varsa kız çocuktan fayda var
hanım, oğlun değil kızın bakar bana diye ama ömrü vefa etmedi babacımın nur içinde yatsın, arkadaş gibiydik ava bile giderdik silah kullanmasını bile öğretmişti babacım...

benim babam dışarıya karşı iyiydi.. baska çocukları severdii.. zulmü bizeydi boshayallersmile
eşin öle sevimli fln diyosa yumusayacaktır hele bi kendi bıdıgını görsün de delikafadulden

inşallah , benim ondan hiç umudum yoktu.çocuk sesine katlanamaz.
bakalım bıdığına nasıl davranacak.

canım geçmiş olsun ya :1hug:

allah rahmet eylesin canım :gitme: eşimde erkek istiyor diyorum ne diye erkek istiyorsun o zaman bana düşkün olacak. kız olursa eminim aralarında bir aşk olur.

Tipik babam, abimin dersleri zayıf diye durmadan annemle babam abimin üzerine düştüler, bi halta yaramayacak adamı gönderdiler yurtdışında okuttular. Bana gelince ise yakınlığını ilgisini hiç belli etmedi, İstanbul dışını kazandığımı duyunca söylemediği laf kalmadı, onun yüzünden 1 sene sonra İstanbul'a geçiş yapmak zorunda kalmıştım. Hiçbir zaman sevgisini belli etmedi, hep otoriterdi. Evlendikten sonra sanırım kıymetini anladı, işe yaramaz oğlunun yurtdışında okusa bile işe yaramayacağını anladı, şimdi 2 haftada 1 gidiyorum, nasıl sarılıyor, öpüyor. Ama içimde hep bir kızgınlık baki kalacak. eşim ise babamın tam zıddı. Mümkün olduğunca sevgisini belli eder, "Seni seviyorum" der, sürprizler yapar, yapılanı takdir eder.Bence süper bir baba olacak.

kaydirigubbakcemile5

aynı valla.. tek fark abimin de dersleri çok iyiydi ve ona da yine benim gibi aynılarını yapmışlar. sonra o basarılı bi adam oldu, aldı yürüdü.. o bile der ki "ben babamın beni sevdiğini askerlik yaparken anladım"..
niye böyle bir aşırı otorite kurma ihtiyacı olur kimisinde hiç anlayamıyorum gerçekten.
çocugu gelip ona babacımm diye sarılamadıktan sonra baba olmanın ne anlamı var

Güneşim sen sıkma canını, eden bulur, belli ki eşin de arada kalmış, kafası karışmış, ama eşinden rica et, sen istiyorsan git görüş ben karışmam ama beni onlarla bir araya getirme de, sinirlerim bozuluyor, bebeğimi düşün de. Eminim anlar. Sen de sadece yavrunu düşün. Düşün o sana muhtaç şu anda.

huhuuuuuuuuuuuuuu ben geeeldiiiim öpücüklere boğdum sizleri kuşlarımbayanssulusmile

slm kızlar eski yazılanları okumaya çalışıyorm deminden beri allahım bitiremedim başım döndü bende haziran annesi olucam allahın izniyle aranızda sırt ağrısı çeken varmı ya çok merak ediyorm benim şimdiden dayanılmaz oluyo böbreğimin üstü tamda bu arada cinsiyetlerde öğrenilmiş ne güzel oh oh inşallah bende öğrenirim bu ay ki gidişimde

allah rahmet eylesin canım :gitme: eşimde erkek istiyor diyorum ne diye erkek istiyorsun o zaman bana düşkün olacak. kız olursa eminim aralarında bir aşk olur.
benimki kız istiyordu kaydirigubbakcemile3 şimdide akşamları gelip karnımı öpüyo kızımmmm sen cicisin artık seni daha çok seviyorum canım yevrum felan diyo hadeee ordan diyorum küstüm ikinizlede konuşmuyorum diyorum, bebişimiz doğunca sen kesin kıskanırsın diyo bana e tabi dedim en çok beni seveceksin bozuşuruz dedim kaydirigubbakcemile3

benim gibi yap
son 3 sayfayı oku
son mevzuyu anla yeter:hulya:

hoşgeldin gebedaşım benim

Merhaba canım ben 15 haftalık hamileyim benimde sırt ağrılarım oluyodu ama geçen haftadan beri fazla kalmadı.Dr. yanlış oturma ve yürümeden olur dikkat et demişti.Sende otururken belinin arkasına yastık felan koy.

konu cinsiyet ve kardeşler galba
benim kocişte erkek ister gibiydi
sonra kız olduğunu duyunca
oooh çatla bana düşkün olcak dedi:umursamaz:
ama bilmiyoki benim gibi bi cadı anne
2 sinide kendine aşık eder zorlazemuszemus

birde diyoki diğerlerinin ablası geliyo
diğerleri:uhm:

neden susuyo millet:ecrin_bebek:

delikafadulden :roflol:
oo şimdiden ikinci üçüncü için niyeti bozmus seninki..
günaydın yiwrum

ya oku oku yetemiom gariiii iki dk bıraksam alıp başını gidio sayfalar günaşim canım benim sen gitme ilgilenme eşinede söyle gitmek isterse o gitsin.açık açık zarar vermeye çalışıyolar sana neden izin veresinki buna ben eşimin akrabalarıyla falan görüşmüyordum ki aramızda bu tür sorunlarda olmadı sadece benden hoşlanmadıklarını düşünüyordum tabi buda benim onlardan hoşlanmamama neden oldu kimse kimseyi sevmek zorunda deyil neticede zorla olmaz böyle şeyler bi süre kimseyle görüşmedim aramadım sormadım arandığımda cvp vermedim sonra yavaş yavaş görüşmeye başladık tekrar tabi mesafeli şimdi herkes çok iyi çok seviyeli ve saygılı kayınpeder ve kayınvalidede dahil

slm arkadaşlar size bşy sormak istiyorum.16 haftalık hamileyim karınlarımızın çatlamaması için ne sürmemiz gerekiyor.herkez bşyler söylüyor yardımcı olursanz çok sevinirim by

bal kavanozu hoşgeldin.
yok anacım geçmişi fln okuma sen kendini kaybedersin oralarda..
sırt ağrın için de böyle otururken fln arkana koyabileceğin destek yastıklar var ya onlardan al.
ya yatarken ya yürürken ya otururken yanlış bi pozisyonda duruyorsundur

slm arkadaşlar size bşy sormak istiyorum.16 haftalık hamileyim karınlarımızın çatlamaması için ne sürmemiz gerekiyor.herkez bşyler söylüyor yardımcı olursanz çok sevinirim by
ben bebe yağı sürüyorum.
henüz özel bir kreme geçmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…