öyle deme apla oğluşumla anlaşma yaptık şimdi uzun uzadıya uyuyacağım o geldikten sonra oğluşuma bakıcam ama gece hiç uyuyamadım bütün dunyanın gazını ben taşıyordum sankii canım çok yandı valla kocişide uyutmadım acıdan o da işe geç kaldııkafamçokkarıştıahahahahah yok artık.. kopar valla acıma :roflol:
günaydın bebiş.
uykucu oldun artık sen
günaydın sütlacım benimmmgünaydın bebişim
ben de alcam yaa öle yastık..
benim işyerindeki koltugum eşşek kadar büyük.. kaykılıp duruyorum üzerinde..
belim hep boşta kalıyor.
ezcaneye sorayım bakayım ben de cok pahalı bişi değilse alırım. yoksa ben de carrefour a bakarım
ben işten cıkınca tesaduf aradı ztn annem hep teldeydı bnı sakınlştrmeye calısyrdu esım aardı nerdesın dedı bılmıyrum dıyebıldm konusamdm olaydn hbrı yokmus daha once baabsı onla konusmustu ama bız olayı buytmemıstk sadece gorsmeye ara vermıstık
onlr bunu sındırememıs sanrm esım geldı benı aldı doktora gıttık sancımda sabahtn coktu akıntımda artmstı ztn aglıyrdum durmadn doktorumda bana streslı gunmu gecrdınd edı rahım buyumesı bazı kadnlrda cok sıddetlı agrılrla olr bırz streslıysen onn bırkmesdr bu ama kesnlıkle 4-5 gun ıstırahat onerıyorm dedı ve ılaclr verdı.
bana eşimm babasıyal aksm konsms hallttk uzme canını dedı
ama hallolmamış aksam esımı aradı caGRDI KONSRKEN BIRSURU ESIME BAGRMAYA BASLADI BENI SUCLAMAYA COCUK NAPSN BABA BI DINLE DINLEMYSN FFALAN DERK SURATINA KAPTTI ESIMIN TELI.
EŞİMDE SINRLENDI AMA NAPACAK EN SON DAYANAMICM GIDEYM KONUSYM DEDI
GUYA GİDNCE HERSEYI HALLETMŞ BİŞEY YOK GIBI GORŞLM BÖLE OLMAZ BU DURM KUSLUK DORU DEIL BABAMADA SOLEDIM DIYOR YA BENIM OKDR YEDIGM HAKARETNE OLCAK DEIDM LUTFEN UZATMA NEREYE KDR DEVAME TCK BEN BİŞEYLERİ DUZELTMEYE CALISYRM SNDE YARDM CI OL DEDI .AMA BEN GITMEK ISTEMYRM HATTA KENDIME PSİKOLOJIK YARDM ALMAYA KARAR VERDIM 4 AYLIK HAMILELIK SURECIMDE HERKES BENIMLE UGRASTI STRESE SOKTULR BENI BEBEGIM EMINM ICERDE HİÇ RAHAT DEIL ONUDA RAHATLATMAM GEREKIYOR
tamam delikafadulden20 tl ya almıştım. çok da memnunum.
peşpeşe doğuruverek aslında ama bu seferde çocuklar yeterince ilgi göremezlerdelikafadulden
alemsin elhamra. bende bu hamilelik hoşuma gitti hemen tekrar istiyorum dedim. eşimin yüzündeki ifade "gerçekse ben kaçıyorum 3 sn içinde" der gibiydi. hemen şaka dedim uzatamadım...
yazmasamda ara ara okuyorum . ama bu site beni tambel etti valla.. çalışırken bile aklım burda...
açılsa da görsek meraklandım :dance:
CANIM BENM KIYAMAM YA YOK BÖYLE BİRŞEY ANLAYIŞSIZLAR SAYGISIZLAR
AYNEN KENDİMİ ŞU GEÇEN GÜNLERİMİ GÖRDÜM SANKİ
İNSANIN GİDESİ GELMEZKİ CNMM BENDE AYNEN ÖYLEYİM
ÜZME KENDİNİ BEBİŞİ DÜŞÜN CNMlmaz:
ben de valla..
biz hemen saldırıya geçeriz zaten kaydirigubbakcemile3
özge chiccoda %40 indirim başlamış.
dün 37 tl ya hastane çıkış aldım. koş kız koşşşş sende aldelikafaduldendelikafadulden
anaaaammmmmmmmmmm tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldenözge chiccoda %40 indirim başlamış.
dün 37 tl ya hastane çıkış aldım. koş kız koşşşş sende aldelikafaduldendelikafadulden
haydaaa şimdi bu indirimlimi oluyo kızlar izmirde meşhur bi bebek mağazası var orda sordum 40 dedi hemde o biçimyuuhhh 37 tlye mi akannehir hemen chiccoya bakmak lazım
bende deli manyak sıkıntılar yasadım onlar yüzünden ama allahtan bebekten önce sona erdirmeyi becerdim. ( psikologluk oldum o da ayrı bi manyak çıktı ve bana boncuk kursuna git dedi- ilk seansta onuda bıraktım. kendim ve eşim için yasıyorum dedim-hepsine bosverdim..) şimdi resmiyet çerçevesinde gidiyo bişeyler...
gecenlerde kayınvalidem birinden bahsetti. gelin 2 aylı kbebeğiyle gitmiş. gidilirmiymiş falan falan diye anlatıyo bana bakarak bende eşinin ailesi bu kadar şey yaşatıyosa gidilir. bebekle de gidilir 5 çocuklada dedim. ogünden beri bana bişi diyemiyo :roflol:
bebek için bunları bosvermemiz lazım..
peşpeşe doğuruverek aslında ama bu seferde çocuklar yeterince ilgi göremezler
Allahınıseversen ne bu anlat bana archimim o kadar sayfayı okuyamam ben fenalıklar basar biliyosun,hem el emeği demişler hem firma anlamadım ben
çok teşekkür ederim ben kayısı yağıkullanıyorum ama tek başına yeterlimi ki
ben yemege kaçtım kızlar görüşürüüzz
haydaaa şimdi bu indirimlimi oluyo kızlar izmirde meşhur bi bebek mağazası var orda sordum 40 dedi hemde o biçim
haydaaa şimdi bu indirimlimi oluyo kızlar izmirde meşhur bi bebek mağazası var orda sordum 40 dedi hemde o biçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?