2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahahahahah yok artık.. kopar valla acıma :roflol:

günaydın bebiş.
uykucu oldun artık sen
öyle deme apla oğluşumla anlaşma yaptık şimdi uzun uzadıya uyuyacağım o geldikten sonra oğluşuma bakıcam ama gece hiç uyuyamadım bütün dunyanın gazını ben taşıyordum sankii canım çok yandı valla kocişide uyutmadım acıdan o da işe geç kaldııkafamçokkarıştı
günaydın bebişim
günaydın sütlacım benimmm
bayanssulusmile

20 tl ya almıştım. çok da memnunum.

CANIM BENM KIYAMAM YA YOK BÖYLE BİRŞEY ANLAYIŞSIZLAR SAYGISIZLAR
AYNEN KENDİMİ ŞU GEÇEN GÜNLERİMİ GÖRDÜM SANKİ
İNSANIN GİDESİ GELMEZKİ CNMM BENDE AYNEN ÖYLEYİM
ÜZME KENDİNİ BEBİŞİ DÜŞÜN CNMlmaz:

peşpeşe doğuruverek aslında ama bu seferde çocuklar yeterince ilgi göremezler
açılsa da görsek meraklandım :dance:

Allahınıseversen ne bu anlat bana archimim o kadar sayfayı okuyamam ben fenalıklar basar biliyosun,hem el emeği demişler hem firma anlamadım ben

bende deli manyak sıkıntılar yasadım onlar yüzünden ama allahtan bebekten önce sona erdirmeyi becerdim. ( psikologluk oldum o da ayrı bi manyak çıktı ve bana boncuk kursuna git dedi- ilk seansta onuda bıraktım. kendim ve eşim için yasıyorum dedim-hepsine bosverdim..) şimdi resmiyet çerçevesinde gidiyo bişeyler...
gecenlerde kayınvalidem birinden bahsetti. gelin 2 aylı kbebeğiyle gitmiş. gidilirmiymiş falan falan diye anlatıyo bana bakarak bende eşinin ailesi bu kadar şey yaşatıyosa gidilir. bebekle de gidilir 5 çocuklada dedim. ogünden beri bana bişi diyemiyo :roflol:

bebek için bunları bosvermemiz lazım..

kızlar günaydın...konu nedir?
yağ ve yastık mı :)yağ olarak sadece bebe yağı kullanıyorum.koltuk icin yastıklar satılıyor onlardan da aldım cok rahat ettim tavsiye ederim çalışanlar için..14 tl ye almıştım ben..hamile kaldığımda 3-4 ay önce falandı sanırım

bana da geçen haftaki kontrolümde doktor fito krem diye bişey yazdı
banyoda kurulanmadan önce karnına bebe yağı sür
her gün kuru cilde de bu kremi sür dedi çatlaklar için..
dün de üçlü testimin sonucunu öğrendim bi problem yok çok şükür şubat başında ayrıntılı ultrasonum var şimdi..

özge chiccoda %40 indirim başlamış.
dün 37 tl ya hastane çıkış aldım. koş kız koşşşş sende aldelikafaduldendelikafadulden
anaaaammmmmmmmmmm tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
gerçi kaynanam ona da karıştı.. kaydirigubbakcemile3
gecen gün bana diyo ki, hastane cıkışı diye bişi yokmuş. artık nesi varsa giydiriliyormuş. yokmuş öle bişi. alınmayacak hastane cıkışı gerek yok fln diyo..
alla allaaaa sanane be alsanaalsanasmile

ben yemege kaçtım kızlar görüşürüüzz

merhaba kızlar mustela krem diye bişey aldım eczaneden onu kullanıyorum.Eczacı arkadaşım önermişti biraz pahalı ama güvendiğim için aldım inş. çatlamaz.

DOĞRU SÖYLÜYORSUN ZATEN SUSMA SEBEBİMİZ ŞU AN BEBİŞ OLMALI
AMA SANKİ ÖZELLİKLE GİBİ HER SORUN HAMİLELİKTEMİ ÇIKAR YA
NEYSE HAYIRLISI SOĞUKLUK SOKUYORLAR BAŞKA BRŞEY DEĞİLLLL
:lepi:

kazen yeni bir bölüm açacakmış. sen de patik yollarsın zengin olursun. hem firmalar sanırım ürün gönderecek, hemde kk daki bayanlar el emeklerini satacaklar.
ben öyle anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…