ohhh doydum geldim..
kızlar eminönünde de bir han varmış adını unuttum. orada sadece bebek malzemeleri satıyorlarmış. çok güzel şeyler varmış ve fiyatları da uygunmuş. geçen gün haöile bir arkadaşım gitmiş, bir sürü şey almış.
ben de gidecem mutlaka..
siz de gidin delikafadulden
maltepe careforudan aldım canım.sanırım her yerde indirim var.
ohhh doydum geldim..
kızlar eminönünde de bir han varmış adını unuttum. orada sadece bebek malzemeleri satıyorlarmış. çok güzel şeyler varmış ve fiyatları da uygunmuş. geçen gün haöile bir arkadaşım gitmiş, bir sürü şey almış.
ben de gidecem mutlaka..
aaa ben de gidemem ki o zaman bilmiyorumkismileya eminönündeki hanlar pazar kapalı. cumartesi de 3 e kadar açık.
o yüzden gidemiyorum ki :1no2:
bende bakayım bakalım.
aslında ben 6-7.aydan önce almaya başlamak istemiyodum.ama 2 arkadaşım hediye almışlar.haftasonu eşimde 2 tane tulum beğendi.almayalım demedim,kırmak istemedim.başladık artık almaya yanii
aaa ben de gidemem ki o zaman bilmiyorumkismile
ohhh doydum geldim..
ben de gidecem mutlaka..
kaldık valla bilmiyorumkismile işte cumartesi çalışmanın faydaları :mymeka:hehehe kaldık mı ortada :roflol:
cumartesi ben 1 de cıkıyom gidene kadar 2 olur. 1 saatte artık dolaşırız birazcık bari.Havuzlu han canım
pazarda malesef kapalı
cumarteside belli bir saate kadar açık sanırım
biz gidersek cumartesi gidebiliriz
Havuzlu han canım
pazarda malesef kapalı
cumarteside belli bir saate kadar açık sanırım
biz gidersek cumartesi gidebiliriz
kaldık valla bilmiyorumkismile işte cumartesi çalışmanın faydaları :mymeka:
doktorumla aynı hastanede calışıyoz kaçamak yapamam ki bilmiyorumkismiledoktora gittiğiniz birgün kaçamak yapın yada bir cumartesi kaçamak yapın
doktorumla aynı hastanede calışıyoz kaçamak yapamam ki bilmiyorumkismile
ama bi cumartesi 1 saat fln erken çıksam belki olur. daha cok zaman var zaten
ben de en sonunda herhalde kayınvaldemin lafına kanıp, şu mothercareden fln hediye gelen battaniyeli takımlarla çıkaracam çocugu hastaneden eyvahedigeldismile
ay kızlar az önce yemege cıkarken asansörde bi bebek gördüm. yeni doğmus herhalde çıkarıyorlardı. ana kucağındaydı. Allahım ne küçüktü. kafası yumruğum kadar.. eller kollar sürekli kıpır kıpırdı..ahh Allahım görecek miyiz o günleri ya.. işte bu benim bebeğim diyebilecek miyiz
bal kavanozu hoşgeldin.
yok anacım geçmişi fln okuma sen kendini kaybedersin oralarda..
sırt ağrın için de böyle otururken fln arkana koyabileceğin destek yastıklar var ya onlardan al.
ya yatarken ya yürürken ya otururken yanlış bi pozisyonda duruyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?