2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh doydum geldim..
kızlar eminönünde de bir han varmış adını unuttum. orada sadece bebek malzemeleri satıyorlarmış. çok güzel şeyler varmış ve fiyatları da uygunmuş. geçen gün haöile bir arkadaşım gitmiş, bir sürü şey almış.
ben de gidecem mutlaka..
siz de gidin delikafadulden

evet varmış orda hatta adı İrem bebe sanırım.eltim söylemişti daha yeni doğum yaptı.onlar herşeyi hazırlayıp veriyolarmış. bakmak lazım :)

maltepe careforudan aldım canım.sanırım her yerde indirim var.

bende bakayım bakalım.
aslında ben 6-7.aydan önce almaya başlamak istemiyodum.ama 2 arkadaşım hediye almışlar.haftasonu eşimde 2 tane tulum beğendi.almayalım demedim,kırmak istemedim.başladık artık almaya yanii

ya eminönündeki hanlar pazar kapalı. cumartesi de 3 e kadar açık.
o yüzden gidemiyorum ki :1no2:

bende dün ilk defa aldım. indirime girmese gene almazdım da o vesile oldu.
alırım bundan sonra da

Havuzlu han canım
pazarda malesef kapalı
cumarteside belli bir saate kadar açık sanırım
biz gidersek cumartesi gidebiliriz

Selam kızlar chiccodaki indirim uzun zamandır var ben yaklaşık bir ay önce capitoldeki chiccoda görmüştüm.Hastane çıkışları güzel ama ben battaniyeli istiyorum.O da ayrı satılıyor ve 30 lira yani takım toplam 70e gelmiş oluyor.Dışarıda daha uygun battaniyeli takımlar var diye almadım ama yarın cinsiyeti öğrenirsek belki kocişi kandırırım da alırız...

Havuzlu han canım
pazarda malesef kapalı
cumartesi ben 1 de cıkıyom gidene kadar 2 olur. 1 saatte artık dolaşırız birazcık bari.

Havuzlu han canım
pazarda malesef kapalı

stella nasılsın görüşmeyeli??
pazar geliyorsun buluşmaya değil mi?? dün de eşime dedim pazar günü stella ve diğer arkadaşlarla buluşacağız diye
beni katmayın da ne yapıyorsanız yapın dedi :roflol:

ben de en sonunda herhalde kayınvaldemin lafına kanıp, şu mothercareden fln hediye gelen battaniyeli takımlarla çıkaracam çocugu hastaneden eyvahedigeldismile

ay kızlar az önce yemege cıkarken asansörde bi bebek gördüm. yeni doğmus herhalde çıkarıyorlardı. ana kucağındaydı. Allahım ne küçüktü. kafası yumruğum kadar.. eller kollar sürekli kıpır kıpırdı..ahh Allahım görecek miyiz o günleri ya.. işte bu benim bebeğim diyebilecek miyiz

doktora gittiğiniz birgün kaçamak yapın yada bir cumartesi kaçamak yapın
doktorumla aynı hastanede calışıyoz kaçamak yapamam ki bilmiyorumkismile
ama bi cumartesi 1 saat fln erken çıksam belki olur. daha cok zaman var zaten

inşallah canım ya bende nerde bebek görsem aynı şeyleri diyorum. :)boshayallersmile

sağol özgecay teşekkür ederim ortopedik olan yastıklardan aldım zaten iş yerinde koltuğuma geçirdimde 10 dakika yürüyim ya da ayakta kalıyım mahvoluyorm böbreklerimin üstü sol arka kısım nasıl kopucak gibi neyse herşey bebişlerimiz için bu arada cinsiyeti herkes öğrenmiş bi benmi kaldım yaa ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…