neden kine :sm_confused:küstümkaydirigubbakcemile
küstümkaydirigubbakcemile
canım kullanıcı panelinde, solda avatarını değiştir diye bir yer var. oraya resim yüklemen gerekiyo profil resmi içinkızlar bişey sorucam benim profil resmim neden gözükmüyor sayfada ? extra bişey mi yapmam lazım bunun için resmi ekledim..
o zaman sende şimdiden başla bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ay tansiyonummu çıktı ne falan de sessiz sakin yatmak istiyorum de birde bişi rica et eşinden akşam senin için yapmasını iste ne bilim elinden ne geliyosa bitki çayı bile olabilir yadaaa masaj yaptır kendine elimin ayağımın hiiçççç canı yok de o zaman açamaz konuyu böyle böylede konuşamaz işte seninle zaten bayağı zaman geçmiş olur üstünden kötükedihüso
canım kullanıcı panelinde, solda avatarını değiştir diye bir yer var. oraya resim yüklemen gerekiyo profil resmi için
canım kalkacaklar tabi ayağa.. benim de kızıma kayınpederi böyle bişi yapsa ben de kalkarım ayağa..:) sabahtan sızlanmaya basladım gozlerm acıyr halım yok dunm kabus gectı bugn olu gıbıym aksm gelr gelmz yatcm falan demeye basladımbakalm neolcak ama annemler teyzmlr ayaga kalkms sımdıde bızm kızımızı nasıl ezmeye calısır dıyeee ortalık akrıscak ııce yeeterrr ya yoruldm
ay sen de kardeşimsin tabii.. kankimsin benim kan kardeşimm olumunekankayizsmilebende kardiş deelmiydim:sinifsinif:
güneşim yaşadıklarını okudum ve çok üzüldüm bir okadarda sinirlendim
eğer haksızlığa uğramışsan hakkını ara pısırık olma ve ağlamayı hemen bırak
sen sahipsiz değilsin öncelikle bunu kavra kayınpederinde olsa saygı bir yere kadar
senin iki canlı olduğunu bildiği halde davranışını tamamen kınıyorum sende kına
gurbette olman tek olduğun anlamına gelmez ailen 1 telefon kadar yakınındadır
sana tavsiyem eğer büyükler sana hakaret ediyorsa dışlıyorsa morelini bozuyorsa
kendi büyüklerine söyle
şuan yıkılmış durumdasın ve tek başına kaldıramayacak kadar acizsin
ailenin onları uyarması gerek tek olmadığını onlarda bilsin
gelin olmayı kabul etmekle it köpek köle olmayı bizler kabul etmiyoruz bunu iyi ya da kötü bir dille bi zahmet anlat
ve ve sakın ağlamaaaaa
sakınn
ay sen de kardeşimsin tabii.. kankimsin benim kan kardeşimm olumunekankayizsmile
:1hug:tamam:kedi:
ama kızlar bişey dicem
ben sizi çok kıskanıyorum hey istanbuldakiler size diyorum ya ama çok istiyorum bende gelmek
offffffff mrk ediyorum herbirinizi foto çekin ya çatlarım vallahimafoldumben
çekcez foto koycaz eveett delikafaduldenama kızlar bişey dicem
ben sizi çok kıskanıyorum hey istanbuldakiler size diyorum ya ama çok istiyorum bende gelmek
offffffff mrk ediyorum herbirinizi foto çekin ya çatlarım vallahimafoldumben
çekcez foto koycaz eveett delikafadulden
canım kalkacaklar tabi ayağa.. benim de kızıma kayınpederi böyle bişi yapsa ben de kalkarım ayağa..
yalnız olmadıgını seni ezemeyeceklerini bilsinler.
bide buna da üzülme lütfen
olumunekankayizsmilehihoyyytzemuszemusalkisalkisalkisolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
evet bari o arasın da.. seninkiler de ona patlamasın bu sefer diye o da aramaktan cekinebilir. canım benim artık bu iş senden cıkmış. onlar bu dünkü pisliklerini yaparken bunların olacağını hesaba katmışlardır. o yüzden sen cek kendini ne olursa olsun. kocanla aran bozulmasın onunla güzel güzel konus, kendi magduriyetini anlamasını sağla yeter..haklısın ama işte bi atraksyon daha kaldrck gucum yok gıbı hıssedıyrm neyse bakcz artk eşime msj atım teyzemlerı sakınleştıremıyorum dıye cok sınrlenmşler dıye anlsn da bari oarayp ozur dılesn baabsı adına napck baska
eheheheheh aklinialirimsmilebenim ruhum orda olcak daha öncede dedim
pörtlücem ödlerinizi koparcam
fesatlığımdan:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?