2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:) sabahtan sızlanmaya basladım gozlerm acıyr halım yok dunm kabus gectı bugn olu gıbıym aksm gelr gelmz yatcm falan demeye basladım bakalm neolcak ama annemler teyzmlr ayaga kalkms sımdıde bızm kızımızı nasıl ezmeye calısır dıyeee ortalık akrıscak ııce yeeterrr ya yoruldm

canım kalkacaklar tabi ayağa.. benim de kızıma kayınpederi böyle bişi yapsa ben de kalkarım ayağa..
yalnız olmadıgını seni ezemeyeceklerini bilsinler.
bide buna da üzülme lütfen

efet malsf kotu durmdayım ama işte bebegım ıcn kendımı sakınleştırmeye calısyrm bebegım içinn..

güneşim sen bebeğini kaybedersen kimsenin umrunda olmaz
bi sen ağlarsın
kimseye prim verme
gerekirse kır ama kırılma
çünkü ortada minicik bi can var

ama kızlar bişey dicem
ben sizi çok kıskanıyorum hey istanbuldakiler size diyorum ya ama çok istiyorum bende gelmek
offffffff mrk ediyorum herbirinizi foto çekin ya çatlarım vallahimafoldumben

tam olarak konuyu anlayamadım ben ama sanırım güneşcim esinin ailesi ile sorunların var..elhamraa'ya aynen katılıyorum sen sadece bebeğini düşün.belli ki onlar düşünmüyorlar hiç! kimseye taviz verme..

ama kızlar bişey dicem
ben sizi çok kıskanıyorum hey istanbuldakiler size diyorum ya ama çok istiyorum bende gelmek

aynen foto bekliyoruz sizden kızlaarr ona göre :)

ama kızlar bişey dicem
çekcez foto koycaz eveett delikafadulden

canım kalkacaklar tabi ayağa.. benim de kızıma kayınpederi böyle bişi yapsa ben de kalkarım ayağa..
yalnız olmadıgını seni ezemeyeceklerini bilsinler.
bide buna da üzülme lütfen

haklısın ama işte bi atraksyon daha kaldrck gucum yok gıbı hıssedıyrm neyse bakcz artk eşime msj atım teyzemlerı sakınleştıremıyorum dıye cok sınrlenmşler dıye anlsn da bari oarayp ozur dılesn baabsı adına napck baska

benim ruhum orda olcak daha öncede dedim
pörtlücem ödlerinizi koparcam
fesatlığımdan:umursamaz:

hihoyyytzemuszemusalkisalkisalkisolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
evet bari o arasın da.. seninkiler de ona patlamasın bu sefer diye o da aramaktan cekinebilir. canım benim artık bu iş senden cıkmış. onlar bu dünkü pisliklerini yaparken bunların olacağını hesaba katmışlardır. o yüzden sen cek kendini ne olursa olsun. kocanla aran bozulmasın onunla güzel güzel konus, kendi magduriyetini anlamasını sağla yeter..
benim ruhum orda olcak daha öncede dedim
pörtlücem ödlerinizi koparcam
fesatlığımdan:umursamaz:
eheheheheh aklinialirimsmile

kızlar ben cumartesi biliyodum pazar günümüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…