2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım öle oturmaya geldi ayrı evimiz hep internet başındasın diyo :sinifsinif:

benimkisi de iş yapmıyorum diye değil ama internette cok zaman geciriyormusum ona takık fakat annem bana öyle oturmaya pek gelemiyor uzak olduğu için nadiren kalmaya geliyor sadece :)anneler hep aynııı boşver idare et..canın istediği zaman zaten yaparsın kim yapacak ki gelip senin isini dimi ama..

ne temizliği Allahınıseversen
mok götürüyo benim evi
biri gelcekse bi toz alıyorum
kocayada veriyorum süpürgeyi süpürüyo
üzme kendini

benimde öle elhamra hele bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum :sinifsinif:
zamanın da allmadım şimidi çok pişmanım ama ilk fırsatta alıcam bi makina
ev desen zaten püfff anneminde içi rahat etmiyor gelir gelmez toplarlıyor mutfağı

kız aynen ya..çocuk doğduktan sonrada onla ilgilenmekten yapamıcas...koca tarafa tefe tutar artık bizi

ayda bi kerecik yardımcı alıyım diyorum onuda kabul etmiyo
neymiş eşyalarımıza yabancı eller dokunmasınmış
ozaman oturursun toz bulutunun içinde
ama doğumdan önce habersiz getircem bi kadın napim ama

yok canım öle oturmaya geldi ayrı evimiz hep internet başındasın diyo :sinifsinif:

benim annem bi üs mahallede ama geldiğinde halılarını silimi onu yapimi bunu yapimi die sürekli basım da kadın bişler yapcak illa. ben kendime bi toz alıp süprmeye calısıyorum. skma sen canıı cok yapmak istiysa ver eline süpürgeyi

aslında benimde büyük sorunlardan biri internet başında olmam ama zaten
işi bıraktığımdan beri doğru dürüst dışarıya çıkamıyorum canım sıkılıyor
napim bide evde kalkar kalmaz motor gibi her gün oranın buranın tozunumu alayım
zaten hastalıktan yeni çıktım banyo yaptım yeniden şifayı kapmayım diye işte yapmıyorum

al ya ben alıorum bazen misa gibi oluyo ev..ama iki gün sonra yine aynı eski halini alıyo hastayım diye annem gelmişti dün oda temizlik yaptı saolsun ev yine temiz bi iki gün idare eder yine beni

boşu boşuna duş alıyorum oyuzden bende haftada en az2 defa:roflol:ay çatlıcam gülmekten valla
hahahahahahaha
ay kopardınız beni yaa..
ay benim de hiç canım çekmiyo ya bilmiyorumkismile
hele rüyamda bile hiiçç görmüyom.. önceden ben isterdim bayağı..
ama köreldim şimdi bilmiyorumkismile

evt canım yarın bakıcam ztn ordan badi ve kot..bakırköyde baska önerebileceğin magaza varmı hamile kıyafeti icin
vlla bakırköyde bildiğim lord ve ebru var ama onlar cok pahalı :umursamaz:
lord dan almıştım ben bişiler, bak istersen sen de

aynen cicim ya
bende şöyle mayıs sonuna doğru hemde evde olucaz
bi kadın alıp yaz temizliği yaptırırım diyorum
sonra 40 gün yat aşağı napalım dimi ama

evet bulask maknesi rahatlık tık içine kirlileri dolunca yıkasın bi kızımız da o
bend evlenirken almadıgıma pişman loldm daha 4ay önce aldım. sözde iki kişiyiz yıkarız filan oldu.keşke aldırsaymısım önceden

Slm bayanlar ,
neler yazdınız diye çok merak ediyorum ara ara okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyyor çok yoğun bir işyerinde çalışıyorum bide stresli ve gergin.
Benimde kıyafetlerim olmuyor yani pantolonlarım olmuyor sadece etek ve kazak giyorum sıkıldım ama hep aynı şeyleri giymekden de.
Sitede bugün bir yazı okudum hem okudum hem ağladım bir bayan ayrıntılı ultrasona girmiş ve bebeği hastaymış 21 haftalık felan ve alacaklarmış bebeğini.Rabbim tüm bebeklerimizi korusun bende korkuyorum Allah göstermesin ya bişey çıkarsa diye 2 hafta sonrada ben giricem ayrıntılıya off ya off içim sıkıldı düşününce gözlerim doldu yine.

bence varya ne yap ne et ilk makina al,ALlaaaah razı olsun o makinayı çıkarandan:Saruboceq:

aynen cicim ya
bende şöyle mayıs sonuna doğru hemde evde olucaz
bi kadın alıp yaz temizliği yaptırırım diyorum
sonra 40 gün yat aşağı napalım dimi ama

bende bi kadın tutim diyorum evi boyatıcam çünkü.müstakil ev oldugundan bizimkisi rutubet yapıyo bazı yerlerdede catlaklar var. onarılması lazım.kökten temizlk

aynen aynen bizde iki kişyiz ne bulaşığı çıkıcak dedik ama maşallah dersin ordu yaşıyor evde o bardaklar iki günde dağ oluyor kafamçokkarıştı

vlla bakırköyde bildiğim lord ve ebru var ama onlar cok pahalı :umursamaz:
lord dan almıştım ben bişiler, bak istersen sen de[/QUOTE]

bende ebrudan hamile pantalonu aldım hem çok pahalı hemde hiç memnun kalmadım rengi soldu 2 yıkamada.

merci canım bakarım oralara ebru yu biliyorum evt

ah kıyamam yaa Allahım hiçbirimize göstermesin inşallah..
nesi varmış ki bebeciğin acaba

sıkma canını öle seyler okuyup bende etraftan coık duyuorum ama artık sıkıldım. Bosver iyi düşün sen bebeğini etkileme.. :Saruboceq: allahın izniyle sağlıklı olucak bebeişlerimiz.

neyse kızlar ben çıkıyorum moralim bozduldu zaten koçiş yok iki gün istanbula gitti toplantıya
hem onun özlemi hem can sıkıntısı biraz iş yapayım hem annemin gönlğ olsun hemde cn sıkıntım gitsi n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…