delü karıııkaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile
hahahahaahahahaha... rüyalardan dolayı dimi :roflol:
arkadaşlar bişi sorcam.cumartesi günü kızkardeşimin nişanı var evde.sonra da gençler eğlenmeye gidelim diyoruz.bar gibi biyere gitsek acaba yüksek sesli müzik bebişimi rahatsız edermi?
kızlar ben çıkıyorum akşam girmeye çalışırım
öptük minikleri ve siziopuyorumnanaktan
arkadaşlar bişi sorcam.cumartesi günü kızkardeşimin nişanı var evde.sonra da gençler eğlenmeye gidelim diyoruz.bar gibi biyere gitsek acaba yüksek sesli müzik bebişimi rahatsız edermi?
bende iyiyim canim.cok sükür iyiyiz bakalim.çok şükür bildiğin gibi işte kuşum,sen nasılsın
bebegin anne karninda gelisimi var canim otomatik olarak veriyor mesela haftasina basiyorsun sana o haftanin bebek gelisimini ve kilosu ile boyini veriyoraçılmadı bende kanaryacım
ne tatlilar demi canim.ayy yerim onu ben:asigim:
kızlar ben çıkıyorum akşam girmeye çalışırım
olumunekankayizsmile
hahahahaahahahaha... rüyalardan dolayı dimi :roflol:
ben bol bol alıyorum:roflol:
tsk ederim canim.bende pek isinamamistim ötekine.kanaryaaaaaaa
resmin çok güsel olmuş
nerdesin ikizim bi görünüyon bi kayboluyonklava:
ben hic sanmıyorum müzik dinletin diyorlar hatta bebeklere..ben de fasıla gittim dogumgunumde bişey olmadı yanii
ahhhh o rüyalar yokmu o rüyalar ya kızlar ben vakit abtest alıyorum
namaz kılıyorum ben bile üst üste bi kaç gün görüyorum o rüyalardan
nedir bu rüyaların anlamı bi ara baya kafaya takmıştım
bi hocaya filan sorsam mı diye sonrada vazgeçtim utandım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum akşam girmeye çalışırım
ahahahhahaha Allahallaaahhh..
he valla her sabah namazından sonra 1 kere mübarek ne rüyaymış ne geniş bi hayal gücüymüş anlamadım bendeki
yok canım kaç kat derinin altında en güvenli yerde bişey olmaz merak etme
ama fazla kalabalık ortamlara girmseen senin için daha iyi biliyosun
grip kol geziyor ama özel günler başka tabi
iyi akşamlar kızlar ne haber nasılsınız bugün bir güzel haber aldım teyzemle benim aramda 1 yaş var o da bebek istiyodu ve tedavi görüyodu bu gün test yapmış sonuç pozitiff ve dr ikiz olma ihtimali çok yüksek demiş çok sevindim ya inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlar hamileliğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?