2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum akşam girmeye çalışırım
öptük minikleri ve siziopuyorumnanaktan

arkadaşlar bişi sorcam.cumartesi günü kızkardeşimin nişanı var evde.sonra da gençler eğlenmeye gidelim diyoruz.bar gibi biyere gitsek acaba yüksek sesli müzik bebişimi rahatsız edermi?

ben hic sanmıyorum müzik dinletin diyorlar hatta bebeklere..ben de fasıla gittim dogumgunumde bişey olmadı yanii

arkadaşlar bişi sorcam.cumartesi günü kızkardeşimin nişanı var evde.sonra da gençler eğlenmeye gidelim diyoruz.bar gibi biyere gitsek acaba yüksek sesli müzik bebişimi rahatsız edermi?

yok canım kaç kat derinin altında en güvenli yerde bişey olmaz merak etme
ama fazla kalabalık ortamlara girmseen senin için daha iyi biliyosun
grip kol geziyor ama özel günler başka tabi

ben bol bol alıyorum:roflol:

ahhhh o rüyalar yokmu o rüyalar ya kızlar ben vakit abtest alıyorum
namaz kılıyorum ben bile üst üste bi kaç gün görüyorum o rüyalardan
nedir bu rüyaların anlamı bi ara baya kafaya takmıştım
bi hocaya filan sorsam mı diye sonrada vazgeçtim utandım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nerdesin ikizim bi görünüyon bi kayboluyon klava:

çok yazamıyorum bugün. işlerim vardı, karabatak gibi görünüp kayboluyorum

bebekler 24. haftadan itibaren duyarlar. şu anda o müziği duyamaz.için rahat olsun

he valla her sabah namazından sonra 1 kere mübarek ne rüyaymış ne geniş bi hayal gücüymüş anlamadım bendeki

iyi akşamlar kızlar ne haber nasılsınız bugün bir güzel haber aldım teyzemle benim aramda 1 yaş var o da bebek istiyodu ve tedavi görüyodu bu gün test yapmış sonuç pozitiff ve dr ikiz olma ihtimali çok yüksek demiş çok sevindim ya inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlar hamileliğini...

he valla her sabah namazından sonra 1 kere mübarek ne rüyaymış ne geniş bi hayal gücüymüş anlamadım bendeki
ahahahhahaha Allahallaaahhh..
yaa bende hiç olmuyo.. halbuki akrep burcuyum, bu konularda iyi olmam gerekir çok isterik olmam gerkir fln.. eskiden öleydim ama niye köreldim sonradan böle acaba bilmiyorumkismile

yok canım kaç kat derinin altında en güvenli yerde bişey olmaz merak etme
ama fazla kalabalık ortamlara girmseen senin için daha iyi biliyosun
grip kol geziyor ama özel günler başka tabi

ben her yere girip çıkıyorum valla. çünkü biliyorum ki aklıma gribi ne kadar sokarsam o kadar hasta olacağım
sadece bol meyve yiyorum bağışıklık sistemim güçlesin diye. onun haricinde eskiden nasıl davranıyorsam hala aynıyım.

ne güzel haber...Allah kucağına almayı nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…