2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim hic kafani rüyaya takma sanki hic görmemis gibi kafandan atmaya calis.

he valla her sabah namazından sonra 1 kere mübarek ne rüyaymış ne geniş bi hayal gücüymüş anlamadım bendeki

aynen yavrumya aynen her sabah namazından sonra görüyodm bi ara hep ben
ya mübarek bi ibadet için kalkıyoruz sonrasında ilahi bi rüya göreceğimize gördüğümüz rüyalara bak allahımya kaydirigubbakcemile3 ama içim rahatladı bi tek ben görmüyormuşum demekki normal bi durummuş hormonlardan olabilir kaydirigubbakcemile3

ahahahhahaha Allahallaaahhh..
yaa bende hiç olmuyo.. halbuki akrep burcuyum, bu konularda iyi olmam gerekir çok isterik olmam gerkir fln.. eskiden öleydim ama niye köreldim sonradan böle acaba bilmiyorumkismile

kocişe sölüyom sabahları benim karı dellendi diyo(dellendi yerine başka bişi diyoda buraya yazamıyorum)
ayarım iyice kaçtı ooof of

kanaryacımm tatlım nasılsınn bu arada temin yazıcaktım bu rüya olayı ilgimi çekti

aklinialirimsmile bebişin nasıl

ahahahhahaha Allahallaaahhh..
yaa bende hiç olmuyo.. halbuki akrep burcuyum, bu konularda iyi olmam gerekir çok isterik olmam gerkir fln.. eskiden öleydim ama niye köreldim sonradan böle acaba bilmiyorumkismile

ya var ya yazdığını okurken su iciyordum siseden üstüme döktüüüüüüüüüüm zemuszemus
ben de ilk aylarda cok isteksizdim zaten hiç yaramazlık yapmadık biz.sonrasında da 2-3 kez ancak..simdi yeniyeni düzeliyorum.seninkisi de düzelir canım

benim koca o kadar düşkün değildi bu işlere..
ilk zamanlar sekşşşi geceliklerle çıktıgımda üstüme atlayacağına bana şebeklik yapıyodu.
o yuzden bir süre sonra köreldim ben bilmiyorumkismile
çünkü uğraşmamaya basladım.
hatta çok kavga ettik bu yüzden kocişle.. ben kavga ettim daha doğrusu.
hatta ayrılmaya bile kalktım bi ara cok büyümüştü bu sorun..
sonra o yuzden işte bana bi isteksizlik geldi boshayallersmile

nadir de olsa var böyle erkekler .. bir ortası yokmu bunları yaff :bbo:

ben cıkıyorum kızlar iyi aksamlar size:1hug:

hoşğeldin gelincik iyiz biz sen nasılsın bakalım bu arada be seni ilk defa görüyorum
girmiyorsun herzamn heralde

anaa bizim evin tam tersi. bende köşe bucak kaçarım valla. kocam beni boşasa yeridir.
şimdi yasak oldu da rahatladım :roflol::roflol:

Benim kocam kocam olmadan önce yani sevgiliyken süperdi biz 3,5 sene birlikte yaşadık resmen birlikte olmadığımız günleri saymam çok kolay olurdu. Ama nezaman nişanlandık sonrada evlendik adam türk standartlarına uydu klasik cumartesi akşamları. Hatta onu bile aksatmaya başladı bir ara sonra bebeğe karar verince 3 ay boyunca görev bilinciyle gayet iyiydi şimdide sanırsın hamile olan o bebeğe zarar verirmiş karnıma baskı olurmuş (sanırsın başka pozisyon yok) gibi bahanelerle kardeş kardeş takılıyouz hayata. Aradabir laf sokuyorum dün gece bunun için kavga bile ettik ama banamısın demiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…