hahahahah.. valla varmış böleleri. benim kocayı görünce bende şaşırmıstım..anaa bizim evin tam tersi. bende köşe bucak kaçarım valla. kocam beni boşasa yeridir.
şimdi yasak oldu da rahatladım :roflol::roflol:
hoşğeldin gelincik iyiz biz sen nasılsın bakalım bu arada be seni ilk defa görüyorum
girmiyorsun herzamn heralde
benimki de öle.. bazen diyorum yapalım istersen. bana diyo ki şimdi nereni ellesem acıyo dicen, bide cocuga da bişi olur fln -tatlicadiarzu-Benim kocam kocam olmadan önce yani sevgiliyken süperdi biz 3,5 sene birlikte yaşadık resmen birlikte olmadığımız günleri saymam çok kolay olurdu. Ama nezaman nişanlandık sonrada evlendik adam türk standartlarına uydu klasik cumartesi akşamları. Hatta onu bile aksatmaya başladı bir ara sonra bebeğe karar verince 3 ay boyunca görev bilinciyle gayet iyiydi şimdide sanırsın hamile olan o bebeğe zarar verirmiş karnıma baskı olurmuş (sanırsın başka pozisyon yok) gibi bahanelerle kardeş kardeş takılıyouz hayata. Aradabir laf sokuyorum dün gece bunun için kavga bile ettik ama banamısın demiyor valla
ne güzel bir haber.Rabbim teyzene saglikla sihhatle bebeklerini kucagina almayi nasip etsin.iyi akşamlar kızlar ne haber nasılsınız bugün bir güzel haber aldım teyzemle benim aramda 1 yaş var o da bebek istiyodu ve tedavi görüyodu bu gün test yapmış sonuç pozitiff ve dr ikiz olma ihtimali çok yüksek demiş çok sevindim ya inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlar hamileliğini...
hahahahah.. valla varmış böleleri. benim kocayı görünce bende şaşırmıstım..
adam dünyanın en iyi adamı kusuru yok herkes çok sever siniri yoktur bilmemne.. ama böle de bi kusuru var işte bilmiyorumkismile
ööle istek gelmiyo adamın içinden cok sık.. diğer erkekler gibi yani.
öle olunca beni de soğuttu zamanında..
bazen de düşünüyom belki bölesi daha mı iyi acaba diye.. ya da kendimi avutuyom kaydirigubbakcemile3
Benim kocam kocam olmadan önce yani sevgiliyken süperdi biz 3,5 sene birlikte yaşadık resmen birlikte olmadığımız günleri saymam çok kolay olurdu. Ama nezaman nişanlandık sonrada evlendik adam türk standartlarına uydu klasik cumartesi akşamları. Hatta onu bile aksatmaya başladı bir ara sonra bebeğe karar verince 3 ay boyunca görev bilinciyle gayet iyiydi şimdide sanırsın hamile olan o bebeğe zarar verirmiş karnıma baskı olurmuş (sanırsın başka pozisyon yok) gibi bahanelerle kardeş kardeş takılıyouz hayata. Aradabir laf sokuyorum dün gece bunun için kavga bile ettik ama banamısın demiyor valla
yapıyolar da ben yapmıyom :umursamaz:
pardon canım ama evlenmeden önceddemi beraber yaşıdınız anlamadım
ne güzel bir haber.Rabbim teyzene saglikla sihhatle bebeklerini kucagina almayi nasip etsin.
Hoşbulduk kızlarrrrrrrrrrr yaşasın bugün cumaaaaaa oh be hafta bitti buluşmaya 2 gün kaldııııı.
Gelincik sende bulgurluda oturuyormuşsun galiba bir bende yakınım bulgurlunun netarafındasın???
hoşbulduk canım:)yeni sayılırım,doktor istirahat vermişti kayınvalidemde kalıyodum çok giremiyodum,artık evimdeyim çok şükür:)iyiyim cnm,sen nasılsın?nasıl gidiyo hamilelik?
eyüpoğlu kolejine yakınım,sen?
kızlar kociş geldi ben kaçtım öpüyorum
Valla benimki şimdiden doğumdan sonrayı düşünmeye başladı 40 gün senden nasıl uzak olucam deyip duruyo şimdi de haftada 2 yada 3 kez oluyo...:kedi:
2mi 3 mübilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?