memnun oldum cnm:)allah tamamına erdirsin inşallah.bende hemen büyüsün kocaman olsun istiyorum karnım:)hareketlerini hissediyomusunsaol tatlım tanışalım ozman ben dilek bursada ikamet ediyorum
ayy iş cvsi gibi oldu kaydirigubbakcemile3 17 haftalıık hamileyim
ALLAH nasip kısmet ederse haziran 13de kız annesi olucam inşallah
hamilelikl süper geçiyor ilkzmanlarda kusmaktan bişey anlayamadım
ama şimdi yavaş yavaş keyfini çıkarma başlıyorummm derken şimdide
karnımından uyamıyorum kocaman bi gobişim oldu ama olsun benim minik meleğime
değer
bazı haftalar 2 bazı haftalar 3:kedi::kedi:
2mi 3 mübilmiyorumkismile
Yunusemre Caddesinin sonu :) tam komşuyuz yani .Pazargünkü buluşmaya gelsene sende
memnun oldum cnm:)allah tamamına erdirsin inşallah.bende hemen büyüsün kocaman olsun istiyorum karnım:)hareketlerini hissediyomusun
aaa evet çok yakınız:)beritan pastanesinin yakınları mı?gelmek çok isterdim ama misafirim var bu pazar
elhamraaa ttalımmmm ya şu profil rsmini değiştirsene içim kararıyo gördükçe karanlıklardaki kadını bacım yaa eyvahedigeldismile korku filmi gi,bi eyvahedigeldismile
hakketten 2 ,3mü bilmiyorumkismile sırnaşık şey
:)))) ay maşallah yani
pardon canim ya kabus rüyalardan bahsediyosun sandim.o tür rüyalar görüyosan abdest alaman normal.evt ya insan sinir olur.abdestini aliyosun namazini kiliyosun arkasindan bu tarz bir rüya.buda seytanin isi iste.ölede tatlım abtest almadan kafamdan atamıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay sorma onla uğraştım geçen gün ama site hata veriyo ve kapanıyo hemen du bi daha deniyim kuşum
pardon canim ya kabus rüyalardan bahsediyosun sandim.o tür rüyalar görüyosan abdest alaman normal.evt ya insan sinir olur.abdestini aliyosun namazini kiliyosun arkasindan bu tarz bir rüya.buda seytanin isi iste.
iyiyim dilekcim sen nasilsin.günleri sayiyorum artik canim 5 gün sonra bebegimin cinsiyetini ögrenecegim.1 ay gecti ya artik su 3-5 gün gecmez.cok sükür dilek teyzesi bebis de iyi bakalim ya senin bebisin nasilkanaryacımm tatlım nasılsınn bu arada temin yazıcaktım bu rüya olayı ilgimi çekti
aklinialirimsmile bebişin nasıl
kıslar ya bişey sorcam.son günlerde ara ara adet olucakmışım gibi hafif kasıklarımda ağrı oluyo,bazende belim ağrıyo.sizde de oluyo mu?bide bebişin tekme atması için henüz erken di mi?taktımda kafaya!kımıl kımıl bişiyler hissediyorum bazen ama sert diil!normal di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?