2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
memnun oldum cnm:)allah tamamına erdirsin inşallah.bende hemen büyüsün kocaman olsun istiyorum karnım:)hareketlerini hissediyomusun

Kızlar bugün daemon hiç gelmedimi ?? en son sabaha karşı 2 de kalktım gül böreği yapıyorum yazmış merak ettim bütün gün göremeyince

elhamraaa ttalımmmm ya şu profil rsmini değiştirsene içim kararıyo gördükçe karanlıklardaki kadını bacım yaa eyvahedigeldismile korku filmi gi,bi eyvahedigeldismile

memnun oldum cnm:)allah tamamına erdirsin inşallah.bende hemen büyüsün kocaman olsun istiyorum karnım:)hareketlerini hissediyomusun

hissetmememi fırdıl fırdıl içimde yavrım helede geceleri kaydirigubbakcemile3
bende hemen doğsun istiyorummm alayım o minicik mucizeyi kucaklarıma

aaa evet çok yakınız:)beritan pastanesinin yakınları mı?gelmek çok isterdim ama misafirim var bu pazar

beritanı geç o yolun sonunda emlakçı var köşede onun yanındaki apartman sefa çıkmazındayım. Sen hangi sokaktasın ??

elhamraaa ttalımmmm ya şu profil rsmini değiştirsene içim kararıyo gördükçe karanlıklardaki kadını bacım yaa eyvahedigeldismile korku filmi gi,bi eyvahedigeldismile

ay sorma onla uğraştım geçen gün ama site hata veriyo ve kapanıyo hemen du bi daha deniyim kuşum

kıslar ya bişey sorcam.son günlerde ara ara adet olucakmışım gibi hafif kasıklarımda ağrı oluyo,bazende belim ağrıyo.sizde de oluyo mu?bide bebişin tekme atması için henüz erken di mi?taktımda kafaya!kımıl kımıl bişiyler hissediyorum bazen ama sert diil!normal di mi?

ölede tatlım abtest almadan kafamdan atamıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pardon canim ya kabus rüyalardan bahsediyosun sandim.o tür rüyalar görüyosan abdest alaman normal.evt ya insan sinir olur.abdestini aliyosun namazini kiliyosun arkasindan bu tarz bir rüya.buda seytanin isi iste.

kızlar kızlarrr...çok mutluyum bugun bebişime ilk kıyafetlerını aldım. kendımı şimdı gerçekten hamıle hissettim cok duygulandım, hatta satıcı kız dedı ki, sizi dogumda duşunemıyorum şimdıden gözlerınız doluyor, ama gözyaşlarımı tutamadım kesın delı demışlerdir. desınler napımmm...duygulandım bi kere ağlamadan olmazdı :kedi:

chickoda indirim vardı %40. her urunde geçerlı duşunursenız fıyatları şöyle. yenı doğan tam takım aldım penye battanıyeli set 70 tl, c&a dan 4 lü zıbın set yenıdoğan 22 tl. şimdılık bunları aldım. bu 1-2 ay hep kıyafet alıcam, masrafları bır aya yuklenmeyelım dıye sonra araba yatak, sonra bez biberon gıbı şeylerle dogum ayında borcumuz kalsın istemıyoruz.en azından şimdilik sarılabılecegım bır kıyafetı var kuzucugumun.

pardon canim ya kabus rüyalardan bahsediyosun sandim.o tür rüyalar görüyosan abdest alaman normal.evt ya insan sinir olur.abdestini aliyosun namazini kiliyosun arkasindan bu tarz bir rüya.buda seytanin isi iste.

şeytanda be canım kalkıyosun sabah namazanına kılıyosun dua i,le yatıyosun
anaa gördüğün rüyaya bak insan kendinden şüpheleniyor bilmiyorumkismile

kanaryacımm tatlım nasılsınn bu arada temin yazıcaktım bu rüya olayı ilgimi çekti

aklinialirimsmile bebişin nasıl
iyiyim dilekcim sen nasilsin.günleri sayiyorum artik canim 5 gün sonra bebegimin cinsiyetini ögrenecegim.1 ay gecti ya artik su 3-5 gün gecmez.cok sükür dilek teyzesi bebis de iyi bakalim ya senin bebisin nasil

Son düzenleme:

Canım o sancı bende de oluyodu dr a sordum idrar yollarında enfeksiyon olabilir dedi ilaç verdi erken değil canım normal diye biliyorum bu haftalarda hissediyomuş anneler genelde ilk hamileliklerde....

ayyyyyyyyy canım ne güzel:)güle güle giyinsin inşallah bebişin:)annelik böle bişiy işte

biz daha hiç ilişkıye gırmedık korkudan aylardır kardeş kardeş. ne eşimin ne benim içimizden gelmiyo :tomato: korkuyoruz.

e bu avatarda çokmu klasik olduki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…