- Konu Sahibi daemon
-
- #28.321
ayyyyyyyyy canım ne güzel:)güle güle giyinsin inşallah bebişin:)annelik böle bişiy işte
kızlar kızlarrr...çok mutluyum bugun bebişime ilk kıyafetlerını aldım. kendımı şimdı gerçekten hamıle hissettim cok duygulandım, hatta satıcı kız dedı ki, sizi dogumda duşunemıyorum şimdıden gözlerınız doluyor, ama gözyaşlarımı tutamadım kesın delı demışlerdir. desınler napımmm...duygulandım bi kere ağlamadan olmazdı :kedi:
chickoda indirim vardı %40. her urunde geçerlı duşunursenız fıyatları şöyle. yenı doğan tam takım aldım penye battanıyeli set 70 tl, c&a dan 4 lü zıbın set yenıdoğan 22 tl. şimdılık bunları aldım. bu 1-2 ay hep kıyafet alıcam, masrafları bır aya yuklenmeyelım dıye sonra araba yatak, sonra bez biberon gıbı şeylerle dogum ayında borcumuz kalsın istemıyoruz.en azından şimdilik sarılabılecegım bır kıyafetı var kuzucugumun.
Hayılı olsun canım bebişinin kıyafetleri inşallah güzel ve sağlıklı günlerde giydira.s.
e bu avatarda çokmu klasik olduki
kıslar ya bişey sorcam.son günlerde ara ara adet olucakmışım gibi hafif kasıklarımda ağrı oluyo,bazende belim ağrıyo.sizde de oluyo mu?bide bebişin tekme atması için henüz erken di mi?taktımda kafaya!kımıl kımıl bişiyler hissediyorum bazen ama sert diil!normal di mi?
sen hissediyomusun peki tekme atmasını?Canım o sancı bende de oluyodu dr a sordum idrar yollarında enfeksiyon olabilir dedi ilaç verdi erken değil canım normal diye biliyorum bu haftalarda hissediyomuş anneler genelde ilk hamileliklerde....
güle güle giyer inşallah bebişin..gerçekten çok güzel bi duygu..bende bi kaç bişi aldım arada bakıp seviyorum...çok tatlılar yakızlar kızlarrr...çok mutluyum bugun bebişime ilk kıyafetlerını aldım. kendımı şimdı gerçekten hamıle hissettim cok duygulandım, hatta satıcı kız dedı ki, sizi dogumda duşunemıyorum şimdıden gözlerınız doluyor, ama gözyaşlarımı tutamadım kesın delı demışlerdir. desınler napımmm...duygulandım bi kere ağlamadan olmazdı :kedi:
chickoda indirim vardı %40. her urunde geçerlı duşunursenız fıyatları şöyle. yenı doğan tam takım aldım penye battanıyeli set 70 tl, c&a dan 4 lü zıbın set yenıdoğan 22 tl. şimdılık bunları aldım. bu 1-2 ay hep kıyafet alıcam, masrafları bır aya yuklenmeyelım dıye sonra araba yatak, sonra bez biberon gıbı şeylerle dogum ayında borcumuz kalsın istemıyoruz.en azından şimdilik sarılabılecegım bır kıyafetı var kuzucugumun.
sen hissediyomusun peki tekme atmasını?
:a015:canim.kendine ve melegine iyi bak opuyorumnanaktankızlar kociş geldi ben kaçtım öpüyorum
beritanı geç o yolun sonunda emlakçı var köşede onun yanındaki apartman sefa çıkmazındayım. Sen hangi sokaktasın ??
dilekcim ben 18e girdim bugün .seninde ileri gidiyordu sanirim.benimde dogum 13 hazirandi ya dilekcim ikimizin ayniydi,2 aydir benim dr,ayin 17 si yada18 i diyor.tabi bu tarihlerde degisebilirsaol tatlım tanışalım ozman ben dilek bursada ikamet ediyorum
ayy iş cvsi gibi oldu kaydirigubbakcemile3 17 haftalıık hamileyim
ALLAH nasip kısmet ederse haziran 13de kız annesi olucam inşallah
hamilelikl süper geçiyor ilkzmanlarda kusmaktan bişey anlayamadım
ama şimdi yavaş yavaş keyfini çıkarma başlıyorummm derken şimdide
karnımından uyamıyorum kocaman bi gobişim oldu ama olsun benim minik meleğime
değer
Benimki tam tekme denemz ama hareketlerini hissediyorum özellikle geceleri dokunuşlarını hissediyorum bir kerede sanki takla atmış gibi çok garip birşeyler hissettim
dilekcim ben 18e girdim bugün .seninde ileri gidiyordu sanirim.benimde dogum 13 hazirandi ya dilekcim ikimizin ayniydi,2 aydir benim dr,ayin 17 si yada18 i diyor.tabi bu tarihlerde degisebilir
ewet benimde öyle tekmeyi tanımadığım için adını koyamıyorum çok tuhaf bişiy!benimki tembel heralde:)içim gıcıklanıyo
kızlar ben kaçtım öpüldünüz
hepsi normal canim.bende druma sordum ayni seyleri agrilar falan cok normal dedi.gecen bende öyle birsey hissettim hadi o kimiltilari zaten hissediyordumda bu cok degisikti uykumdan uyandirdi resmen icimde hafif bir yumruk atilmis gibi oldu.dünde midemin hemen altinda ayni sey oldu.gaz olmasi imkansiz onu farkedebiliyorum.resmen o kimiltilarin siddetlisiydi yukariya tirmancak hali yok herhalde.ne oldugunu hala cözemiyorum:uhm:kıslar ya bişey sorcam.son günlerde ara ara adet olucakmışım gibi hafif kasıklarımda ağrı oluyo,bazende belim ağrıyo.sizde de oluyo mu?bide bebişin tekme atması için henüz erken di mi?taktımda kafaya!kımıl kımıl bişiyler hissediyorum bazen ama sert diil!normal di mi?
bugun yarım gun çalıştım. şimdı sinitzel yapcam. Kaçayım. Hepınızı öpuyorum sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?