2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayılı olsun canım bebişinin kıyafetleri inşallah güzel ve sağlıklı günlerde giydira.s.

kızlar ben kaçtım öpüldünüz

erken olurmu canım ya ne erkeni atar tabikie hele klimi çoxuklar çok hareketli
oluyor benimki oldğu gibi bendede başladı sanki adet olucakmışım gibi hafif sanccılar
var normal yani merak etme

Canım o sancı bende de oluyodu dr a sordum idrar yollarında enfeksiyon olabilir dedi ilaç verdi erken değil canım normal diye biliyorum bu haftalarda hissediyomuş anneler genelde ilk hamileliklerde....
sen hissediyomusun peki tekme atmasını?

bugun yarım gun çalıştım. şimdı sinitzel yapcam. kaçayım. hepınızı öpuyorum sevgıler

güle güle giyer inşallah bebişin..gerçekten çok güzel bi duygu..bende bi kaç bişi aldım arada bakıp seviyorum...çok tatlılar ya

dilekcim ben 18e girdim bugün .seninde ileri gidiyordu sanirim.benimde dogum 13 hazirandi ya dilekcim ikimizin ayniydi,2 aydir benim dr,ayin 17 si yada18 i diyor.tabi bu tarihlerde degisebilir

Son düzenleme:
gunesim kullanıcısından alıntı
ben işten cıkınca tesaduf aradı ztn annem hep teldeydı bnı sakınlştrmeye calısyrdu esım aardı nerdesın dedı bılmıyrum dıyebıldm konusamdm olaydn hbrı yokmus daha once baabsı onla konusmustu ama bız olayı buytmemıstk sadece gorsmeye ara vermıstık
onlr bunu sındırememıs sanrm esım geldı benı aldı doktora gıttık sancımda sabahtn coktu akıntımda artmstı ztn aglıyrdum durmadn doktorumda bana streslı gunmu gecrdınd edı rahım buyumesı bazı kadnlrda cok sıddetlı agrılrla olr bırz streslıysen onn bırkmesdr bu ama kesnlıkle 4-5 gun ıstırahat onerıyorm dedı ve ılaclr verdı.
bana eşimm babasıyal aksm konsms hallttk uzme canını dedı
ama hallolmamış aksam esımı aradı caGRDI KONSRKEN BIRSURU ESIME BAGRMAYA BASLADI BENI SUCLAMAYA COCUK NAPSN BABA BI DINLE DINLEMYSN FFALAN DERK SURATINA KAPTTI ESIMIN TELI.
EŞİMDE SINRLENDI AMA NAPACAK EN SON DAYANAMICM GIDEYM KONUSYM DEDI
GUYA GİDNCE HERSEYI HALLETMŞ BİŞEY YOK GIBI GORŞLM BÖLE OLMAZ BU DURM KUSLUK DORU DEIL BABAMADA SOLEDIM DIYOR YA BENIM OKDR YEDIGM HAKARET NE OLCAK DEIDM LUTFEN UZATMA NEREYE KDR DEVAME TCK BEN BİŞEYLERİ DUZELTMEYE CALISYRM SNDE YARDM CI OL DEDI .AMA BEN GITMEK ISTEMYRM HATTA KENDIME PSİKOLOJIK YARDM ALMAYA KARAR VERDIM 4 AYLIK HAMILELIK SURECIMDE HERKES BENIMLE UGRASTI STRESE SOKTULR BENI BEBEGIM EMINM ICERDE HİÇ RAHAT DEIL ONUDA RAHATLATMAM GEREKIYOR

canım ınan cok üzüldüm cünkü durumun benımkıyle aynı. bızde 7 -8 ay önce kaynatamla kavga ettık daha dogrusu üvey kaynanamın sayesınde bana agzına gelenı saydı . neymıs benım anneannem eveımıze karısıyomus 80 yasında kadın bıze gelmıyor bıle ..ama en basından ıstemıyorlardı benı benım ailemde onları.düşün senı bosattırıcam bıle dedı bana. esım tabı ıkı arada bı derde kalıo.gecen sene bır yıyorduk. ben bu sene bır yemem ne olursa olsun dedım.sımdıde bazen yemege cagırıyolar üst kata ıstemeye ıstemeye gıdıyorum ınanaın yedıgım yemek bogazımda n gecmıyor.esım asagı cagılaralım dıyor sınır oluyom..bzen bu yüzden kavga cıkıo.. dıcem sey canını sıkma ınan bende cok agladım aglıyorum ama onlara hıc bırsey olmuyo senın üzüntüne sevınıyolar bıle .. dıcemız tek yaptıkları ayaklarına dolassın.. canını sıkma ..boşver oluruna bırak bu yasa kadar ınsaklılk ögrenememıs ınsanları bız ınsanlık ögretemeyız bu saatten sonra dımı canım..

Benimki tam tekme denemz ama hareketlerini hissediyorum özellikle geceleri dokunuşlarını hissediyorum bir kerede sanki takla atmış gibi çok garip birşeyler hissettim

ewet benimde öyle tekmeyi tanımadığım için adını koyamıyorum çok tuhaf bişiy!benimki tembel heralde:)içim gıcıklanıyo

dilekcim ben 18e girdim bugün .seninde ileri gidiyordu sanirim.benimde dogum 13 hazirandi ya dilekcim ikimizin ayniydi,2 aydir benim dr,ayin 17 si yada18 i diyor.tabi bu tarihlerde degisebilir

canım benimde 17 _4 üm bende doğum tarihi tabi değişir bebişin gelişim
takvimine göre belirliyor doktor çünki neyse ttalım benim çıkmam lazım öpüyorum

hepsi normal canim.bende druma sordum ayni seyleri agrilar falan cok normal dedi.gecen bende öyle birsey hissettim hadi o kimiltilari zaten hissediyordumda bu cok degisikti uykumdan uyandirdi resmen icimde hafif bir yumruk atilmis gibi oldu.dünde midemin hemen altinda ayni sey oldu.gaz olmasi imkansiz onu farkedebiliyorum.resmen o kimiltilarin siddetlisiydi yukariya tirmancak hali yok herhalde.ne oldugunu hala cözemiyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…