erkek diyenler kimse tebrik ediyorum
canım hayırlı olsun oğluşun,allah tamamına erdirsin inşallah
Kızlar ilk sayfaya gittim saydım da geldim topiğimizde 26 kızbayanssulusmile beyzayının oğlunu da sayarsak 24 erkek gamyoncuiremsuvar
Amin canım inşallah evet ben de çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için evet ilk bebeğim ve olması bir sene uğraştık kızımız olacak Allah nasip ederse öyle mi canım yalnız ben sivaslı değilim eşimin işi dolayısıyla burdayız Altınyayla ilçesinde oturuyoruz ben maraşlıyım ama artık sivaslı sayılırız doğduğun yer değil doyduğun yer demişler ya hani[/QUOT
ewet canım haklısın,bende çok heyecanlıyım çok merak ediyorum bebişimi:)
iyi akşamlar kızlar kocam geldi ben çıkıyorum evden fırsat bulabilirsem girerim
kızlar benim kocişte gelmek üzere bende çıktım.görüşürüz inşallah
Allahim hislerime tekrar kavustum.ayyy cok sevindim.saglikla kucagina alirsin insaallah gözün aydin bitanemopuyorumnanaktanbebek erkekmişşş
bidahaki aya 3lü test yapıcakmısız bir ay sonra yani
gözünaydın beyzacım :)) bu arada 3 lü test bu haftada yapılıyor zaten bır ay sonra 2.cı düzey usg var yanı benım öle oldu yınede doktorun daha ıyı bılır tabı
benım bebegımede doktor %80 erkek dedı :))) :ecrin_bebek:
sirada ben varim sanirim persembe belli olacak kizmi erkekmi bakiciz artik:ecrin_bebek:Kızlar ilk sayfaya gittim saydım da geldim topiğimizde 26 kızbayanssulusmile beyzayının oğlunu da sayarsak 24 erkek gamyoncuiremsuvar
Allahim hislerime tekrar kavustum.ayyy cok sevindim.saglikla kucagina alirsin insaallah gözün aydin bitanemopuyorumnanaktan
gözünaydın beyzacım :)) bu arada 3 lü test bu haftada yapılıyor zaten bır ay sonra 2.cı düzey usg var yanı benım öle oldu yınede doktorun daha ıyı bılır tabı
bilmemki bana 20. haftada yapıcaz dedi ozamana randevu verdi
ayy çok değişik bişi içimde bir pipili var şuann kaydirigubbakcemile3
hadi yaa sendemi oğlan anası olcan yoksa yerimseniben önceki kontrolde anlamadı bugün gittim erkek dedi
gözünaydın tatlııımmm :)evt canım minicikk bir pipisi de var miniğinin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?