2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hanımlar nasılsınız bugun.ben cok ıyıym 3 lu test sonucumuzda cok sukur ıyı cıktı .bısey sorcam sıze 17 haftada pipi bellı olurmu.dr bıze pipi gorunmuyor dedı de sımdı kız olcak dıyebılırmıyız bız buna.CADIARZU

ay ben bu gece nasıl uyuycam eyvahedigeldismile

olması lazım o pipinin ama:jeyyar::hooray:

kız beyza nerdesin seninkinin cinsiyetini ögrenmeye girdim valla çıkcam şimdi nerdesin okadar tebrik ettik kuşum yaklava:

ya ben sabah erken bişey yiyemiyorum inşallah gösteriri bende herkese bi tahmin yapıyorum kendime yokbilmiyorumkismile

ben de nedense sana tahminde bulunamadım simdi bak sanki erkek gibi geldi birden ama cok yogun bir hissim olusmadı hic..sağlıklısı olsun yarına bişey kalmadı zaten zemuszemus

beyza aaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin bayanssulusmile

ben de nedense sana tahminde bulunamadım simdi bak sanki erkek gibi geldi birden ama cok yogun bir hissim olusmadı hic..sağlıklısı olsun yarına bişey kalmadı zaten zemuszemus
bakalım hayırlısı bi oglum var kız istiyorum ama hayırlısı:hulya:

tabiki 12.haftadan itibaren olusmaya baslıyor..kız olabilir o zaman.bize de aynı lafa benzer bisey dedi doktorum.duz duruyor bacaklarının arası bisey yok gibi ortada bi cıkıntı dedi kız buyuk ihtimalle dedihihoyyyt

bakalım hayırlısı bi oglum var kız istiyorum ama hayırlısı:hulya:

ay hadi insallah o zaman haklısın kız istemekte insallah gonlune göre olur yarın bize de bildir..hos ben aksama bakabilirim ancak yarın hamile kıyafet alısverisine cıkıcam belki bebisime de alırım biseyler diyorum ama tam da kesin demedi doktor da kız diye ya degilse ??benneyaptımki

neyse kızlar yarın annemlerden yazabilirsem yazarım yarın teyzemiz gelcek almanyadan onunda heyecanı var bakalım yarın ne ögrencez yazarım size öptüm herkesi ve bebişleriopuyorumnanaktan

tabiki 12.haftadan itibaren olusmaya baslıyor..kız olabilir o zaman.bize de aynı lafa benzer bisey dedi doktorum.duz duruyor bacaklarının arası bisey yok gibi ortada bi cıkıntı dedi kız buyuk ihtimalle dedihihoyyyt

bencede o zaman kız cunkı eger bacaklarını acmasaydı gorunmuyor kapatmıs fılan derdı ama bızımkı actı besbellı.cunkı pipi gorunmuyor dedı.:hulya:

yaaa kıslar bişey sorcam ben şu detaylı ultrasonu yapıcakya bana p.tesi
renkli mi bilmiyorum ne yapacaksa cinsiyeti görür değilmi artık ya
gerçi hiç görünmedi değil hep göründü ama bana söylemedi yaaaaaaabilmiyorumkismile

acele etme canım yada ortak renkler al fazlada bişey alma şimdi gördükçe haşuna gittikçe alırsın hem birden masraf olmamış oluyo iyi oluyo öyle bizim abimizin eşyaları beşigimiz falan bişeylerimiz var kız olursa bişeyler alırım zaten yazın bi çıtçıtlı badi giycekler isilik olcak yavrucaklar ah :sinifsinif:ah

bencede o zaman kız cunkı eger bacaklarını acmasaydı gorunmuyor kapatmıs fılan derdı ama bızımkı actı besbellı.cunkı pipi gorunmuyor dedı.:hulya:

ikimizin doktor da kesin bisey dememis ama kız olma ihtimallerine ısık yakmıs bence ikimizin bebis de kız zemuszemus ben cok memnunum valla insallah degismez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…