hadi yaa sendemi oğlan anası olcan yoksa yerimseniben önceki kontrolde anlamadı bugün gittim erkek dedi
he valla beyza öyle böyle 21 yasında anne olcaz hayırlısıyla.. ben hep kız cocuku ısterdım süslemek tokalar takmak cok hosuma ama ıcımden erkek gecıyordu :)) hayırlısı olsun bakalım sonrada degısmez ıse erkege benzıyor dedı %80 işte :)))
he valla beyza öyle böyle 21 yasında anne olcaz hayırlısıyla.. ben hep kız cocuku ısterdım süslemek tokalar takmak cok hosuma ama ıcımden erkek gecıyordu :)) hayırlısı olsun bakalım sonrada degısmez ıse erkege benzıyor dedı %80 işte :)))
benim de eşim çok sever kız çocuklarını benim için farketmiyo ama
delikafadulden eşim kız istiyodu ya hani üüzldünmü diyorum olurmu saçmalama dedii sağlıklı olsun benim için farketmez dedi sadece gönlünden kız isteği fazla geçiyomuşş öle dedii naniknanik
inanmıyoruuuum bizde de tam tersi benim esim erkek istiyorr..hatta doktor kesin kız demedi bana hala umudu var yani belki erkektir diye ben kızım diye seviyorum o kızım demesene diyor cok gülüyorum hallerinee zemuszemus
kultarım oğşuşunu beyzacım kaydirigubbakcemile2
benim de eşim çok sever kız çocuklarını benim için farketmiyo ama
benim gönlümden de içimden de kız geçiyordu ne yalan söyleyeyim hihoyyyt hayırlısı bakalım 23 ünde bir daha gidicez o zaman kesinlesir herhalde
asyam21 canım dr üçlü test için 5 şubatta gel dedi ikinci düzey usg içinde 26 şubat dedi
ben tam 16 haftalık ıken testlerı yaptırdım
sonuclar bır hafta sonra cıktı salı günü doktoruma götürdüm
gayet ıyı sonuclar dedı. 2.düzey usg ıcın 9 subata randevum var
aklıma takıldı yaa kafamçokkarıştı bende bugün tam 16 haftalığım bana neden yapmadı 5 şubatta yapıcakmıs kötü bişi olmaz dimi bilmiyorumkismile
yok canım korkma doktorun daha ıyı bılır tabıkı ama netten bak ısterden 3 lü bu haftalarda yapılıyor 22.haftada falanda 2.düzey usg ama ıcını ferah tut doktorunun bır bıldıgı var sanırım
bende yarın ögrencem cinsiyetimizi çok heyecanlıyım kızlar ya
bende yarın ögrencem cinsiyetimizi çok heyecanlıyım kızlar ya
ya ben sabah erken bişey yiyemiyorum inşallah gösteriri bende herkese bi tahmin yapıyorum kendime yokbilmiyorumkismileben de gecen pazar günü senin gibiydim..ama bir gittik yan gelmiş yatmış bacaklarını da kapamışş..öğrenemedik kesin olarak fakat doktorun dediğine göre büyük ihtimal kız mışşş.23ünde öğrenicez bakalım kesin sonucunu.ama benim icimebasından beri zaten kız doğuyordu.nitekim de kız diye düşünüyorum hala..sen de hazırlıklı ol süt iç ve çikolata ye gitmeden zemuszemus hareketlenmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?