D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #28.661
dunurcm o konuda anlasmıstık ama olmazkı sımdı ben ıkı gelınımede gozum gıbı bakıcamm
bellı bellı bı ozgenın kızı bıde elhamranın kızı dunurlerım cok medenı kabul ettıler bı keremmm laelaelaelaelae
oyalanma yollardakızlar bende cıkıyorum bıseyler tıkınıp dunurumun hedıyesını almak ıcın kargoya gıtmem lazım..
bır ıkı saate ancak gelırım heralde haı opuldunuz kocamaaannnnn...
kızlar cıkıyom ben...
evime gidiyom..
hadi öptüm hepinizi..
kız yalancı iftiracı elhamra sana da baybay :dilcikar:
dünürüüm bozuşucaz heee....
gule gul egıt dunurcumm.. gelınıme ıyı bakopuyorumnanaktan
Şeniz gel gel yamacıma gel sırnaşık şey bu hafta aşkı memnuyu izledinmi kız daha doğrusu diziyi izliomusun yani kaydirigubbakcemile3 çok heyecanlıydı ertesi günde bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gidicektimya ikisi karıştı heyecandan ölücektim :roflol:
dunurcm o konuda anlasmıstık ama olmazkı sımdı ben ıkı gelınımede gozum gıbı bakıcamm
bellı bellı bı ozgenın kızı bıde elhamranın kızı dunurlerım cok medenı kabul ettıler bı keremmm laelaelaelaelae
kızlar bende cıkıyorum bıseyler tıkınıp dunurumun hedıyesını almak ıcın kargoya gıtmem lazım..
bır ıkı saate ancak gelırım heralde haı opuldunuz kocamaaannnnn...
Gule gule canim dikkat et kendine, gorusuruz.
Ohooo sende butun kizlari kapmissin ha elhamra da hakli kendine baska dunur aramakla.
Deli manyak kırık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arada bakıyom kociş vadiyi ziledğnden pek bakamıyom aşkitom aklinialirimsmile
varil alcam varil kornişon turşu kurcam ben kızımahihoyyyt
Deli manyak kırık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arada bakıyom kociş vadiyi ziledğnden pek bakamıyom aşkitom aklinialirimsmile
benim annem aynı firdevs hanım gibi hayatıma çok karışır meserla bu bebeği yapma dioduu ama ben dinlemedimm :teytey:
pırtlar vadisi hihoyyyt baslayana kadar izliyorum ben de ama bu hafta yeni bolumu yoktu vadinin izledim dizinin tamamını..heyecanlıydı evt..
turşu dediniz cnm yine turşu çekti
pırtlar vadisi hihoyyyt baslayana kadar izliyorum ben de ama bu hafta yeni bolumu yoktu vadinin izledim dizinin tamamını..heyecanlıydı evt..
balo sahnesi vardıya öbür bölümde ben bihteri unuttu sanmıştım bu bölümde anladımki hala sevioo sonu cokk heyecanlıydı delikafadulden beşir ve behlül diyaloğu
turşu dediniz cnm yine turşu çekti
ya trt1de samsun bafrayı gösteriyor erik ağacları meyve vermiş kısın ortasında samsunda olan varmı aranızda zemuszemus bana alsın yollasın kaydirigubbakcemile3 adam da almıs yiyor canım nasıl çekti anlatamam yaaa
balo sahnesi vardıya öbür bölümde ben bihteri unuttu sanmıştım bu bölümde anladımki hala sevioo sonu cokk heyecanlıydı delikafadulden beşir ve behlül diyaloğu
kız öyle bi anne çokzor uğraşmak be allah sabır versin..aslında kadın doru şeyler yapıyo ama feci kurnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?