2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende cıkıyorum bıseyler tıkınıp dunurumun hedıyesını almak ıcın kargoya gıtmem lazım..

bır ıkı saate ancak gelırım heralde haı opuldunuz kocamaaannnnn...

kızlar bende cıkıyorum bıseyler tıkınıp dunurumun hedıyesını almak ıcın kargoya gıtmem lazım..

bır ıkı saate ancak gelırım heralde haı opuldunuz kocamaaannnnn...
oyalanma yollarda
yere bak
çok gezme
hemen gel kuşum

kızlar cıkıyom ben...
evime gidiyom..
hadi öptüm hepinizi..

kız yalancı iftiracı elhamra sana da baybay :dilcikar:

Gule gule canim dikkat et kendine, gorusuruz.

dünürüüm bozuşucaz heee....

gule gul egıt dunurcumm.. gelınıme ıyı bakopuyorumnanaktan

Ohooo sende butun kizlari kapmissin ha elhamra da hakli kendine baska dunur aramakla.

Deli manyak kırık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Arada bakıyom kociş vadiyi ziledğnden pek bakamıyom aşkitom aklinialirimsmile

kızz oğluşun kuma mı getiricek kaydirigubbakcemile3

Gule gule canim dikkat et kendine, gorusuruz.

Ohooo sende butun kizlari kapmissin ha elhamra da hakli kendine baska dunur aramakla.

varil alcam varil kornişon turşu kurcam ben kızımahihoyyyt

Deli manyak kırık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pırtlar vadisi hihoyyyt baslayana kadar izliyorum ben de ama bu hafta yeni bolumu yoktu vadinin izledim dizinin tamamını..heyecanlıydı evt..

benim annem aynı firdevs hanım gibi hayatıma çok karışır meserla bu bebeği yapma dioduu ama ben dinlemedimm :teytey:

pırtlar vadisi hihoyyyt baslayana kadar izliyorum ben de ama bu hafta yeni bolumu yoktu vadinin izledim dizinin tamamını..heyecanlıydı evt..

balo sahnesi vardıya öbür bölümde ben bihteri unuttu sanmıştım bu bölümde anladımki hala sevioo sonu cokk heyecanlıydı delikafadulden beşir ve behlül diyaloğu

turşu dediniz cnm yine turşu çekti

ya trt1de samsun bafrayı gösteriyor erik ağacları meyve vermiş kısın ortasında samsunda olan varmı aranızda zemuszemus bana alsın yollasın kaydirigubbakcemile3 adam da almıs yiyor canım nasıl çekti anlatamam yaaa

balo sahnesi vardıya öbür bölümde ben bihteri unuttu sanmıştım bu bölümde anladımki hala sevioo sonu cokk heyecanlıydı delikafadulden beşir ve behlül diyaloğu

ay evet evt çok heycanlı beşir söyledi resmen..bakalım behlül napıcak

kız öyle bi anne çokzor uğraşmak be allah sabır versin..aslında kadın doru şeyler yapıyo ama feci kurnuz

neymiş daha çok küçükmüşüm doğuramazmışım taşıyamazmışım sen bir matematik mezunsuun daha işe girmemmişsin kariyer yapmamışsın ne cocuğuu aptallsın sen delikafadulden komik be aslında pek sallamıyorum kendisi 17 yaşında doğurmuş ablamı ama düşük tehlikesi yaşadıktan sonra bayağı dindi bu aralar çok iyi maşallah evime geliyoo yardıma falan pek karışmıo ama biraz biraz hala var beyza bu burda hoş durmuyo bunu buraya al kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…