2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ben erik aramaktan çatladım ama bulamadım :çok üzgünüm: napalım bekliorum doğuma yakın çıkar heralde yeriz artık

kız mıydı senin bebişş ben de ilk aylarda cok yedim tursu simdi o kadar yemiyorum ama hala canım eksi seyler istiyooorr

kız daha belli değilki sinir oldum zaten her dakka gidiorum,gözükmüyo..bakim bu hafta bi daha gidicem..ben tatlı hiç yemiorum iğreniorum hatta.. acı tuzlu ekşi böyle şeyler yiyorum

ay ben erik aramaktan çatladım ama bulamadım :çok üzgünüm: napalım bekliorum doğuma yakın çıkar heralde yeriz artık

izmirlilere sesleniyorum
ey memleketdaşlarımmm
o malum meyveyi isteyipte bulamayanlaaaar
bornova ve konak
semtimizde
4mevsim manavı vardır
gidin ve alın
kusana kadar yiyiiiiiinnn

balo sahnesi vardıya öbür bölümde ben bihteri unuttu sanmıştım bu bölümde anladımki hala sevioo sonu cokk heyecanlıydı delikafadulden beşir ve behlül diyaloğu

yaaa ben sonunu göremedim sızmışımmmm internetten izleyim bariiii:1rolleyes:

izmirlilere sesleniyorum
ey memleketdaşlarımmm
bornova ve konak
semtimizde
4mevsim manavı vardır
gidin ve alın

konak taki manavın tam yeri nerede???

izmirlilere sesleniyorum
ey memleketdaşlarımmm
bornova ve konak
semtimizde
4mevsim manavı vardır
gidin ve alın

hadi yaa...ay izmire gelsem artık şehir şehir gezermişim..ya ben sebze meyve haline bile sordurtttum yok yok yokk...resmen karaborsa,zaten marketlerde sorduğumda manavlar tip tip bakıyo aşeren canavar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…