offffff kesinn izle varyaa sonu acayip heyecanlıydı beşir mors etti behlülü kötükedihüso
yok cnm ama erkek diye tahmin yürüttü drummm ama kesin değil dedi
ben tatlı delisiyimmm ayrıca bilmiyorumkismile
yok cnm ama erkek diye tahmin yürüttü drummm ama kesin değil dedi
ben tatlı delisiyimmm ayrıca bilmiyorumkismile
kıyamam yaa bende acayipp tatlıı yiyorumm supangle profiterol sütlaç içim bunlarla doluyoo pek ekşi türü şeyler yemiorum ama eriği severim normalde
bende tatlı delisiydim acaba oğlunmu olcak falan diolardı öle oldu kaydirigubbakcemile3 ama alakası yok tatlım ablamın kızı oldu çok tatlı yedii oda allah gönlüne göre versin canım a.s.
beşir ölücekmi acaba ya ??
beyzaaaa senin erkekti demiiii bak işte acaba ye tatlıyı yap atlı ifadsi doğrumu aceppppppppppppppppppppp:sm_cool:
konak taki manavın tam yeri nerede???
kalp kalbe karşıymış bende tam onu sormuştummmm
hayırlısı ya doğruuu diyorsunnnbilmiyorumkismile
o zaman tatlı yiyenlerin erkek,ekşi yiyenlerin kızmı oluyo...ay tahmin yürütmekten gına geldi,inş.bu hafta öğrenirim ya
dkız daha belli değilki sinir oldum zaten her dakka gidiorum,gözükmüyo..bakim bu hafta bi daha gidicem..ben tatlı hiç yemiorum iğreniorum hatta.. acı tuzlu ekşi böyle şeyler yiyorum
Dört Mevsim Manavı
Ordu Cad. No:53/A
Konak Merkez, Konak, İzmir
Tel: +90 535-3935022
kalbimizz birr opuyorumnanaktan
tşk canımcım..opuyorumnanaktan
Dört Mevsim Manavı
d
dogru pardon canım cok kalabalık olunc karıstırıyorum seninkisi belli olmayanlardandı..ama bence senin kızın olacak öyle hissediyorum.eksi ile alakalı olarak değil sadece..içime dogdu belli olunca yaz hemen bakalım tutacakmı..
nisan az değil ama napalıımmm yok iste erik falan
tatlı yiyenlerin erkek eksi yiyenleri kız oluyor genelde de tutuyor ama istisnalar vardır muhakkak.bir de her ikisini birden asırı tüketenler de var kaydirigubbakcemile3
Dört Mevsim Manavı
simdi bu dediğin yerde erik varmıı hani o can eriklerden yapma elhamraaa yaa izmire mi gelsem hostes arkadasıma sorayım bakayım ucusu varmı bu ara izmire kaydirigubbakcemile3
Dört Mevsim Manavı
banada kız gibi geliyoama yine insan kesinleşsin istiyo..ona göre giysilerini alıcam...sağlıklı olsunlarda önemli olan o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?