- Konu Sahibi daemon
-
- #28.741
ay göstermedi bacaklarını çarprazllamış doktor nerdeyse vazgeçiyodu
ay bütün şehirlerde varda ist.damı yok inanamıyorum
simdi bu dediğin yerde erik varmıı hani o can eriklerden yapma elhamraaa yaa izmire mi gelsem hostes arkadasıma sorayım bakayım ucusu varmı bu ara izmire kaydirigubbakcemile3
elhamraaacım bu cep tel ceptenmi araşıyon manavınla kısssssssss:roflol:
bu yer eve servis yapmıyomu:dance: :dance: :dance:
bence vardır kesin hazelcim arastırmalara devam sen anadolu yakasındamısın ? arnavutköye yakın oturan birileri varsa bi zahmet öğreniverse varmı o sosyete manavında yesil can erik ?
evet kızlar fazla merak ettirmeyim hepimiz hamileyiz sonuçta bi tane daha ogluşum oluyooooooooooooooooodelikafadulden
evet kızlar fazla merak ettirmeyim hepimiz hamileyiz sonuçta bi tane daha ogluşum oluyooooooooooooooooodelikafadulden
hayırlısı çok kız istedim ama bundada bi hayır vardu-ır bizi bizden çok düşünen RABBİM böyle uygun görmüş
ayy valla içime doğdu kendimede erkek diodum öle geliodu içime tahminlerim çıkıyo dileğede kız demiştim kız çıktı
kızlar merhaba bilmiyorumkismile
canım benim bi oglum var zaten üçüncüyüde gözüm kesmiyo valla ne ylan söyliyim iki kuduracaklar şimdi yandım benkaydirigubbakcemile3hiç üzülme insallah ikincisi kız olur ,abisi olur bir de kızının.sağlıklısı olsun tatlım öptüm oğlusunu ve senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?