2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
osmos söyle cinsiyeti seni bekliyorum merak ettim.sonra cıkıcam kendime hamile cicileri alıcam alayım artık dimii bol bol biseyler kızım da icerde rahat etsin teyzeleri

ay bütün şehirlerde varda ist.damı yok inanamıyorum

bence vardır kesin hazelcim arastırmalara devam sen anadolu yakasındamısın ? arnavutköye yakın oturan birileri varsa bi zahmet öğreniverse varmı o sosyete manavında yesil can erik ?

evet kızlar fazla merak ettirmeyim hepimiz hamileyiz sonuçta bi tane daha ogluşum oluyooooooooooooooooodelikafadulden

bence vardır kesin hazelcim arastırmalara devam sen anadolu yakasındamısın ? arnavutköye yakın oturan birileri varsa bi zahmet öğreniverse varmı o sosyete manavında yesil can erik ?

ben avrupa yakasındayım halkalı tarafında ama bürsürü yere baktık eşim herkese sorduruyo ama yok yok yok

hayırlısı çok kız istedim ama bundada bi hayır vardu-ır bizi bizden çok düşünen RABBıM böyle uygun görmüş

evet kızlar fazla merak ettirmeyim hepimiz hamileyiz sonuçta bi tane daha ogluşum oluyooooooooooooooooodelikafadulden

doğru bildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun gözünüzaydın canım..sağlıkla gelsin oğlusun bakalım..bu arada kızlar ve erkekler esitleniyor gibi kızlar ne dersiniizzz

hadi ben kactım bakırköye gidicem hamile cicileri alıcam kendimee öpüldünüüzz hepinize güzel haftasonları dileriimm bebişşlere iyi bakın anneleriii

ayy valla içime doğdu kendimede erkek diodum öle geliodu içime tahminlerim çıkıyo dileğede kız demiştim kız çıktı

hayırlısı çok kız istedim ama bundada bi hayır vardu-ır bizi bizden çok düşünen RABBİM böyle uygun görmüş

hiç üzülme insallah ikincisi kız olur ,abisi olur bir de kızının.sağlıklısı olsun tatlım öptüm oğlusunu ve senii

amin kızlar sagolun annemlerdeyim şimdi burdAN GıRDıM ÇIKICAM ŞıMDı ABAK-LAMLAR GELCEK HAVAALANINDAN ne yazdıgımıda bilmiyom heyecandan kendinize iyi baku-ın

hiç üzülme insallah ikincisi kız olur ,abisi olur bir de kızının.sağlıklısı olsun tatlım öptüm oğlusunu ve senii
canım benim bi oglum var zaten üçüncüyüde gözüm kesmiyo valla ne ylan söyliyim iki kuduracaklar şimdi yandım benkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…