2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
randevulu gitmiyormudun birde hangi dr gidiyordun orda asiye hm met ediyorlar doğum için düşüne bilirim son ay lar giderim bakalım aklımda su an medical parka ve nisa var

randevulu gitmiyormudun birde hangi dr gidiyordun orda asiye hm met ediyorlar doğum için düşüne bilirim son ay lar giderim bakalım aklımda su an medical parka ve nisa var

evet asiye hnm ve mürvet hanım ikisininde randevuları full oluyo..tel.le randevu alıosun ama yinede bekletiolar...eşimde sabırsız beklemeyi sevmio bıraktırdı bana orayı

burdayım kuşum şöyle bir geçmişe bakayım dedim
iş yaptım sabahtan yoruldum banyo monya daha yemek bile yapamdım
sen neyapıyon yarın nerde kaçda buluşuyoz

uklacım saat 13.30 da kekikteyiz. daemoınla haldun tanerin oralarda buluşcas 13.00 gibi. alcak beni oradan.. bilmiyom ya oraları pek ben bilmiyorumkismile

aaa ben girdim diyemi kimse konuşmuyo yaaaa:umursamaz:

uklacım saat 13.30 da kekikteyiz. daemoınla haldun tanerin oralarda buluşcas 13.00 gibi. alcak beni oradan.. bilmiyom ya oraları pek ben bilmiyorumkismile
he yevrum biliyom konuştum onlada telde bizim ev yakınya birbirine buluşup seni alacağız kuşumm

merak etme dunurum oralarda kaybetmıcez seni:)

iyidir fıstık sen nasılsın,?
Bebikimiz iyidir teyzesi senin prenses nasıl

koçişim geldii mama yiycez belki sonra gelirim kızlarrr
muhabbet ede ede bi hal olduk akşam akşamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…