2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa kimsecikler kalmamış

HazZzeL, ozgecay+

görüyorum siziaklinialirimsmile

özge sızdınmı kız pc başında yoksa
ne giyecn bakim yarın anlat cicilerini

hahahaa dünür yazcağıma dinir yazmışımmm kaydirigubbakcemile3

beyza bende bugün çarşıdaydım ayaklarıma kara sular indi ama deydi bi görsen
çok güzel cicikler aldım kızıma boshayallersmile bu arada şu beişk olayına kafam çok takıldı
bugün mobilya beşikelre kafayı taktım bi ara şimdi abimle konuşmuş annem çok salllanan ucuz bi beşikte daha rahat uyuyorlarmış bebişler benim yegen evdeki beşikte yatmıyor ananesindeki
kullanıılmış çok basit bir beşikte yatıyor ama çok sallanan bi beişk şimdi abim keşke ondan alsaydık diyor bende öle bişey alıcam sonra biraz araştırdım netten akülü uzaktan kumandalı beşikler var ama oda ne kadar sallar onu bilmem ayyy ne komuştum yua

olsun diniri daha çok sevdim dünür biraz kaba kaçıyor kaydirigubbakcemile3 vermemmmi
yaa senden iyi dinirmi bulucam kızıma hem sana kızını vermeyenler halt etmiş tammamı
senin gibi güzel bi kadından kim bilir ne yakışıklı bir delikanlı doğucak haberleri yok sonra sıraya girselerde almazsn onları kızlarını kaydirigubbakcemile5

aaa estağfurullah konuş kız sohbet böle güzel oluyo zaten canım her bebek bir olmaz gene de iyi araştır ben mobilya düşünüyorum sallananlar varya hani bu arada kızının cicileri hayırlı olsun güzel günlerde giysin kuşum :lepi:

tmm dinirimm kaydirigubbakcemile3 olduk bile dinir senin gibi güzel kadındanda fıstık gibi kız çıkıcak eminimm çok güzel olcak senin kızn bak demedi deme opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…