iyidir fıstık sen nasılsın,?
Bebikimiz iyidir teyzesi senin prenses nasıl
ivit kaybetmeyin beni dünürüm eyvahedigeldismilemerak etme dunurum oralarda kaybetmıcez seni:)
lülülülülülüaaa kimsecikler kalmamış
yok yaw acık kalmıs, tıkınıyodum.. cokacimcoooközge sızdınmı kız pc başında yoksa
ne giyecn bakim yarın anlat cicilerini
kızımla biz geldiiikkk kimse var mı?
hoşğeldin tatlımmm
beyza bende bugün çarşıdaydım ayaklarıma kara sular indi ama deydi bi görsen
çok güzel cicikler aldım kızıma boshayallersmile bu arada şu beişk olayına kafam çok takıldı
bugün mobilya beşikelre kafayı taktım bi ara şimdi abimle konuşmuş annem çok salllanan ucuz bi beşikte daha rahat uyuyorlarmış bebişler benim yegen evdeki beşikte yatmıyor ananesindeki
kullanıılmış çok basit bir beşikte yatıyor ama çok sallanan bi beişk şimdi abim keşke ondan alsaydık diyor bende öle bişey alıcam sonra biraz araştırdım netten akülü uzaktan kumandalı beşikler var ama oda ne kadar sallar onu bilmem ayyy ne komuştum yua
olsun diniri daha çok sevdim dünür biraz kaba kaçıyor kaydirigubbakcemile3 vermemmmi
yaa senden iyi dinirmi bulucam kızıma hem sana kızını vermeyenler halt etmiş tammamı
senin gibi güzel bi kadından kim bilir ne yakışıklı bir delikanlı doğucak haberleri yok sonra sıraya girselerde almazsn onları kızlarını kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?