2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

her bebek bir olmaz kuşum ama ilk zamanlar çok ağlıyorlar
hep sallanmak istiyorlar ki benim yegen okadar sakin olmasanına rağmen
yinede oda sallanmak istiyor devamlı e elimizde kollarımız kopuyor
ya bendde senin gibi hep mobilya ,istiyordum çok özeniyordm ama sonra düşündüö
hem çok pahalı bir beşiğe göre hem kaç yaşına kadar yatıcak kafama yatmadı
ne bilim kararsız kaldım anlıyacağın ama okadarda para vermek istemiyorm şahsen bilmiyorumkismile ya tatlım 700tlden aşşağıya doğru dürüst beşik yok
ee tamam beşikle kalsa neyse bunun komidini var ne bilim dolabı var takım
halinde olsa hadi neyse dicem ama sadece beşik çok pahalı geldi bana bilmiyorumkismile

he tatlım bu arada o mobilya beşiklerde çok fazla sallanmıyor belirli bir mesafesi var onlarında o yüzdende vazgeçtim biraz evim müsait aslıında koymaya ama ne gerek var

tatlım benim erkek kardeşim var 5 yaşında hala karyolasında yatıo yani karyola kullanışlı ben takım düşüyorum daha ucuza geliyo karyolası dolabı falan içinde

işte dolabi filan içinde öle uyguna gelse bende alırım neden almayım
ya benim kartlar dolu olmasa yani bebişten önce bu kadar borca girmmeiş olsaydık
bende mutlaka öle takım halinde bişey düşünürdüm bi şekilde almaya çalışırdım
ama bi tek o değilki bakıyoru takımların fiyatlarında sanki yatak odası takımı mübarek
1 milyarlı kusurlu bu ne dedimya ki biizm buraları mobilya konusunda bol çeşitte çok var
yinede fiyatlar pahalı kim bilir istanbulda ne kadardır be canım ne kadar hiç araştırdınmı?

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm...konu nedir kızlar????? cok yoruldum yaahuu 2de bir cıktık evden daha yeni gelebildik.kendime 2 adet hamile pantalonu aldım biri kot biri de siyah kumas pantalon..hamile kıyafetlerinde secenek de az fiyatlar da fazla..giyeceğimiz topu topu kac ay ömrümüz boyunca sankii...

ben büyüyen yataklardan almayı düşünüyorum.oda takımı cok istiyorum ben beyaz özellikle cok güzel modeller var..dolabı ve komidini falan icinde cok sık seyler..ama fiyatlar dilek dediğin gibi almıs basını gitmişş 1 küsürlerde cogu

pek araştırmadım ama takım uygun diyolar

güle güle kullan canım.nerden aldın ya?bende alıcam da daha bulamadım!

güle güle giy canım biz şanssızız çünkü bi kış bi yaz hamişiz ikisi de kıyafet almayı zorunlu edıo benimde bişeyım olmuyor artık 1 kotum kaldı olan bir dahaki aya en geç cıkıcam alışverişe.

slmmmmm kızlarrrrrrr beşikmi kayrolamı konusuyosunuz ben kendi adıma oyun parklı yatak alcam birde bebek sepeti.odayı 2 yaşında düşünüyorum.ama tabi sizin ilk bebişler oda hevesi daha coktur

sende hoşgeldin canım a.s.

hoşğeldin canımmmmm a.s. ya sorma bende bugün bi çıktım evden ayy ayaklarıma
kara sular indi pempe bi gör ya hamile mağzalarının yanından bile geçmiyorum
hele buğünlerde ay o ne fiyatlar öle yuh diyorum başkada bişey demiyorum
insalar nasıl olsa mecbur kalıyor ve alıyor diye bu kadar fiyat farkı koyuyorlar
valla ben şimdilik tunik ve tayt olayı ile idare ediyorum nasıl olsa oadar karnım
çok çokta çıkmadı biraz daha idare eder bebişime cicikler aldım bende zıbın mıbn
çok tatlı şeyler var ama yaaaa

ıyı geceler guzel annıslerolumunekankayizsmile
dılek bende senın gıbı o kadr kararsrızım kı..
karyola besık park yatak derken
kafam karıstı..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…