hoşgeldin canım birin sayfada listemiz var ona göre bilgilerini verdegünaydın merhabalar..
ben aranıza yeni katıldım :kedi: inşallah haziran 2010 annesi olacağım ben de :ecrin_bebek:
günaydın merhabalar..
ben aranıza yeni katıldım :kedi: inşallah haziran 2010 annesi olacağım ben de :ecrin_bebek:
günaydın tatlıcadı nasılsın ??
iyiyim canım kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım malum bugün buluşma günü görüşürüz öptüm..
çok tşkler.. özel ileti göndermeye çalıştım daemona ama yeniyim diye gitmedi sanırım bilmiyorumkismile
sat 18 eylül.. doğum 25 haziran görünüyor yerimseniben . cinsiyeti haftaya kontrolde öğrenicez inşallah..
herkese günaydın arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum benim bu gün 17+6 günlük bebeğim ve hala öğle belirgin hareketler hissetmiyorum bazen arada bir göz seğermesi gibi hissediyorum ama her zaman değil sizlerin nasıl hareketler ben endişeleniyorum da
bebeğimin sabırsız bir annesi var herşeyi hemen olsun istiyorum galiba bana kalsa yarın 9 ay doluversede kucağıma alsam benim bu 3 hamileliğim diğerlerini ne yazık ki kaybettim onun için çok endişeleniyorum bazen her zaman değil belkide annelik bu doğduktan sonra endişeler artarak devam edecek ama şimdi göz görmeyince iyi olduğundan emin olmak sitiyorum..
amin inş hep birlikte kucağımıza aldığımız günleride burdan birlikte paylaşırız
amin inş hep birlikte kucağımıza aldığımız günleride burdan birlikte paylaşırız
hoşgeldin canım birin sayfada listemiz var ona göre bilgilerini verde
daaemon arkadaşımız senide listeye eklesin..
reblitim nasılsın canım çoktandır görmüyorum senibizim topikte ve nihayet burada gördüm seni hamileliğin nasıl geçiyo tatlım 17+6 olmuşsun bende 15+3 oldum benim hamileliğim baya bizorlu geç,iyo miyde bulantılarım hala geçmedi şiddetle devam sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?