2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın merhabalar..
ben aranıza yeni katıldım :kedi: inşallah haziran 2010 annesi olacağım ben de :ecrin_bebek:
hoşgeldin canım birin sayfada listemiz var ona göre bilgilerini verde
daaemon arkadaşımız senide listeye eklesin..

günaydın merhabalar..
ben aranıza yeni katıldım :kedi: inşallah haziran 2010 annesi olacağım ben de :ecrin_bebek:

aramıza hoşqeldin canım..
sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah :CüvCüv:

günaydın tatlıcadı nasılsın ??

çok tşkler.. özel ileti göndermeye çalıştım daemona ama yeniyim diye gitmedi sanırım bilmiyorumkismile
sat 18 eylül.. doğum 25 haziran görünüyor yerimseniben . cinsiyeti haftaya kontrolde öğrenicez inşallah..

iyiyim canım kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım malum bugün buluşma günü görüşürüz öptüm..

iyiyim canım kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım malum bugün buluşma günü görüşürüz öptüm..

aa evet buqün buluşma qünüydü dimi..
hepinize iyi eğlenceler.. kendinize dikkat edin :hulya:
qörüşürüz tatlım.. öptm.

herkese günaydın arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum benim bu gün 17+6 günlük bebeğim ve hala öğle belirgin hareketler hissetmiyorum bazen arada bir göz seğermesi gibi hissediyorum ama her zaman değil sizlerin nasıl hareketler ben endişeleniyorum da

hoşgeldin allah sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah..bir süre mesaj atman lazım burdan.sonra özele msj atma hakkı kazanıyorsun ok

aramızda 2 hafta olduğundan bilemiyorum benim hareketleri cok nadir hissediyorum ve tık veya seyirme seklinde oluyor cok minikler daha ondandır bence endişelenmen icin pek gerek yok bana kalırsa tatlım

herkese merhabalar...
gldng hoşgeldin canım..sağlıkla kavuş bebeğine inşallah...

reblid ilk bebeği olanlar ancak 20. hafta civarında hissedebiliyolarmış ben de sabızsızlıkla bekliyorum yerimseniben

bebeğimin sabırsız bir annesi var herşeyi hemen olsun istiyorum galiba bana kalsa yarın 9 ay doluversede kucağıma alsam benim bu 3 hamileliğim diğerlerini ne yazık ki kaybettim onun için çok endişeleniyorum bazen her zaman değil belkide annelik bu doğduktan sonra endişeler artarak devam edecek ama şimdi göz görmeyince iyi olduğundan emin olmak sitiyorum..

seni cok iyi anlıyorum canım.bunlar cok doğal seyler bisey olacak diye hepimiz cok endişeleniyoruz ama karamsar olmamak lazım her hamilelik baslı basına farklı bir sürec.bağlantıları yok.eminim sağlıkla kucağına alacaksın bebişini..

amin inş hep birlikte kucağımıza aldığımız günleride burdan birlikte paylaşırız

amin inş hep birlikte kucağımıza aldığımız günleride burdan birlikte paylaşırız

reblitim nasılsın canım çoktandır görmüyorum senibizim topikte ve nihayet burada gördüm seni hamileliğin nasıl geçiyo tatlım 17+6 olmuşsun bende 15+3 oldum benim hamileliğim baya bizorlu geç,iyo miyde bulantılarım hala geçmedi şiddetle devam sende durumlar nasıl

hoşgeldin canım birin sayfada listemiz var ona göre bilgilerini verde
daaemon arkadaşımız senide listeye eklesin..

uklacığım nasılsın canım sende nasıl gidiyo hamilelik bakalım kaç haftalık oldun cinsiyetini öğrenebildinmi kıpırtılar başladımı benim 15+3 oldu hala kıpırtı hissetmiyorum

aslında her gün hatta saat başı bakıyorum ama sohbeti takip edemiyorum gündüz okulda oluyorum akşamda geç bakınca sadece okuyorum yazılanları benim çok şükür bulantılar geçti allaha şükür bir problemle karşılaşmadım ama şimdi hareketlerini hissetme telaşına başladım inş en kısa zamanda sende sorunlarından kurtulur rahat bir hamilelik geçirirsizn bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldumu allah nasip ederse benim bir oğlum olacak adını yağız düşünüyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…