2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AA CANIM INSAN BI BASLAYIONCA BIRAKAMIYO VALLA SENDE GUZEL BI FILMDEN BASLA GERISI GELIR
neyi izledinizz?dün gece davetsiz diye korku filmi izledik aman allahım korktum ben baya bi esimi de kızdırdım cunku wcye giderken bile o goturdu beni kapıda bekledi falan kaydirigubbakcemile3

BEN NORMALDE KORKU FILMI SEVERIM AMA ARTIK ESIM IZIN VERMIYOR GERILIYORUM COK FAZLA. BIRDE NETTE OKUDUM 20. HAFTADAN SONRA BEBEKLER DAH AIYI DUYMAYA BASLIYORMUS VE BAZI SESLERDEN KORKUYORMUS DAH AYUMUSAK FILMLER IZLEMEYE GAYRET EDIYORUM..
denizci 2 yı ızledık fena bı fılm degıldı sanada tavsıye ederım

sanki sağa daha yakın gibi canım benim bebişşşş..hic sormadım doktora anlamadım da inanki ama sag gibi

ultrasonda dikkat et bakalm kafası sagdamı zaten benımkıde ortaya dogru kaydı artık

Canımsın, ben koyu renk almışım o zaman, neyi düşünerek aldım bilmiyom ama iyiki de öle almışım şimdi pipican geliyo gamyoncuiremsu

esim cok kızdı zaten banaaa yasakladı artık korku filmleriini dogru dusunuyorsun tatlım bu da son oldu ztn korku filmlerinin jübilesiydi geceee artık yok dogurana kadar

Canımsın, ben koyu renk almışım o zaman, neyi düşünerek aldım bilmiyom ama iyiki de öle almışım şimdi pipican geliyo gamyoncuiremsu

ay ne guzeeell bir kız bir erkek super darısı basıma insallah saglıklaaa...
ben de öyle yapıcam sanırım gri-kırmızı falan olabilir ama ne yalan söyliyim aklım kaldı bu pembislerdeeeeeeee

ay ne guzeeell bir kız bir erkek super darısı basıma insallah saglıklaaa...
ben de öyle yapıcam sanırım gri-kırmızı falan olabilir ama ne yalan söyliyim aklım kaldı bu pembislerdeeeeeeee

amin canım, darısı başına... Gönlünde olanı versin Rabbim...:Saruboceq:

kızlaarrr ben kacıyorum hoscakalın yarın bulusmamız var erken kalkmam gerekıyor.. hoscakalınnn

Bizde iyiyiz Allah a şükür canım ya 3 lü test sonucumuzu öğrendik şükür iyi çıktı sen yaptırmış mıydın?
ben yaptırdım ama tam lü test sayılmaz canım
AFP mom testi ve ulturasona girdik daha sonuçlarımız çıkmadı ama 3 boyutluda gayet güzel dedi drmuz 23 ocakda 4 boyutlumuz var

:ecrin_bebek:Günaydınnnnnnnnnnn

günaydın merhabalar..
ben aranıza yeni katıldım :kedi: inşallah haziran 2010 annesi olacağım ben de :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…