- Konu Sahibi daemon
-
- #29.081
canım bebeğin sağdamı soldamı benim sağda kızlar solda olurmus dıolar
Dur bakiim bulabilirsem linkini atayım
kızlar ben çıkıyorumm hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum
AA CANIM INSAN BI BASLAYIONCA BIRAKAMIYO VALLA SENDE GUZEL BI FILMDEN BASLA GERISI GELIRAy ne güzel ya imreniyorum size her akşam film izliyonuz. Ben hiç sevmem Tv, film vs. O nedenle hiç böyle paylaşımlarımız olamıyo. Şu anda eşim 300 Spatalıyı izliyo foxta ben de bilgisayara gömüldüm benneyaptımki
neyi izledinizz?dün gece davetsiz diye korku filmi izledik aman allahım korktum ben baya bi esimi de kızdırdım cunku wcye giderken bile o goturdu beni kapıda bekledi falan kaydirigubbakcemile3
sanki sağa daha yakın gibi canım benim bebişşşş..hic sormadım doktora anlamadım da inanki ama sag gibi
ultrasonda dikkat et bakalm kafası sagdamı zaten benımkıde ortaya dogru kaydı artık
bayıldım yaa cok sekerrrr pembe pembeee..bunu almalıyım hemen kaydirigubbakcemile3 diyorum ama 2.si erkek olursa o zaman da erkek bebek bu arabanın icinde komik olur yahuuu..abimlerin 2.si kız olacak diye bilsem alırdım onlara verirdim onlardakini de ben alırdım 2.si icin aslında super fikir hee kaydirigubbakcemile3
AA CANIM INSAN BI BASLAYIONCA BIRAKAMIYO VALLA SENDE GUZEL BI FILMDEN BASLA GERISI GELIR
BEN NORMALDE KORKU FILMI SEVERIM AMA ARTIK ESIM IZIN VERMIYOR GERILIYORUM COK FAZLA. BIRDE NETTE OKUDUM 20. HAFTADAN SONRA BEBEKLER DAH AIYI DUYMAYA BASLIYORMUS VE BAZI SESLERDEN KORKUYORMUS DAH AYUMUSAK FILMLER IZLEMEYE GAYRET EDIYORUM..
denizci 2 yı ızledık fena bı fılm degıldı sanada tavsıye ederım
Canımsın, ben koyu renk almışım o zaman, neyi düşünerek aldım bilmiyom ama iyiki de öle almışım şimdi pipican geliyo gamyoncuiremsu
ay ne guzeeell bir kız bir erkek super darısı basıma insallah saglıklaaa...
ben de öyle yapıcam sanırım gri-kırmızı falan olabilir ama ne yalan söyliyim aklım kaldı bu pembislerdeeeeeeee
amin canım, darısı başına... Gönlünde olanı versin Rabbim...:Saruboceq:
kızlaarrr ben kacıyorum hoscakalın yarın bulusmamız var erken kalkmam gerekıyor.. hoscakalınnn
ben yaptırdım ama tam lü test sayılmaz canımBizde iyiyiz Allah a şükür canım ya 3 lü test sonucumuzu öğrendik şükür iyi çıktı sen yaptırmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?