daha öncesinde ne hissediyordun simdi etkilenmis olabilirsin belki de
genelde anneler dogrusunu hisseder diye biliyorum ben ama :umursamaz: herkeste farklı olabilir tabi..doktor da bana o gun demişti genelde annelerin hissettikleri cıkıyor sen ne hissediyorsun diye?
Canım bende hep oğlan hissediyordum hatta okadarki herkezde diyordum doktor kız drse bana süpriz olucak rüyalarımdada hep erkek çocuğu görüyordum meyersem annenin hisleri tersine çıkıyormuş yengemde eltimde bebekleri erkek rüyalrında hep kız çocuğu görmüşler kaydirigubbakcemile3
fark ediyor fiyatlar tabiki inegölle istanbul arasında.ama istanbulu iyice arastırırsan istanbulda da uygun bulunabilir diye dusunuyorum.biz zaten toplu bir yerde ve secenek cok diye oraya gittik aldık
benm 2. cocugum canım oğlumda hissetmiştim ama bunda kafam cok karıştı .herkes bişey dedi acıkcası net bişiy yok kafamda hayırlısı diyorum.
rüyalar cok yanıltıyo cidden :))
sen beşik olayını nasl almayı düşünüypsun cnm bilmiyorumkismile
ne gibi özelliklerine bakmak lazım acep bilemiyorum ki kullanmadığım icin neye göre secicem kaydirigubbakcemile3 cok agır degildi gorsellik anlamında fena değildi..ama bunun dısında nesine bakmam lazım cidden sen tecrubeli bir anne olarak söylermisin bana rica etsem :Saruboceq:
rüyalar cok yanıltıyo cidden :))
canım, görsellik inan h,iç önemli değil. Bunu kullandıkça anlıyorsun. Öncelikle hafif olmlı, bebek kucağındayken tek elinle taşyıp tek elinle kolayca açıp kapatabilmelisin. Arabanız varsa kapandığında bagaja sığabilmeli. Lastikler yeterince büyük olmalı ve zorlanmadan dönebilmeli, eğer çok gezerim durmam evde diyosan bunların hepsine dikkat etmelisin. Ben Kraft almıştım, şu anda aynısı 350 civarı. Ama inan çok memnundum. Çok da dikkat etmeden almama rağmen iyi denk gelmişti. Yeni doğum yapan arkadaşım 1300 liraya aldı 3 tekerlilerden o kadar pişman ki. Geçen birlikte cafeye gittik araba o kadar hantal ki masaların arasında döndüremeyince kapıda bıraktı. Görüntüye bakarsan süper benim bile binesim geldi. Ama çok hantal. Yani sen nerelerde ne kadar kullanacağını daha iyi bilirsin. Arabayı beğenirken aç kapa kaldır indir iyice içine sinsin. Ben şimdi yenisini almayı düşünmüyorum. Kızım 3 yıl kullandı ve hala sıfır gibi. Umarım yardımcı olmuşumdur cnm.
ben hamile olduğumu da öğrenmeden önce rüyamda gördüm ki ilk ayda hamile kalan sanslılardanım allaha şükür yani beklemiyorum pek..2 aylıkken de rüyamda doktor bana büyük ihtimalle kız olacak bebeğin dedi hatta yüzde doksan dedi yani..4 aylıkken doktorum büyük ihtimalle kız dedi.ama bi de söyle bisey var.ben hayatımla alakalı önemli olayları rüyamda görürüm bazen oldugu gibi de cıkar rüyalarım..
evet canım pusetliydi puseti evde çok işime yaramştı.
bana senin kızın olacak gibi geliyorr hayırlısı olsun tabiii
Kımlert var bakalım bızde kocısle fılm ızledık bı bakayım dedım..
Kımlert var bakalım bızde kocısle fılm ızledık bı bakayım dedım..
anladım o zaman süper simdi de ne kadardır fiyatı ki 600 falandır sanırım.benim yegeniminkisi de kraft galiba onlara da sorucam ztn.onlar da memnundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?