2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olmiycam. mikropsuz bedenime mikrop sokup bebişimi rahatsız etmiycem. dünya sağlık örgütünün başındaki adam bile olmadı ben neden olayım :umursamaz:

bende olmıycam aşı felan. Kardeşime de okulda form dağıtmışlardı bende olma sakın dedim.İlkönce başımızda ki büyükler olsun:umursamaz:

Kızlar ya abim aradı domuz gribi aşısını ne yaptın diye sordu
bende olmadım daha dedim bi ton saydı hiç vakit kaybetme diyor

uklacım benim de ctesi randevum vardı drda.aşıyı sorduk ve tavsiye etmedi 1 hastam aşı oldu ardından grip oldu dedi.öyle bi risk de var.ve tam olarak ne içerdiğini bilmiyoruz ben güvenemiyorum ama siz bilirsiniz dedi.tabi ben de çok taraftar değildim zaten olmayacağım. vitamin alıyoruz,sağlıklı da besleniyoruz.inş grip olmadan atlatırız kışı.

geçmiş olsun canım bir hasar felan var mı?

bizim araba yürümüyo mafoldumben karşı tarafa da kapıdan çarpmış paramparça olmuş ( bi de eski bi arabaymış) kapı kısmında adamın eşi oturuyomuş ona üzüldük çok kadıncağızı hastaneye yolladık hemen.

Geçmiş olsun canım yaa :teselli:
Mal canın yongasıdır ama cana geleceğine mala gelsin :teselli:
Allah beterinden korusun :Saruboceq:

Günaydın kızlar; az önce dörtlü testimin sonucunu aldım. Risk çok düşük dedi doktor. Başka teste gerek yokmuş. bir ay sonra gel dopplere göndereyim dedi. 4 lü test sonucunu alan var mı?
ben 4 lü test yaptırmadım canım
ama riskinin düşük çıkmasına sevindim

Neyse kadında da bişey yoksa çok geçmiş olsun diyelim hem sizlere hem diğer arabanın sahibine.
bu arada 4 lü test ne zaman yapılıyokibilmiyorumkismile

Kızlar ya abim aradı domuz gribi aşısını ne yaptın diye sordu
bende olmadım daha dedim bi ton saydı hiç vakit kaybetme diyor

bende aşı olmadım şu anda gribim ama normal gripten, domuz olanından değil delikafadulden
doktorum bana önerdi illa yaptır demiyorum ama yaptırırsan iyi olur dedi. bende onu dinlemedim ve olmadım olmayı da düşünmüyorum. ilk defa bilime karşı inancımı yitirdim bu aşı konusunda. bana hala saçmalık olarak geliyor. zaten dünya sağlık örgütü de böyle bir salgının olmadığını normal gribin daha öldürücü olduğunu açıkladı. ama tabi son karar gene sizin

geçmiş olsun canım. mala gelsin de cana hasar gelmesin.

bende olmıycam aşı felan. Kardeşime de okulda form dağıtmışlardı bende olma sakın dedim.ılkönce başımızda ki büyükler olsun:umursamaz:
valla canım bende olmayacaktım ama abim dr, kendi drum da çok ısrar ediyor
riskiniz çok yüksek ve gribe yakalandınızmı kurtulma şansın çok az diyorlar CADIARZU

Son düzenleme:
günaydin kizlar. ben bugün cok mutluyum bebegimi gördüm cinsiyetinide ögrendim erkek mis canim benim ya yüz hatlari baya belli kizlar cok mutluyum. saglikli olsun da gerisi önemli degil aslinda.

sağol canım.
en komiği 2 gün önce eşimi uyardım " burdan çok tekinsiz geçiyosun kaza yapıcaksın biraz dikkat et" diye... bugün yapmış işte. bi de beni de götürcekti iyi ki uyanamamışım
çok geçmiş olsunn

günaydin kizlar. ben bugün cok mutluyum bebegimi gördüm cinsiyetinide ögrendim erkek mis canim benim ya yüz hatlari baya belli kizlar cok mutluyum. saglikli olsun da gerisi önemli degil aslinda.
gözün aydın canım Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

valla canım bende olmayacaktım ama abim dr, kendi dr da çok ısrar ediyor
riskiniz çok yüksek ve gribe yakalandınızmı kurtulma şansın çok diyorlar CADIARZU

evt hamileler risk grubunda orası bir gercek.ama o asının riskleri ne olacak?güvenmiyorum ben aşıya.ileriki yıllarda nasıl yan etkileri olabilir bilemiyoruz..cok seneler önce abd.de bu asıdan yüzlerce kişi öldü.ası farklıdır orası muhakkak.ama sonucta bunun da hiçbir garantisi yok.ben kendimi korumaya calısıyorum mümkün olduğunca.kalabalık ortamlara girmiyorum pek kimse ile görüşmüyorum öpüşmüyorum..ellerimi cok sık yıkıyorum.tuzlu su ile gargara yapıyorum.iyi besleniyorum ve vitamin kullanıyorum.toplu tasıma araclarında isem maske takıyorum.

hayırlı olsun canım. güle güle büyüt oğluşunu:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…