kızlarrr gecen hafta eskı bı arkadasıma ulasmadıgımdan bahsetmıstım bazı problemlerı varmıs sonrasondadan benı uzun suredır aramdıgından aramaya cesaret edememıs sımdı konustuk ve yarın bız egelıo muhtemelen yarın burada olamıycam aksamda annemlere gıderımm.. cok mutlu oldumm yaa co ozlemıstım arkadasımı.. neysekı atlatmıs sımdı bazı aılevı problemlerı vardı yıne onlarla ılgılı osrun yasmaıs ısten ayrılmıs kendını eve kapamıs.. yarın goruscezzz
ivet yavru kuşum hayaatımm :1hug:gelme yarın:mymeka:
biz özgemle takılırız dimi cerenimom
gelme yarın:mymeka:
biz özgemle takılırız dimi cerenimom
ivet yavru kuşum hayaatımm :1hug:
ama daemoş da arada uğrasın bee,klava:
anaaa noldu yiwrumm kıskandın mı yoksa
mafoldumbenuykum varrrrrben yatarım senın yerınezemuszemus
:roflol::roflol:beni sev beni sevdelikafaduldenşımardım acıcık:kedi:
özgeyi sevme
evet kıskandım nolmuş:umursamaz:
mafoldumbenuykum varrrrr
gülü gülüüüopuyorumnanaktan:gitme:Kizlar bende cikiyorum biraz dizi izler dinlenirim
sonra aksama birseyler hazirlarim ozamana da kocis gelir.
Hepinize iyi aksamlar, gorusuruz. Şenizolumunekankayizsmile
mafoldumbenuykum varrrrr
ivitttttttttttttttt:1rolleyes: hadi gözün aydınnnkızlarrr gecen hafta eskı bı arkadasıma ulasmadıgımdan bahsetmıstım bazı problemlerı varmıs sonrasondadan benı uzun suredır aramdıgından aramaya cesaret edememıs sımdı konustuk ve yarın bız egelıo muhtemelen yarın burada olamıycam aksamda annemlere gıderımm.. cok mutlu oldumm yaa co ozlemıstım arkadasımı.. neysekı atlatmıs sımdı bazı aılevı problemlerı vardı yıne onlarla ılgılı osrun yasmaıs ısten ayrılmıs kendını eve kapamıs.. yarın goruscezzz
hangi foto kızzzz nirdeeeeSon fotoğrafım hamile kalmadan önceki aya ait :)
o kesin boshayallersmilebilmiyorumkismile:uhm:hem dünür hem kuma sizin kızlarda kuma olcaklar.. bızım akrabalık ılıskılerı epey karıstıkaydirigubbakcemile3
herbişeyim benı kıskandı beni seviyooooohihoyyyt:lepi:
uklaaaa sende sev benü:roflol::roflol:beni sev beni sevdelikafadulden
aa hıcte bıle kotu gecmıyo kotu olanları at bı kenara melegın var bı kere ıcınde kotu olması mumkun degıl hayatının sadece onu dusun yeter hem bak bızd evarız burasuı olmasa kafayı yıcez hepımız hoss pek akıllı gorunmuyoruz aslındakaydirigubbakcemile3BNMDE VAR OFFYAAA KÖTÜ GECİYOR GUNLERİMMM KK DA OLMASA:d İŞTE SANSIMA ACAYIP YOUN:):) OFYAAA KUS KUSS KUSSS NEREYE KADAR KIZLRR:):1hug:
ivitttttttttttttttt:1rolleyes: hadi gözün aydınnn
hehe hemende sattınız varyaaa züt annemi:roflol::dilcikar:ivet yavru kuşum hayaatımm :1hug:
ama daemoş da arada uğrasın bee,klava:
seviyom tabi:kedi:
uklaaaa sende sev benü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?