2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BOŞVER KIZ deli olmak varmıss
doru soluyosn iiiki burası var

ben 5.30 dan beri ayaktayım beee
kimse uykum var demesin bak gebertirim klava:
burda bır haftadır uyuyamayan ınsan varken kımse uyukum var demesın bencede sen nıe o saatte hortladın kusumm
kızlar ben geldiim ancak gelebildim işlerimi bitirdim simdi cıkmama yarım saat kalmıss yuppii..bişey kacırdım mı?o ekleme olayları facebook muydu gecmise dönemedim simdi ztn gözlerim yoruldu bilgisayara bakmaktan

hıc gecmıse donme derım.. bı fılm tavsıey etde ızleyerk kus

burda bır haftadır uyuyamayan ınsan varken kımse uyukum var demesın bencede sen nıe o saatte hortladın kusumm

hıc gecmıse donme derım.. bı fılm tavsıey etde ızleyerk kus

simdi hic aklıma gelmedi bişey beynim durdu adeta gelirse yazarım cnm..ay yok ztn bende o kdr sayfayı okuyacak yürek yok seker

simdi hic aklıma gelmedi bişey beynim durdu adeta gelirse yazarım cnm..ay yok ztn bende o kdr sayfayı okuyacak yürek yok seker

5 parmak diye bir film var gerilm ama güzel bir film..sen bu ara bu tip filmler izlemiyorsun sanırım..?
onun dısında cameron diaz seversen burada olan burada kalır güzel bir romantik komediydi tatil.i izleyebildinmi sahii?

sonra eldiven diye bir film var eski baya ama romantik bol karlı bir filmdi idare eder..

aklıma bunlar geldi simdilikk

kızlar son zamanlarda uyandığımda sürekli boynum ağrıyor, ortopedik yastık almayı düşünüyorum, kullananınız var mı, ne tavsiye edersiniz?

kızlar son zamanlarda uyandığımda sürekli boynum ağrıyor, ortopedik yastık almayı düşünüyorum, kullananınız var mı, ne tavsiye edersiniz?

gecmis olsun ben sırt yastıgı aldım cok memnunum valla .. bu arada bizim orda oturan arkadas vardı ya hani üçümüz bulusacaktık bayadır gelmedi dimi ben mi kaçırdım?

gecmis olsun ben sırt yastıgı aldım cok memnunum valla .. bu arada bizim orda oturan arkadas vardı ya hani üçümüz bulusacaktık bayadır gelmedi dimi ben mi kaçırdım?

evet, peydir göremiyorum ben de kendisini, görsem nickini de hatırlayacam :)

evet, peydir göremiyorum ben de kendisini, görsem nickini de hatırlayacam :)

shad lamı shaw lamı ne baslıyordu ben de unuttum cok kalabalık burası bizim sucumuz yok canım..

neyse kızlar ben cıkıyorum günün en sevdiğim saati gelmişş saat 18:00 olmuş kaydirigubbakcemile3

mucu mucu hepinizeee

ben de kaçtım, herkese iyi akşamlar, az sonra yine görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…