5 parmak diye bir film var gerilm ama güzel bir film..sen bu ara bu tip filmler izlemiyorsun sanırım..?
onun dısında cameron diaz seversen burada olan burada kalır güzel bir romantik komediydi tatil.i izleyebildinmi sahii?
sonra eldiven diye bir film var eski baya ama romantik bol karlı bir filmdi idare eder..
aklıma bunlar geldi simdilikk
5 parmak diye bir film var gerilm ama güzel bir film..sen bu ara bu tip filmler izlemiyorsun sanırım..?
onun dısında cameron diaz seversen burada olan burada kalır güzel bir romantik komediydi tatil.i izleyebildinmi sahii?
sonra eldiven diye bir film var eski baya ama romantik bol karlı bir filmdi idare eder..
aklıma bunlar geldi simdilikk
cumartesi günü avatara gittik çok güzeldi. mutlaka gidin .
sonra the reader güzel bir film zaten oscar aldı.
benjamin button u da tavsiye ederim.
penham 123 mü ne bir de öyle bir macera filmi var o da güzeldir.
aklıma gelenler bunlar ..
kızlar ben cıkıyorum kendınıze iyi bakınn cok kustum hala bulantım var yokmudr bunun bir cozumu yaaaaaaaaaa :) sanrm 9ay bole gıdecek benm
kızlar ben cıkıyorum kendınıze iyi bakınn cok kustum hala bulantım var yokmudr bunun bir cozumu yaaaaaaaaaa :) sanrm 9ay bole gıdecek benm
zencefil çok iyi geliormuş günesim bende geç öğrendim çay gibi demle iç yada nasıl yapılıyorsa ararştır hemde yan etkisi yok çokta faydalı daha geçen annem söledi duymuş bi yerden boişuna kustun okadar dedi
ben kaçtım kızlar
SEVİYORUM SİZİ...
selam kızlar
bugün doktora gittik kızımız oluyor o kadar çok sevinçliyimki ne yazacağımı bilmiyorum
selam kızlar
bugün doktora gittik kızımız oluyor o kadar çok sevinçliyimki ne yazacağımı bilmiyorum
yok kıızzz
pelin elhamranın kardeşi..
bak pelinin annem yazan albümündeki annesine bak, bide o albümde yanında sarı bi gacıyla oturuo, altına ablam yazmış. işte o elhamra
hahahaailece güzel anam bunlar. biz bunlarla başa çıkamayız :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?