2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cumartesi günü avatara gittik çok güzeldi. mutlaka gidin .
sonra the reader güzel bir film zaten oscar aldı.
benjamin button u da tavsiye ederim.
penham 123 mü ne bir de öyle bir macera filmi var o da güzeldir.

aklıma gelenler bunlar ..

kocıse sıparı svereyım holıdayı bulamadıkı kocacaım bı daha hatırltayaım evde var ama sınema cekımı ızleyemedık

benjamın buttona bayılmıstım bende penham 123 u de esım getırmıs bueray fılm ama pşaysattıon arza yaptı versıyonu uymadı o yuzden ızleyemdık bugun yenı bı makıne getırcek ızlıycez.
the readerı duymadım kocıse soylıım onuda

kızlar ben cıkıyorum kendınıze iyi bakınn cok kustum hala bulantım var yokmudr bunun bir cozumu yaaaaaaaaaa :) sanrm 9ay bole gıdecek benm

gecen gun marine 2 yı ızledım o da guzel bı fılm tavsıye ederım bazı yerlerı fazl abartılmıs yanıbasında bomba patlayıp adamın bır turlu olmemesı gıbı ama guzel.

bu arada kızlar hıc blueray fılm ızledınızmı bılmıyorum ama kesınlıkle fılmın tadına oyle varılıyor... goruntu kalıtesı sahane full hd

kızlar ben cıkıyorum kendınıze iyi bakınn cok kustum hala bulantım var yokmudr bunun bir cozumu yaaaaaaaaaa :) sanrm 9ay bole gıdecek benm

güle güle canım.. bulnatı bıleklıgının bazı kısılerde ıse yaradıgını duymustum bı eczaneden al sıtersen ıse yarar belkı

gerilim filmi sevenler için orphaned var ama bu seneki yetim filmiyle karıştırmayın. geçen sene izlemiştik
dozunda bir gerilim filmiydi. ispanyol yapımı sanırsam da.

zencefil çok iyi geliormuş günesim bende geç öğrendim çay gibi demle iç yada nasıl yapılıyorsa ararştır hemde yan etkisi yok çokta faydalı daha geçen annem söledi duymuş bi yerden boişuna kustun okadar dedi

deneyim bakalım cayıdaemoncum bıleklıgıde arstrdm coguda işe yaramyr dedı kararsz kaldım su cayı deneym bakalm sonrada bıleklık denerım gececek gıbydı ama yıne kusmalr basladı oluyrm yaaa

ben kaçtım kızlar
SEVıYORUM SıZı...

selam kızlar
bugün doktora gittik kızımız oluyor o kadar çok sevinçliyimki ne yazacağımı bilmiyorum

ayy bu pelin elhamra mı. elhamra kız sen ne güzelmişsin. oğluma alacam senidelikafadulden

yok kıızzz
pelin elhamranın kardeşi..
bak pelinin annem yazan albümündeki annesine bak, bide o albümde yanında sarı bi gacıyla oturuo, altına ablam yazmış. işte o elhamra

berfincim hayırlı olsun kızın canım.. bizim kızlara arkadaş geliyo

yok kıızzz
pelin elhamranın kardeşi..
bak pelinin annem yazan albümündeki annesine bak, bide o albümde yanında sarı bi gacıyla oturuo, altına ablam yazmış. işte o elhamra

ailece güzel anam bunlar. biz bunlarla başa çıkamayız :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…