2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sheida facebookdaki sheida da sen misin.
ekliyorum seni iznin olursa :kedi:

selam kızlar nasılsınız muhabbetin ortasına pat diye dalıyorum kusura bakmayın bir şey sormak istiyorum sizlerinde mide yanmaları var mı benimki çok erken bir şekilde başladı mı

selam kızlar nasılsınız muhabbetin ortasına pat diye dalıyorum kusura bakmayın bir şey sormak istiyorum sizlerinde mide yanmaları var mı benimki çok erken bir şekilde başladı mı

bazen oluyor bazen olmuyor. çok erken değil aslında bu aralar mide yanması olabilir.

ay ne bileyim beni epey bir rahatsız etmeye başladı 2 gündür yarın tahlil sonuçlarını almaya gidicem doktara bakalım o ne diyecek inş kalan 4 ay bunla geçmez çok feci oluyorum çünkü

ay ne bileyim beni epey bir rahatsız etmeye başladı 2 gündür yarın tahlil sonuçlarını almaya gidicem doktara bakalım o ne diyecek inş kalan 4 ay bunla geçmez çok feci oluyorum çünkü

hımmm benim o kadar feci olmadığı için birşey diyemeyeceğim
bende hafif hafif yanmalar oluyor o kadar. sen gene de doktoruna bir sor

benim de mide yanmaları basladı canım. normalmiş mideye baskı yapmaya baslıyo rahim herhalde yavas yavas.. yerleri fln değişiyor organlarımızın..

ay bi yiyemedim yemeğimi yaaww.. koydum çok sıcakmış soğusun diye bekliyom

evet benim de hafif yanma.. çok feci değil

afiyet olsun =) benm hamilelikten önce midemde sorun vardı zaten ondan dolayıda dogrı düzgün bişi yiyemiyorum napcam bilemiyoerum. ilac kullanamadıgımdan:S ülser başlangcı var bende acıyo midem sen nohut dedin ya asla yemem ben onu bilonmu :S nasıl kötü oluyorum sonraaa

sağolun arkadaşlar bakalım doktor ne diyecek neyse şimdi bende yemeğimi yiyeyim sonra görüşürüz hoşçakalın

yazmayı unutmusum yanmalarım o yüzden benim fena oluyo

abowww çorbaya çok karabiber atmışım ağzım burnum gagam her yerim yandı.benneyaptımki

ben soda içiyorum o iyi geliyor ama sana iyi gelirmi bilmem bilmiyorumkismile

karabiber iyidir iyidir ben de bol karabiberli bol limonlu içiyordum

uklacım hoşgeldin..
yaa ezel basladı..
hiç dizi sevmeyen seyretmeyen ben nasıl olduysa bu diziye tutuldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…