Ya varya evde olsam öğleden önce hiç bi kuvvet uyandıramazdı beni mirmirmirmir mirmirmirmir
ben bol bol uyku getirdim :ecrin_bebek:
anam yaf qece 1de yattım
şimdide hortlak qibi kalktım..
ama uykum yok napim yaa..
benim çocuk bana çekmez inş babasına çeker..
Bencede inş. babasına çeker yoksa seni uyutmaz annesi
valla uyku olsa süper olurduözgecay & ukla qünaydınn hoşqeldiniz kıslarr..
ne qetirdiniz bakem.. aklinialirimsmile
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr. dün kızımı gördüm kocaman olmuş.Haftasından önde gittiğimizi artık doktorda onayladı ama bi sorun yokmuş allahtan ben korkuyordum iri olması iyi bişey olmadığı için. benim kızım tombiş olacak sanırım 370 gram olmuş üst sınır dedi doktor.Ayrıntılı ulturasonda da herşey çok iyi çıktı rahim kanalları çok açık bebek çok iyi besleniyor dedi. Ben tabi hemen suyu sordum ne durumda diye oda normalmiş. Kan akımıda normalmiş dün annem ilk defa gördü nasıl duygulandı anlatamam.Doktorumda beni unutup anneme anlattı herşeyi. anneanneler bizim için çok önemli diyor doğum döneminde enbüyük yardımcımız onlar dedi doktor.
evet kızın napıyo acaba -tatlicadiarzu-
maşallah tosuncuğuma
ne yedin zeynep de kızı böyle besledin bakim
bende çok meraklanmaya başladım. şu 4 gün çabuk geçsin istiyorum.
bebeğim ne halde merak ediyorum.
valla uyku olsa süper olurdu
başımda ağrıyooo dünden beri geçmedide kafamçokkarıştı
yevrum yerim o tontonu ben ya maşallahhh iyi olmasına sevindim bebişiningünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr. dün kızımı gördüm kocaman olmuş.Haftasından önde gittiğimizi artık doktorda onayladı ama bi sorun yokmuş allahtan ben korkuyordum iri olması iyi bişey olmadığı için. benim kızım tombiş olacak sanırım 370 gram olmuş üst sınır dedi doktor.Ayrıntılı ulturasonda da herşey çok iyi çıktı rahim kanalları çok açık bebek çok iyi besleniyor dedi. Ben tabi hemen suyu sordum ne durumda diye oda normalmiş. Kan akımıda normalmiş dün annem ilk defa gördü nasıl duygulandı anlatamam.Doktorumda beni unutup anneme anlattı herşeyi. anneanneler bizim için çok önemli diyor doğum döneminde enbüyük yardımcımız onlar dedi doktor.
POOFFFF boshayallersmilevalla cerencim bende senle aynı fikirdeyim şu son aylar nasıl geçecek bilmiyprum
sabahları erkenden kalkmak artık ölüm gibi geliyor serviste uyuyarak geliyorum
indiğimde sersem gibi oluyorum offf offf eve gidip yatıp yuvarlanmak istiyorum boshayallersmile
maşallah tosuncuğuma
ne yedin zeynep de kızı böyle besledin bakim
bende çok meraklanmaya başladım. şu 4 gün çabuk geçsin istiyorum.
bebeğim ne halde merak ediyorum.
valla normalde ölçüyordum ama dün yemek yedim yattım unutmuşum :1no2:niye başın ağrıyo canım
tansiyonunu ölçüomusun düzenli olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?