2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya varya evde olsam öğleden önce hiç bi kuvvet uyandıramazdı beni mirmirmirmir mirmirmirmir

yok yaf sana öle qelio
qerçi ben uykuyu pek sevmiorum ondan da olabilir
normal qündede 10:30 dan qeç kalkamam zemuszemus

özgecay & ukla qünaydınn hoşqeldiniz kıslarr..
ne qetirdiniz bakem.. aklinialirimsmile

günaydın bayanlar.
bende size bol uyku getirdim. çok uykum varrrr

offf ben de geldim yine şuraya yaaa... pofffff
nasıl geçecek bu son 5 ay

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr. dün kızımı gördüm kocaman olmuş.Haftasından önde gittiğimizi artık doktorda onayladı ama bi sorun yokmuş allahtan ben korkuyordum iri olması iyi bişey olmadığı için. benim kızım tombiş olacak sanırım 370 gram olmuş üst sınır dedi doktor.Ayrıntılı ulturasonda da herşey çok iyi çıktı rahim kanalları çok açık bebek çok iyi besleniyor dedi. Ben tabi hemen suyu sordum ne durumda diye oda normalmiş. Kan akımıda normalmiş dün annem ilk defa gördü nasıl duygulandı anlatamam.Doktorumda beni unutup anneme anlattı herşeyi. anneanneler bizim için çok önemli diyor doğum döneminde enbüyük yardımcımız onlar dedi doktor.

Son düzenleme:
valla cerencim bende senle aynı fikirdeyim şu son aylar nasıl geçecek bilmiyprum
sabahları erkenden kalkmak artık ölüm gibi geliyor serviste uyuyarak geliyorum
indiğimde sersem gibi oluyorum offf offf eve gidip yatıp yuvarlanmak istiyorum boshayallersmile

maşallah tosuncuğuma
ne yedin zeynep de kızı böyle besledin bakim
bende çok meraklanmaya başladım. şu 4 gün çabuk geçsin istiyorum.
bebeğim ne halde merak ediyorum.

zeynepp yerim senin kızınıı.. aman da tombiş olacakmış demek.. ısırırız onu hamham..
iyi valla herşeyin güsel olmasına sevindim..
darısı herkesin başına
yoluna yarıladın sayılır, 20 hafta dolunca yolun yarısı delikafadulden

maşallah tosuncuğuma
evet kızın napıyo acaba -tatlicadiarzu-

yevrum yerim o tontonu ben ya maşallahhh iyi olmasına sevindim bebişinin
benim annemde glmişti bir kez oda çok duygulanmıştı gözler dolu dolu olmuştu
işte anneanneler farklı oluyor gerçekten...

POOFFFF boshayallersmile

maşallah tosuncuğuma

sağol canım benim valla işin ilgincide o ben ekstra hiçbişey yemedim normal hayatıma devam ettim hatta vitaminleri bile içmedim. Doktora dedim ben bide vitaminleri alsam ne olurdu diye oda senin yediğinle içtiğinle hiç alakası yok dedi. Bu arada normal hayatıma devam ettim derken ben genelde düzgün beslenirim sebze ağırlıklı yerim bide çokpeynir tüketiyorum hergün muhakkak 2 öğün meyve yedim bi öğleden sonra bide akşam 9 civarı bunun dışında dikkat ettiğim hiçbişey yok öyle sütler cevizler falan asla tüketmedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…