- Konu Sahibi daemon
-
- #30.121
bencede canim.zaten kendim icin yiyiyorsam namerdim hersey yavrim icin-tatlicadiarzu-aynen aynen yaa :kedi:
boğazımızın kurbanı olacaz işe bak :roflol:
sendemi kiz diyosun buradakilerin geneli kiz dedi inanesim bu duruma deli olur.erkek de farketmez saglikli olsun diyo ama kiz deyince gözleri parliyor.herhalde kayinvalidem kafayi yer tam bir kiz delisi.benim icin hic farketmiyor.gönlümden keske kiz yada keske erkek olsun demiyorum hic.saglikli sihhatli ve hayirli olsunda her ikisinede seve seve raziyim
:a015:sende Allaha emanet ol canimkızlar bende cıkıyom yoruldum valla otur otur öptüm hepınızı Allah emanet olun
az az sık sık yemek ye canım o zaman miğdende yanma oluşmaz.mide yanmasına ne iyi gelio kızlar...bende acı ve ekşi yemekten midem yanıyo hep ya
Ne guzel ye keske yeme konusunda bende kendime engel olabilsem ama ben hamileyim diye yiyorumda yiyorum bakalim sonum ne olucak bu gidisle.Cok asiri istahimda var bende senin tam tersine 4 ayim doluncaya kadar mie bulantisi yasadim.Simdide o gunlerin acisini cikartircasina yiyorum sırnaşık şey
Özelliklede geceleri cok acikiyorum ya ac karna da asla uyuyamiyorumm kafamçokkarıştı
Tabiki canim önemli olan saglikli olmasi kiz erkek hic farketmez.
Insallah en kisa zamanda aliruz senin bebisinde cinsiyet haberlerini.
Kislar ben kaciyorum herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
bencede canim.zaten kendim icin yiyiyorsam namerdim hersey yavrim icin-tatlicadiarzu-
kaç kilo aldın sen hamile kaldığndan bu yana?
patates suyu iyi geliyor hazzzelcim.patatesi rendele suyun slk ic.en bitkisel bu var simdilik aklimda.karbonat da iyi geliyor ama hamilelikte kullanilirmi kullanilmazmi hic bilmiyorummide yanmasına ne iyi gelio kızlar...bende acı ve ekşi yemekten midem yanıyo hep ya
iyi almıssın canım.. qayet normal qidiosun inş böle devam edersn..5 kilo aldim canim.Cuma gunu 20. haftama giriyorum.
bende çıkıorum kızlar...öpüorum hepinizii kendinize ve bebişlere ii bakın...
aynen öyle canim.bencede yemek yemek ama fazlada kacirdimmi vay benim halime patliyacak bomba gibi oluyorum evde dört dönüyorumdimii..
bendeeeee delikafadulden
Yaşasınnnnnnnnn Yemek Yemeeekkkk cokacimcoookcokacimcoook:kedi:
Günaydınlarrr... bende öğlen arkadaşıma qidicem
qitmeden evleri falan toplim die erken kalktım..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?