2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bu cuma tam yolun yarısı bu arada önce annesi yicek tabi dün anneme diyorum bi doğsun ısırıcam poposunu diye oda 3 aylık olmadan ısıramassın çocuk ancak ozaman ele gelir görürsün bak diyo.40 gezmesinde sana getiririm kızımı yersin bol bol bende seninkini yerim

uklacım benimde buluşma gecesinden dün geceye kadar nerdeyse 24 saat başım ağrıdı inat ettim ağrı kesicide içmedim. Dün 3 kere bakıldı tansiyonuma hepsi çok normal. Doktor birsürü nedeni olabilir tansiyonunda bi problem olmadığı sürece sorun yok ama çok ağrıtma başlayınca minoset iç dedi. Havadan sanırım lodos bende baş ağrısı yapar doktora sordum tabiki olabilir dedi.

aaa evet evet getiirrrr 40 gezmesine yiyelim berabeerrr delikafadulden

günaydın haziranın güzel anneleri nasıl keyiflerr,dün bir ara bu ay yani ocak annelerin tek tek doğum hikayeleri yazılmaya başlamış onları okudumm çok duygulandımm acaba bizim hikayemiz nasıl olcak ilk kim doğurcakk RABBıM tez vakitte nasip etsin o güzel günleri inş hepimiz güzel rahat doğumlar yapmayı nasip etsin güzel ALLAHIMM ( amin)

beni de alıştırdınız kıza var ya. erkek olursa bu sefer hayal kırıklığı yaşayacağım delikafadulden
hele bir kız olmasın ben size yapacağımı bilirim:mymeka:
hahahaahah :roflol:
zaten takip edecem, erkek yazarsan yokolacam ortadan :roflol:

ama yok sen beni dinle, kız aklinialirimsmile

beni de alıştırdınız kıza var ya. erkek olursa bu sefer hayal kırıklığı yaşayacağım delikafadulden
hele bir kız olmasın ben size yapacağımı bilirim:mymeka:
bence erkekkkkk:lepi:

Kızlar bu arada tam bir ay sonra şeker yüklemesi yaptırıcam. Onun sonuçlarıyla gel dedi bide hazır kan alnmışken tam kan sayımı toksoplazmalar hepatit testi istedi. Tabi yüklemeyi duyan benim pimpirikli annem bu zeynebemi özel yoksa bütün gebelerden istiyormusunuz gibi bintane soru sordu doktora ben gülmekten annemi susturamadım bile benim babam şeker hastalığından vefat etti ya bide ben kiloluyum diye annem paronoya yapmış durumda. Allahtan doktor açıkladı ve 50 gramlık yükleme istediğini anlattı. Risk gördüklerinden 100 gramlık yükleme istiyorlarmış. Umarım sonuçlarım iyi çıkarda bide 100 gramlık yaptırmama gerek kalmaz.

ya dün akşam 8 de drum aradı AFP testimiz normla sınırlarda çıkmış gözünüz aydın dedi çok sevindikk 23 ocakda 4 boyutlumuz varrr

Kızlar bu arada şüphelendiklerinden 100 gramlık yükleme istiyormuş yazdım ama yanlış anlaşılmasın sakın belkide başka doktor direk 100 gramda isteyebilir. Aradaki fark 50 gramlık yükleme testi kesin tanı için yeterli olmayabiliyormuş. 50 gramlık testte aç karnına kan veriyormuşsun sonra şekerli su içiriyorlarmış 1 saat sonra tekrar kan veriyormuşsun. Bunun sonucunda değerler normal çıkarsa bu test yeterliymiş. 100 gramlık yükleme testinde ise aralıklarlar şekerli su içiriyorlarmış toplamda 4 kere kan alıyorlarmış. Bu test kesin tanı testiymiş.Bu yüzden sakın sizden 100 gramlık şeker yükleme testi isterlerse evhamlanmayın iki testte normal bir işlem. Yanlışlıkla kimsenin kafasını karıştırmak istemem.

kız kız kız kız kız kız delikafadulden :hulya: hihoyyyt
erkek erkek erkek erkek erkekerkekerkekerkekalsanaalsanasmilealsanaalsanasmileerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkek
erkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkek delikafaduldendelikafadulden

ıyyy şekerli su mu içeceğiz.nefret ederim ben ondan :1shok:
100 gr lık test daha korkunç 4 kere kan alınır mı ?? umarım 50 gr lık testten yaparlar.

erkek erkek erkek erkek erkekerkekerkekerkekalsanaalsanasmilealsanaalsanasmileerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkek
erkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkek delikafaduldendelikafadulden
lülülülülülü Görürüz Cumartesi günü hıh :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…