valla normalde ölçüyordum ama dün yemek yedim yattım unutmuşum :1no2:
şimdide hala geçmedi ağrım
zeynepp yerim senin kızınıı.. aman da tombiş olacakmış demek.. ısırırız onu hamham..
iyi valla herşeyin güsel olmasına sevindim..
darısı herkesin başına
yoluna yarıladın sayılır, 20 hafta dolunca yolun yarısı delikafadulden
evet kızın napıyo acaba -tatlicadiarzu-
aaa evet evet getiirrrr 40 gezmesine yiyelim berabeerrr delikafaduldenevet bu cuma tam yolun yarısı bu arada önce annesi yicek tabi dün anneme diyorum bi doğsun ısırıcam poposunu diye oda 3 aylık olmadan ısıramassın çocuk ancak ozaman ele gelir görürsün bak diyo.40 gezmesinde sana getiririm kızımı yersin bol bol bende seninkini yerim
hahahaahah :roflol:beni de alıştırdınız kıza var ya. erkek olursa bu sefer hayal kırıklığı yaşayacağım delikafadulden
hele bir kız olmasın ben size yapacağımı bilirim:mymeka:
bence erkekkkkk:lepi:beni de alıştırdınız kıza var ya. erkek olursa bu sefer hayal kırıklığı yaşayacağım delikafadulden
hele bir kız olmasın ben size yapacağımı bilirim:mymeka:
:1shok:................
hahahaahah :roflol:
zaten takip edecem, erkek yazarsan yokolacam ortadan :roflol:
ama yok sen beni dinle, kız aklinialirimsmile
bence erkekkkkk:lepi:
ÖTEKİ TOPİK LİSTESİNİ BU SAYFAYA kopyalamışım bi sen gördün sanırım:1shok:
kız kız kız kız kız kız delikafadulden :hulya: hihoyyythadi kapışın bakayım delikafadulden
:roflol: :roflol:ÖTEKİ TOPİK LİSTESİNİ BU SAYFAYA kopyalamışım bi sen gördün sanırım
1 arkadaşımız daha hamile de onu yenilemiştimkaydirigubbakcemile3
erkek erkek erkek erkek erkekerkekerkekerkekalsanaalsanasmilealsanaalsanasmileerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekkız kız kız kız kız kız delikafadulden :hulya: hihoyyyt
Kızlar bu arada şüphelendiklerinden 100 gramlık yükleme istiyormuş yazdım ama yanlış anlaşılmasın sakın belkide başka doktor direk 100 gramda isteyebilir. Aradaki fark 50 gramlık yükleme testi kesin tanı için yeterli olmayabiliyormuş. 50 gramlık testte aç karnına kan veriyormuşsun sonra şekerli su içiriyorlarmış 1 saat sonra tekrar kan veriyormuşsun. Bunun sonucunda değerler normal çıkarsa bu test yeterliymiş. 100 gramlık yükleme testinde ise aralıklarlar şekerli su içiriyorlarmış toplamda 4 kere kan alıyorlarmış. Bu test kesin tanı testiymiş.Bu yüzden sakın sizden 100 gramlık şeker yükleme testi isterlerse evhamlanmayın iki testte normal bir işlem. Yanlışlıkla kimsenin kafasını karıştırmak istemem.
lülülülülülü Görürüz Cumartesi günü hıh :dilcikar:erkek erkek erkek erkek erkekerkekerkekerkekalsanaalsanasmilealsanaalsanasmileerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkek
erkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkekerkek delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?