2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesaj yeri derken anlamadim canim bilmiyorum neden bahsettigini???
silacim profilinde ziyaretci msjlari oluyor ya onu dedim.arkadaslik teklif edicem.msj ayarlarindanmi acaba yok yoksa kendinmi istemiyorsun benim profile gir görüsün orada var ziyretci msj yada özel msjlasma.ama seninkinde yok.

ye tatlım ama çok yeme tmm mı bende yerken anlamadım ama kase bittikden sonra miğdem bulanmaya başladı yemeseydim keşke yaa :sinifsinif:
Puding mi dedin offffff acayip canim cekti bi kosu gidip yiyeyim barii

kızlar bende cıkıyom yoruldum valla otur otur öptüm hepınızı Allah emanet olun

HazZzeLLLLLLLLL hoşqeldin kıss

silacim profilinde ziyaretci msjlari oluyor ya onu dedim.arkadaslik teklif edicem.msj ayarlarindanmi acaba yok yoksa kendinmi istemiyorsun benim profile gir görüsün orada var ziyretci msj yada özel msjlasma.ama seninkinde yok.

Tamam canim bana geldi istegin ekledim hemen hihoyyyt

Sagol canim cok tesekkur ederim.
Evet ikinci oglus geliyo seninkinin cinsiyeti neydi canim ?
Allah hepimizinkini Anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah ...
daha belli degilmafoldumbenbu kontrolümü bekliyorum canim.gecen kontrolümde daha erkendi söylememisti.persembe terminim var.hayirlisi canim ya

ye tatlım ama çok yeme tmm mı bende yerken anlamadım ama kase bittikden sonra miğdem bulanmaya başladı yemeseydim keşke yaa :sinifsinif:

Heheh zaten mide bulantilarindan sonra aklimiz basimiza geliyo hepp bahenemiz de var nasil olsa hamileyiz biz yemek serbestttt:lepi:

daha belli degilmafoldumbenbu kontrolümü bekliyorum canim.gecen kontrolümde daha erkendi söylememisti.persembe terminim var.hayirlisi canim ya

Canim senin kizin olucak sanirim mesajini okur okumaz kiz geldi aklima cunki:hulya:
Tabiki hayirlisi canim saglikli dogsunlar yeter :Saruboceq:

hoşbuldum cnm...okuodum yazdıklarınızı...başım çatlıyo ağrıdan uyku tutmadı...sen nerelerdesin kaç gündür

ya bi qezenti oldum ki sorma evde durmuom yaf :CüvCüv:
yarında arkadaşıma qidicem mesela olumunekankayizsmile
kociş de bana ehliyet alıcaktı ama benim bu qezentiliğim yüzünden
vaz qeçicek sanırım :roflol:
ehliyeti de alırsam artık adam evde karıyı.. kapıda arabayı.. hiç bulamıcak :roflol:

limon ye canim.normalde benim hamileligim boyunca hic midem bulanmadi ama biraz fazla kacirdim sanirim o yüzden hafif hafif basladi.

Son düzenleme:

hahhahaah aman en güzeli..evde otur otur bunalıma giriyo insan,bende arada çıkıorum ama fazla yoruldummu bu sefer bel ağrısından duramıorum hastalık hastası oldum resmen

Heheh zaten mide bulantilarindan sonra aklimiz basimiza geliyo hepp bahenemiz de var nasil olsa hamileyiz biz yemek serbestttt:lepi:

yok kız benim normalde hiç miğdem bulanmaz
yani ilk 3 ayımda bulanması qereken zamanlarda hiç bulanmadı miğdem
ama böle tatlıyı falan aşırı kaçırınca bide saat uyqunsuz olunca miğdeme dokunuo sanırım
normalde ben qeç saatlerde yemek yemiorum dikkat ediorum kilo yüzünden aklinialirimsmile

limon ye canim.normalde benim hic hamileligim boyunca hic midem bulanmadi ama biraz fazla kacirdim sanirim o yüzden hafif hafif basladi.

aynen aynen yaa :kedi:
boğazımızın kurbanı olacaz işe bak :roflol:

hahhahaah aman en güzeli..evde otur otur bunalıma giriyo insan,bende arada çıkıorum ama fazla yoruldummu bu sefer bel ağrısından duramıorum hastalık hastası oldum resmen

evet öle cnm yaa evde bunalıo insan..
dışarda mis qibi hava almak qezmek varken evde napacaz olumunekankayizsmile

Canim senin kizin olucak sanirim mesajini okur okumaz kiz geldi aklima cunki:hulya:
Tabiki hayirlisi canim saglikli dogsunlar yeter :Saruboceq:
sendemi kiz diyosun buradakilerin geneli kiz dedi inanesim bu duruma deli olur.erkek de farketmez saglikli olsun diyo ama kiz deyince gözleri parliyor.herhalde kayinvalidem kafayi yer tam bir kiz delisi.benim icin hic farketmiyor.gönlümden keske kiz yada keske erkek olsun demiyorum hic.saglikli sihhatli ve hayirli olsunda her ikisinede seve seve raziyim

Ne guzel ye keske yeme konusunda bende kendime engel olabilsem ama ben hamileyim diye yiyorumda yiyorum bakalim sonum ne olucak bu gidisle.Cok asiri istahimda var bende senin tam tersine 4 ayim doluncaya kadar mie bulantisi yasadim.Simdide o gunlerin acisini cikartircasina yiyorum sırnaşık şey
Özelliklede geceleri cok acikiyorum ya ac karna da asla uyuyamiyorumm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…