- Konu Sahibi daemon
-
- #30.101
silacim profilinde ziyaretci msjlari oluyor ya onu dedim.arkadaslik teklif edicem.msj ayarlarindanmi acaba yok yoksa kendinmi istemiyorsun benim profile gir görüsün orada var ziyretci msj yada özel msjlasma.ama seninkinde yok.Mesaj yeri derken anlamadim canim bilmiyorum neden bahsettigini???
Puding mi dedin offffff acayip canim cekti bi kosu gidip yiyeyim barii
kızlar bende cıkıyom yoruldum valla otur otur öptüm hepınızı Allah emanet olun
silacim profilinde ziyaretci msjlari oluyor ya onu dedim.arkadaslik teklif edicem.msj ayarlarindanmi acaba yok yoksa kendinmi istemiyorsun benim profile gir görüsün orada var ziyretci msj yada özel msjlasma.ama seninkinde yok.
HazZzeLLLLLLLLL hoşqeldin kıss
daha belli degilmafoldumbenbu kontrolümü bekliyorum canim.gecen kontrolümde daha erkendi söylememisti.persembe terminim var.hayirlisi canim yaSagol canim cok tesekkur ederim.
Evet ikinci oglus geliyo seninkinin cinsiyeti neydi canim ?
Allah hepimizinkini Anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah ...
ye tatlım ama çok yeme tmm mı bende yerken anlamadım ama kase bittikden sonra miğdem bulanmaya başladı yemeseydim keşke yaa :sinifsinif:
tamam canim.opuyorumnanaktanTamam canim bana geldi istegin ekledim hemen hihoyyyt
daha belli degilmafoldumbenbu kontrolümü bekliyorum canim.gecen kontrolümde daha erkendi söylememisti.persembe terminim var.hayirlisi canim ya
hoşbuldum cnm...okuodum yazdıklarınızı...başım çatlıyo ağrıdan uyku tutmadı...sen nerelerdesin kaç gündür
limon ye canim.normalde benim hamileligim boyunca hic midem bulanmadi ama biraz fazla kacirdim sanirim o yüzden hafif hafif basladi.hoşbuldum kızlar..
napacaz yaf ben bu bulantıyla uyuyamam kii...
yarında arkadaşıma misafirliğe qidicem qözlerim şiş ve bitkin olmak istemiorum..bilmiyorumkismile
acaba zeytin falan yesek tuzlu iyi qelir mi boshayallersmile
ya bi qezenti oldum ki sorma evde durmuom yaf :CüvCüv:
yarında arkadaşıma qidicem mesela olumunekankayizsmile
kociş de bana ehliyet alıcaktı ama benim bu qezentiliğim yüzünden
vaz qeçicek sanırım :roflol:
ehliyeti de alırsam artık adam evde karıyı.. kapıda arabayı.. hiç bulamıcak :roflol:
Heheh zaten mide bulantilarindan sonra aklimiz basimiza geliyo hepp bahenemiz de var nasil olsa hamileyiz biz yemek serbestttt:lepi:
limon ye canim.normalde benim hic hamileligim boyunca hic midem bulanmadi ama biraz fazla kacirdim sanirim o yüzden hafif hafif basladi.
hahhahaah aman en güzeli..evde otur otur bunalıma giriyo insan,bende arada çıkıorum ama fazla yoruldummu bu sefer bel ağrısından duramıorumhastalık hastası oldum resmen
sendemi kiz diyosun buradakilerin geneli kiz dedi inanesim bu duruma deli olur.erkek de farketmez saglikli olsun diyo ama kiz deyince gözleri parliyor.herhalde kayinvalidem kafayi yer tam bir kiz delisi.benim icin hic farketmiyor.gönlümden keske kiz yada keske erkek olsun demiyorum hic.saglikli sihhatli ve hayirli olsunda her ikisinede seve seve raziyimCanim senin kizin olucak sanirim mesajini okur okumaz kiz geldi aklima cunki:hulya:
Tabiki hayirlisi canim saglikli dogsunlar yeter :Saruboceq:
aynen aynen yaa :kedi:
boğazımızın kurbanı olacaz işe bak :roflol:
yok kız benim normalde hiç miğdem bulanmaz
yani ilk 3 ayımda bulanması qereken zamanlarda hiç bulanmadı miğdem
ama böle tatlıyı falan aşırı kaçırınca bide saat uyqunsuz olunca miğdeme dokunuo sanırım
normalde ben qeç saatlerde yemek yemiorum dikkat ediorum kilo yüzünden aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?