ayy ne güzel, yeni ev, yeni bebek...güle güle oturun!
Görürürz züt annemin dünürülaelaelaelaelaelülülülülülü Görürüz Cumartesi günü hıh :dilcikar:
GÜNAYDINNNNNNNNNNhihoyyythihoyyythihoyyytbana günaydın deyiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
seninle simitimi paylaşabilirim bu kadarda cömertim bakolumunekankayizsmile
Ö simit demeyin leynnnnnnnnnnnnnnn midem kalkıyoooo:mymeka:simitimin içinden çuval ipi çıktı yaaamafoldumben
iyi akşamlar güzel anneler
bende kızımın hareketlerini gün geçtikçe hissetmeye başlıyorum
bazen bi yumruk gibi bi yerde duruyor öyle belli oluyorki, bakınca duygulanıyor insan
yarında hematoloji bölümüne gidecem, kadın doğum doktorum düşük kan değerlerimden dolayı gitmemi söyledi, bakalım ilaç verecek mi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr. dün kızımı gördüm kocaman olmuş.Haftasından önde gittiğimizi artık doktorda onayladı ama bi sorun yokmuş allahtan ben korkuyordum iri olması iyi bişey olmadığı için. benim kızım tombiş olacak sanırım 370 gram olmuş üst sınır dedi doktor.Ayrıntılı ulturasonda da herşey çok iyi çıktı rahim kanalları çok açık bebek çok iyi besleniyor dedi. Ben tabi hemen suyu sordum ne durumda diye oda normalmiş. Kan akımıda normalmiş dün annem ilk defa gördü nasıl duygulandı anlatamam.Doktorumda beni unutup anneme anlattı herşeyi. anneanneler bizim için çok önemli diyor doğum döneminde enbüyük yardımcımız onlar dedi doktor.
beni de alıştırdınız kıza var ya. erkek olursa bu sefer hayal kırıklığı yaşayacağım delikafadulden
hele bir kız olmasın ben size yapacağımı bilirim:mymeka:
ya dün akşam 8 de drum aradı AFP testimiz normla sınırlarda çıkmış gözünüz aydın dedi çok sevindikk 23 ocakda 4 boyutlumuz varrr
çok şükürrrralkisalkisalkisben dünkü evi tuttum
karşı apartmanımdaki...
delimiyim benbilmiyorumkismile
ayın 1 ine kadar yavaş yavaş taşıcaz
bebişimin odası olcaaaaaaaakkkkkkhihoyyyt
aaa ne cabuk kız.. peki bişi dicem dublex mi o da?
ay biz de bi taşınsak yaa..
martta taşıncakmışız biz de kocam öle diyo
benimle de ipini paylaş..
bi ucundan sen tut bi ucundan ben olumunekankayizsmile
günaydın canımgünaydın güzelleerr
canım genelde dr istiyor 20. haftadan sonra ayrıntılı ve 4 boyutluda inceleniyor bebişinin heryerini çok net görebiliyorsuncanım slmmm bu 4 boyutlu nedir herkezin yaptırması gerken birşeymi belli ayları varmı?
yok kuşum o diil
onu beğenmiştim ama ev sahibi oturuyo 1.katta
2 güne kalmaz yoluşurum ben o kadınla diye cesaret edemedim
aynı kapıdan çünkü girişlerimiz
terliklerini falan fırlatmış kapının önüne:umursamaz:
marta kalmayın kız iyice koca göbek olcaz
Bir ip olsaydı üstünde yürürdüm
Bir ip olsaydı…
El olsaydım uzanırdım
Bir el olsaydı üşümezdim…
trilaylay liiiŞeniz
Archi seninki erkek olcak demedi deme
günaydın bebekleeerrrr!
size günaydın yok anneler, bütün aydın günler bebeklerin aklinialirimsmile
ay kızlar ben bi iki gündür oğlumun hareketlerini daha iyi hissediyorum yaa boshayallersmile
yani tam tekmeliyo diyemem öyle sert değil ama böle ufacık ufacık ayaklarıyla ben burdayım diyo gibi :asigim:
ayyy valla gülme krizi tuttuya beni :roflol::roflol::roflol::roflol:benimle de ipini paylaş..
bi ucundan sen tut bi ucundan ben olumunekankayizsmile
Elhamraa canım hayırlı olsun ağız tadıyla oturursunuz inşallah
Çok sevindim...
Ö simit demeyin leynnnnnnnnnnnnnnn midem kalkıyoooo:mymeka:
ay ben hiç yatamıyorumm...bana da erkek gibi geliyordu ama kızlar kafamı karıştırdı. habire kızın olacak diyip duruyorlar. neyse son 4 günüm kaldı doktora gitmeme
bende sabaha karşı döndüğünü hissettim.karnımın üzerine yatmışım baktım benim ki huysuzlanıyor delikafadulden
yok kuşum o diil
[
hayırlı olsuuun cok sevindim güle güle oturun insallah
ay ben hiç yatamıyorumm...
ben de karnımın üstüne yatıp elimi yastıgın altın sokmayı özledim yaa :sinifsinif:
wuuuuuuuuuuuuu
şiirini yiriimmmm Şeniz
yaw ben de diyom mart çok geç diye ama dinlemiyo valla.. sen bişi yapmıcaksın ki diyo bana :1shok:
ben de uğraşmıyom artık..
mart bi gelsin de ahh göbeeemm der otururum buldugum yere kendi toparlar artık delikafadulden
yok kuşum o diil
[
hayırlı olsuuun cok sevindim güle güle oturun insallah
sağolasın kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?