- Konu Sahibi daemon
-
- #30.221
bana da erkek gibi geliyordu ama kızlar kafamı karıştırdı. habire kızın olacak diyip duruyorlar. neyse son 4 günüm kaldı doktora gitmeme
bende sabaha karşı döndüğünü hissettim.karnımın üzerine yatmışım baktım benim ki huysuzlanıyor delikafadulden
benim yan yatmaktan kalçalarım ağrıyo valla uyandıgımda..bende hep öyle yatarım illa o el yastığın altında olacak.
ama bu aralar zor malesef o pozisyonda yatmak, gece farkında olmadan yatmışım bir baktım benimkisi çifte atıyor.
amiiin canımcım sağolasınopuyorumnanaktan
ukla bişi dicem sana
siiiiiiiii-miiiiiiiiiiiitkaydirigubbakcemile2
bende hep öyle yatarım illa o el yastığın altında olacak.
ama bu aralar zor malesef o pozisyonda yatmak, gece farkında olmadan yatmışım bir baktım benimkisi çifte atıyor.
Günaydın kızlar ve bebişleri
Stellacığım ben de o kadar demir hapı kullanıyorum, demir değerlerin daha da düşmüş, doktor ilacı günde ikiye çıkardı, bir de keçi boynuzu pekmezi ile çekirdekli kuru üzüm yemeye başladım. Sanırım demir bebek geliyor.
Zeynepciğim kızının maaşallahı var, tombş tombiş olsun tam ısırmalık.
Archi seninki erkek olcak demedi deme
Benim doktorum 2'li test daha güvenilir dedi ben 3'lü testi yapmıyorum dedi. Israr mı etseydim acaba? Bu AFP 3'lü test neyi belirliyor?
yaçişli elifzel:dilcikar:
Elhamraa yeni evin hayırlı olsun, bebişinle mutlu günler geçir yeni evinde
arkadaşı gelecekti yarın giremem demişti ama bilmiyorumkismiledaemoşum yine totosunda pireler uçuşuyo galba
melmea canım 3 lüyü bende yaptırmadım Rıza bey değerler kafamızı karıştıracak ikili yeterli dedi. Zaten herseferinde ayrıntılı usg ye giriyoruz. Üstelik senin zaten değerlerin yanlış olabiliyordu diye hatırlıyorum bir kese daha var demiştin yanlışmı hatırlıyorum ??. Hiç gerek yok canım 3 lüye. Leach söylemiş zaten kaan kocatepenin görüşlerini üstelik sitesinde de doktorunuzun ekolüyle alakalı yaptığı testler sonuçta hepsi aynı amaca hizmet ediyor diyor. Takma kafana bosuna
melmea canım 3 lüyü bende yaptırmadım Rıza bey değerler kafamızı karıştıracak ikili yeterli dedi. Zaten herseferinde ayrıntılı usg ye giriyoruz. Üstelik senin zaten değerlerin yanlış olabiliyordu diye hatırlıyorum bir kese daha var demiştin yanlışmı hatırlıyorum ??. Hiç gerek yok canım 3 lüye. Leach söylemiş zaten kaan kocatepenin görüşlerini üstelik sitesinde de doktorunuzun ekolüyle alakalı yaptığı testler sonuçta hepsi aynı amaca hizmet ediyor diyor. Takma kafana bosuna
arkadaşı gelecekti yarın giremem demişti ama bilmiyorumkismile
hazırlık yapıyordur belki bilmiyorumkismile
ya
işte,
deme bunu yaaaaaaaamafoldumben
dedim işte sende ötekini dememafoldumben
günaydın canım
canım genelde dr istiyor 20. haftadan sonra ayrıntılı ve 4 boyutluda inceleniyor bebişinin heryerini çok net görebiliyorsun
yaa bu yatma pozisyonu da sıkıntı
ben yüzüstü yatmayı çok severim ama sakıncalı diye yatmıyorum
bel ağrısında sırtüstü rahat ediyorum ama onda da bebeğe kan gidişi azalıyomuş galiba
en iyisi sol yana yatmakmış ama pek rahat değiilll..
aa kızlar kaç gündür söylicem buarada size unutuyorum..
ÇOCUĞUNUZLA İŞBİRLİĞİ YAPABİLME diye bi kitap var
bence çok değerli bilgiler veriyo
işyerimden bi bayan vermişti bana
kızım 8 yaşındayken okumuştum ve yaptığım yanlışları görüp keşke daha önce okusaydım diye üzülmüştüm demişti..
ben de ara ara eşimle birlikte okuyorum..
size de tavsiye ederim..
emin olun annelik serüveninde işinizi kolaylaştıracaktır a.s
benim yan yatmaktan kalçalarım ağrıyo valla uyandıgımda..
uykumda da nası dönmüyorum ters hayret.
vay be kendimi uykuda bile kontrol edebiliyorum.. delikafadulden
bazen sırtüstü buluyorum kendmi de ondan bile cok korkuyom
artık rahat uyuyamıyorum dönerken bile iğneler batıyo sanki kasıklarıma karnıma
bu ayrıntılı ultrason fiyatı konusunda herkes başka bişi diyo bakalım kaç diyeck bizimkisi
ben de mi yaptırmasam acaba bana da doktorum basta gerek yok dedi geçen gittiğimd de simdi de istedi ben de sasırdım acıkcası ?
canıım ben 2 li yaptırdım birde 3 lünün sadece kan testinde bi afp var onu yaptıayy süpermişş ayy uklacımm 20 haftada yapılan tatanozz aşı dışında hiç bişrşey bilmiyorum doktorumu değiştircem hep sizlerden duyuyorumm 2 li tarmadan sonra sen ne testler yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?