2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa bu yatma pozisyonu da sıkıntı
ben yüzüstü yatmayı çok severim ama sakıncalı diye yatmıyorum
bel ağrısında sırtüstü rahat ediyorum ama onda da bebeğe kan gidişi azalıyomuş galiba
en iyisi sol yana yatmakmış ama pek rahat değiilll..

aa kızlar kaç gündür söylicem buarada size unutuyorum..
ÇOCUĞUNUZLA İŞBİRLİĞİ YAPABİLME diye bi kitap var
bence çok değerli bilgiler veriyo
işyerimden bi bayan vermişti bana
kızım 8 yaşındayken okumuştum ve yaptığım yanlışları görüp keşke daha önce okusaydım diye üzülmüştüm demişti..
ben de ara ara eşimle birlikte okuyorum..
size de tavsiye ederim..
emin olun annelik serüveninde işinizi kolaylaştıracaktır a.s

bende hep öyle yatarım illa o el yastığın altında olacak.
ama bu aralar zor malesef o pozisyonda yatmak, gece farkında olmadan yatmışım bir baktım benimkisi çifte atıyor.
benim yan yatmaktan kalçalarım ağrıyo valla uyandıgımda..
uykumda da nası dönmüyorum ters hayret.
vay be kendimi uykuda bile kontrol edebiliyorum.. delikafadulden
bazen sırtüstü buluyorum kendmi de ondan bile cok korkuyom

bende hep öyle yatarım illa o el yastığın altında olacak.
ama bu aralar zor malesef o pozisyonda yatmak, gece farkında olmadan yatmışım bir baktım benimkisi çifte atıyor.

artık rahat uyuyamıyorum dönerken bile iğneler batıyo sanki kasıklarıma karnıma

üçlü testin hassasiyeti 2'li ve 4'lü ye göre çok düşükmüş, türkiye de sadece alışkanlık olduğu için bu test yapılıyormuş, kaan kocatepe ööle dedi tv de. ayrıca benim dr umda yaptırmadı 3'lü. sadece bir dr adı verdi detaylı usg için. 1 ay sonra ona gidicem.

Elhamraa yeni evin hayırlı olsun, bebişinle mutlu günler geçir yeni evinde

meraba kızlar
herkesler iyidir inşallah
herzamanki gibi işlerim çok
ara ara bakarım sizlere
bol muhabbetler

daemoşum yine totosunda pireler uçuşuyo galba

melmea canım 3 lüyü bende yaptırmadım Rıza bey değerler kafamızı karıştıracak ikili yeterli dedi. Zaten herseferinde ayrıntılı usg ye giriyoruz. Üstelik senin zaten değerlerin yanlış olabiliyordu diye hatırlıyorum bir kese daha var demiştin yanlışmı hatırlıyorum ??. Hiç gerek yok canım 3 lüye. Leach söylemiş zaten kaan kocatepenin görüşlerini üstelik sitesinde de doktorunuzun ekolüyle alakalı yaptığı testler sonuçta hepsi aynı amaca hizmet ediyor diyor. Takma kafana bosuna

bu ayrıntılı ultrason fiyatı konusunda herkes başka bişi diyo bakalım kaç diyeck bizimkisi

ben de mi yaptırmasam acaba bana da doktorum basta gerek yok dedi geçen gittiğimd de simdi de istedi ben de sasırdım acıkcası ?

Doğru hatırlıyorsun canımcım, iki kese vardı da boş olan kaybolup gitti. İsmal Bey de o yüzden son anda ikili testi yaptır dedi. Allaha şükür herşey çok güzel çıktı. Bakalım inşallah şimdi 22.haftada Rıza Bey görecek tekrar.

günaydın canım

canım genelde dr istiyor 20. haftadan sonra ayrıntılı ve 4 boyutluda inceleniyor bebişinin heryerini çok net görebiliyorsun

ayy süpermişş ayy uklacımm 20 haftada yapılan tatanozz aşı dışında hiç bişrşey bilmiyorum doktorumu değiştircem hep sizlerden duyuyorumm 2 li tarmadan sonra sen ne testler yaptırdın?

bir araştırayım bakayım bu kitabı. çocuğumla işbirliği yapıp önce babasını delirteceğiz :sm_cool:

bende bazen sırt üstü yatıyorum aslında hiç sevmem öyle yatmayı ama farkında olmadan dönüyorum. zaten heryerim uyuşuyor bu aralar hiç rahatım yok

artık rahat uyuyamıyorum dönerken bile iğneler batıyo sanki kasıklarıma karnıma

yanlışlıkla gerinince kasıklarım çok ağrıyor. gerinmeyin diyolar ama elimde değil ki.
kedi gibi alışmışım gerinmeye

bu ayrıntılı ultrason fiyatı konusunda herkes başka bişi diyo bakalım kaç diyeck bizimkisi

canım valla ben kendi doktorumun muaynehanesinde giriyorum ayrıntılı usg ye o yüzden farklı bi fiyat ödemiyorum. Fiyatlar konusunda bi bilgim yok. Hatta dün kıyak geçti dünkü muaynem kontrol değildi ruti muayneydi yani para vermem gerekiyordu sekreterine para almayın demiş çok şaşırdım valla.
Bu arada yeni evin hayırlı olsun canım sakın çok yorma kendini taşınırken.

ben de mi yaptırmasam acaba bana da doktorum basta gerek yok dedi geçen gittiğimd de simdi de istedi ben de sasırdım acıkcası ?

Doktorun istediyse yaptır canım bazen rutine bindirip unutabiliyorlar doktorlar kime ne söyledikerini. Ama yaptırmaktada bi sakınca yok sonuçta

ayy süpermişş ayy uklacımm 20 haftada yapılan tatanozz aşı dışında hiç bişrşey bilmiyorum doktorumu değiştircem hep sizlerden duyuyorumm 2 li tarmadan sonra sen ne testler yaptırdın?
canıım ben 2 li yaptırdım birde 3 lünün sadece kan testinde bi afp var onu yaptı
onlarda normal çıktı 23 ocakdada 4 boyutlum var iştea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…