2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bazen sırt üstü yatıyorum aslında hiç sevmem öyle yatmayı ama farkında olmadan dönüyorum. zaten heryerim uyuşuyor bu aralar hiç rahatım yok

yanlışlıkla gerinince kasıklarım çok ağrıyor. gerinmeyin diyolar ama elimde değil ki.
kedi gibi alışmışım gerinmeye[/QUOTE]
bende sırt üstü yatıyorum ama 10 dk bile yatamıyorum nefesimi zorluyor yan yatıyorum sağa ve ya sola
bende geriniyorum ya aynen kedi gibi off

bende sırt üstü yatıyorum ama 10 dk bile yatamıyorum nefesimi zorluyor yan yatıyorum sağa ve ya sola
bende geriniyorum ya aynen kedi gibi off[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 ayy güldürdün benim demek kedi gibi geriniyon

sağolasın kuşum

bende geriniyorum ya aynen kedi gibi off

kaydirigubbakcemile3 ayy güldürdün benim demek kedi gibi geriniyon[/QUOTE]

dönerken insan gerinme ihtiyacı duyuyor ama. sonra da kasıklarım ağrıyor o acıyla uyanıyorum.
benim kedi de öyle yatar yatar sonra gerinir bende ona benzedim a.s

elhamraaaaaaaaa bak unutmadan söyleyeyim yeni evine hiç eşya girmeden hatta temizlik bile yapılmadan bir paket şeker götür koy mutfağa. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın tadınız hep yerinde olsun acı haber çıkmasın evinizden.

bende artık cok sevmeme ragmen yuzustu yatmıyorum.uykuda fılanda yuzustu donmuyorum nasılsa hayret edıyorum onada.3 lu test yaptırdım ıyı cıktı cok sukur.tek sorunum su beyaz krem gıbı akıntı kaldı sızlerdede oluyormu

Kızlar dün dr. gitmiştim akıntım çok fazla ve koyu sarı bir fitil yazdı içinde 7 tane varmış bunu kullan dedi.Sizde de akıntı oluyor mu?Mantarım geçti şimdide bunla uğraşıyorum ne olacak bilmem.

zeynepcim benim gelişim yere göre değişecek o sebeple hiç yorum yapmadım o konuda..eğer taksim veya bakırköy olursa ve büyük bir aksilik olmazsa katılmaya calısırım.fakat karsı veya besiktas falan olursa zor canım.cunku bu bahsettiğim 2 yere de tek vasıta ile gidebiliyorum beylikdüzünden.yollarda harap olmak istemem hamile hamile öbür türlü malum istanbulun bir ucunda yasıyorum ben..
yoksa sizlerle buluşmayı cok isterim..

bi paket şekeri götürmeyi bırak bi çuval götürsem benim bu kaynana değişmicek
azönce aradı
evi taşıcaz dedim
ilk lafı
uzaktayız ben yetişemem sana dedi
izmir içindesin be ne uzağı...
5ay önce ev taşırkende bi akşamüstü geldi oturdu akşam gitti
bi hol süpürdü okadar
Allahıma şükür kocam şeker balda...

Cnm sen beyaz demişsin ama benimki basbaya sarı hemde koyu sarı niye oldu anlamadım hamile kalmadan böyle olmuyodu farklı akıntı vardı o zaman.Bide ben malesef sırt üstü yatıyorum farkında olmadan.Sağa veya sola dönüp yatıyorum ilk başta sonra bi bakmışım sırt üstü yatmışım.Kendimi kötü hissediyorum sanki bebeğime zarar veriyomuşum gibi.

canım bendede oluyor seklı rengı degısıyor ama sana verdıgı fıtılın adı ne banada verdı.ama ben atmadım.recetesını okudum fetusa gecer yazıyordu korktum.

Elhamraa ne güzel işte, gelmesin bir de onun dırdırını mı çekicen?

canım hamıslıkte akıntı olur bunu bılıyoruzda neden degısık degısık gelıyor ama bu sıra beyaz krem gıbı sarı geldıgı bendede oldu.

benim kayınvalideme ne kadar benziyoor yoksa biz elti miyiiiiiiiizzzkaydirigubbakcemile3
aynen benim esim de seker gibidir her konuda bana cok yardım eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…