- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #30.241
canıım ben 2 li yaptırdım birde 3 lünün sadece kan testinde bi afp var onu yaptı
onlarda normal çıktı 23 ocakdada 4 boyutlum var iştea.s
bende sırt üstü yatıyorum ama 10 dk bile yatamıyorum nefesimi zorluyor yan yatıyorum sağa ve ya solabende bazen sırt üstü yatıyorum aslında hiç sevmem öyle yatmayı ama farkında olmadan dönüyorum. zaten heryerim uyuşuyor bu aralar hiç rahatım yok
yanlışlıkla gerinince kasıklarım çok ağrıyor. gerinmeyin diyolar ama elimde değil ki.
kedi gibi alışmışım gerinmeye
canım valla ben kendi doktorumun muaynehanesinde giriyorum ayrıntılı usg ye o yüzden farklı bi fiyat ödemiyorum. Fiyatlar konusunda bi bilgim yok. Hatta dün kıyak geçti dünkü muaynem kontrol değildi ruti muayneydi yani para vermem gerekiyordu sekreterine para almayın demiş çok şaşırdım valla.
Bu arada yeni evin hayırlı olsun canım sakın çok yorma kendini taşınırken.
Doktorun istediyse yaptır canım bazen rutine bindirip unutabiliyorlar doktorlar kime ne söyledikerini. Ama yaptırmaktada bi sakınca yok sonuçta
bende sırt üstü yatıyorum ama 10 dk bile yatamıyorum nefesimi zorluyor yan yatıyorum sağa ve ya sola
bende geriniyorum ya aynen kedi gibi off
hatırlarmaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...10-haziran-anneleri-2-istanbul-bulusmasi.html
günaydınnngunaydınlarrrrrrrrrrrrrrra.s.
elhamraaaaaaaaa bak unutmadan söyleyeyim yeni evine hiç eşya girmeden hatta temizlik bile yapılmadan bir paket şeker götür koy mutfağa. Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın tadınız hep yerinde olsun acı haber çıkmasın evinizden.
bende artık cok sevmeme ragmen yuzustu yatmıyorum.uykuda fılanda yuzustu donmuyorum nasılsa hayret edıyorum onada.3 lu test yaptırdım ıyı cıktı cok sukur.tek sorunum su beyaz krem gıbı akıntı kaldı sızlerdede oluyormu
Kızlar dün dr. gitmiştim akıntım çok fazla ve koyu sarı bir fitil yazdı içinde 7 tane varmış bunu kullan dedi.Sizde de akıntı oluyor mu?Mantarım geçti şimdide bunla uğraşıyorum ne olacak bilmem.
bi paket şekeri götürmeyi bırak bi çuval götürsem benim bu kaynana değişmicek
azönce aradı
evi taşıcaz dedim
ilk lafı
uzaktayız ben yetişemem sana dedi
izmir içindesin be ne uzağı...
5ay önce ev taşırkende bi akşamüstü geldi oturdu akşam gitti
bi hol süpürdü okadar
Allahıma şükür kocam şeker balda...
Cnm sen beyaz demişsin ama benimki basbaya sarı hemde koyu sarı niye oldu anlamadım hamile kalmadan böyle olmuyodu farklı akıntı vardı o zaman.Bide ben malesef sırt üstü yatıyorum farkında olmadan.Sağa veya sola dönüp yatıyorum ilk başta sonra bi bakmışım sırt üstü yatmışım.Kendimi kötü hissediyorum sanki bebeğime zarar veriyomuşum gibi.
bi paket şekeri götürmeyi bırak bi çuval götürsem benim bu kaynana değişmicek
azönce aradı
evi taşıcaz dedim
ilk lafı
uzaktayız ben yetişemem sana dedi
izmir içindesin be ne uzağı...
5ay önce ev taşırkende bi akşamüstü geldi oturdu akşam gitti
bi hol süpürdü okadar
Allahıma şükür kocam şeker balda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?