canım bendede oluyor seklı rengı degısıyor ama sana verdıgı fıtılın adı ne banada verdı.ama ben atmadım.recetesını okudum fetusa gecer yazıyordu korktum.
bi paket şekeri götürmeyi bırak bi çuval götürsem benim bu kaynana değişmicek
azönce aradı
evi taşıcaz dedim
ilk lafı
uzaktayız ben yetişemem sana dedi
izmir içindesin be ne uzağı...
5ay önce ev taşırkende bi akşamüstü geldi oturdu akşam gitti
bi hol süpürdü okadar
Allahıma şükür kocam şeker balda...
Elhamraa ne güzel işte, gelmesin bir de onun dırdırını mı çekicen?
Elhamraa ne güzel işte, gelmesin bir de onun dırdırını mı çekicen?
bi paket şekeri götürmeyi bırak bi çuval götürsem benim bu kaynana değişmicek
azönce aradı
evi taşıcaz dedim
ilk lafı
uzaktayız ben yetişemem sana dedi
izmir içindesin be ne uzağı...
5ay önce ev taşırkende bi akşamüstü geldi oturdu akşam gitti
bi hol süpürdü okadar
Allahıma şükür kocam şeker balda...
fitilin adı neopuotran diye bişey yanlışda yazmış olabilirim bugün alacam.
canım bendede oluyor seklı rengı degısıyor ama sana verdıgı fıtılın adı ne banada verdı.ama ben atmadım.recetesını okudum fetusa gecer yazıyordu korktum.
sen hangi semtte oturuyosun merak ettim kaynanan nerde oturuyor?? İzmirin en uzak mesafesi çiğli - güzelbahçe falandırherhalde onu bile gitmek öyle saatler sürmüyor. Ben burda 14 km lik yolu 1,5 saatte gidiyorum orda 2 katı mesafe yarım saat sürer. Aman boşver hem gelmesinde karışmasında daha iyi
canım niye gittinki ozaman doktora verdiği şeyi kullanmayacaksan. Bütün ilaçlarda aynı uyarılar var yeterli deneme olmadığı için ilaç şirketleri kendilerini korumaya almak için yazıyor. Doktorun hiç bebeğine zarar vercek bişey yaparmı ki.Ayrıca akıntının artması enfeksiyona çevirmesi falan çok daha tehlikeli bişey erken doğuma neden olabiliyormuş. Bence doktorunun verdiği ilacı kullan
hah işte bak
aynen dediğin gibi
otobüsle yarım saatte burda
karabağlar-çiğli...
bana diyoki (arabamız bozuk)
buakşam otobüsle gelin
kalın yarın akşamda dönersiniz otobüsle
sana uzak oluyoda bana hamile hamile birde yakınmı oluyo o yollar
Allahım gene geldi bana gelenler
bana verdiği fitilin adını unuttum ama içinde tek bir tane var.. ben dün aldım bu akşam yatarken kullanacam bakalım..
bana verdiği fitilin adını unuttum ama içinde tek bir tane var.. ben dün aldım bu akşam yatarken kullanacam bakalım..
karabağlarmı çabuk adresi ver benim işyeri karakolun o tarafındaa seni üzmek neymiş göstereyimm hamileyim ama gücümden birşey kaybetmedim evel allah kimse benim hemşehrimi üzemezzklava:
ne bılıyım yaa anlamadımkı .ayrıca enfeksıyon belırtılerım yok.bu akıntı devam ederse mecbur kullanıcam zaten .cunkı cok rahatsız edıcı bır durum.
Ben şimdiden eşme söyledim, ne olursa olsun ne annemi ne anneni istiyorum yanımda dedim. Benim annem inanılmaz çok karşışır beni deli eder, kayınvalidem ise hiç birşeye karışmaz, sadece milleti anlatır durur. O ne yapmış kaç kg almış, bebeği kaç kg doğmuş. İkisini de istermiyorum. Doğumda da yanımda sen kalacaksın, birlikte bakacaz bu çocuğa dedim eşime. Sağolsun o da şimdiye kadar her işte bana yardım etti, annelerin ikisine de ihtiyaç duymadım. Ne taşınırken ne de boya badana yaparken. İnşallah da onlara ihtiyaç duymadan başa çıkabiliriz
karabağlarmı çabuk adresi ver benim işyeri karakolun o tarafındaa seni üzmek neymiş göstereyimm hamileyim ama gücümden birşey kaybetmedim evel allah kimse benim hemşehrimi üzemezzklava:
hahahaahah çok alemsiniz valla :roflol:o fitilden bi avuç yokmu kaynanama içircem özge
canım benim de cok akıntım vardı, hamilelikte normal ama mantar olabilir belli olmaz dedi, smear almadı çünkü. işte bu fitili yazdı, ben de baktım içinde 1 tane var.sana neden vermıstı canım haberım yokta.
döv onumafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?