2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bendede oluyor seklı rengı degısıyor ama sana verdıgı fıtılın adı ne banada verdı.ama ben atmadım.recetesını okudum fetusa gecer yazıyordu korktum.

fitilin adı neopuotran diye bişey yanlışda yazmış olabilirim bugün alacam.

sen hangi semtte oturuyosun merak ettim kaynanan nerde oturuyor?? İzmirin en uzak mesafesi çiğli - güzelbahçe falandırherhalde onu bile gitmek öyle saatler sürmüyor. Ben burda 14 km lik yolu 1,5 saatte gidiyorum orda 2 katı mesafe yarım saat sürer. Aman boşver hem gelmesinde karışmasında daha iyi

Elhamraa ne güzel işte, gelmesin bir de onun dırdırını mı çekicen?

ya bencede öle gelmesin ama
benim aileme salak yerine koyuyolar gibi geliyo
ben haöileyim yoksa
kimseye iş bırakmam
kocişle taşırım öbür evi nasıl taşıdıysam

Elhamraa ne güzel işte, gelmesin bir de onun dırdırını mı çekicen?

orası da ayrı bir gerçek..ama bu kadar da ilgisiz ve umursamaz olusları da insanı cileden cıkarıyor benim annem 2 saatlik yoldan gelip bana yardımcı oluyor her isimde...kadın 10 dklık yoldan bana daha hicbir faydası olmadı inanır mısın daha da benden bekler valla yapsam yapma demez

aman boşver kaynanadan hayır gelmez malesef
bende geçen sene taşındım güya yardıma geldiler bir de onlara hizmet ettim.
gelmesinler daha iyi

canım bendede oluyor seklı rengı degısıyor ama sana verdıgı fıtılın adı ne banada verdı.ama ben atmadım.recetesını okudum fetusa gecer yazıyordu korktum.

canım niye gittinki ozaman doktora verdiği şeyi kullanmayacaksan. Bütün ilaçlarda aynı uyarılar var yeterli deneme olmadığı için ilaç şirketleri kendilerini korumaya almak için yazıyor. Doktorun hiç bebeğine zarar vercek bişey yaparmı ki.Ayrıca akıntının artması enfeksiyona çevirmesi falan çok daha tehlikeli bişey erken doğuma neden olabiliyormuş. Bence doktorunun verdiği ilacı kullan

hah işte bak
aynen dediğin gibi
otobüsle yarım saatte burda
karabağlar-çiğli...
bana diyoki (arabamız bozuk)
buakşam otobüsle gelin
kalın yarın akşamda dönersiniz otobüsle
sana uzak oluyoda bana hamile hamile birde yakınmı oluyo o yollar
Allahım gene geldi bana gelenler

bana verdiği fitilin adını unuttum ama içinde tek bir tane var.. ben dün aldım bu akşam yatarken kullanacam bakalım..

ne bılıyım yaa anlamadımkı .ayrıca enfeksıyon belırtılerım yok.bu akıntı devam ederse mecbur kullanıcam zaten .cunkı cok rahatsız edıcı bır durum.

karabağlarmı çabuk adresi ver benim işyeri karakolun o tarafındaa seni üzmek neymiş göstereyimm hamileyim ama gücümden birşey kaybetmedim evel allah kimse benim hemşehrimi üzemezzklava:

bana verdiği fitilin adını unuttum ama içinde tek bir tane var.. ben dün aldım bu akşam yatarken kullanacam bakalım..

o fitilden bi avuç yokmu kaynanama içircem özge

Ben şimdiden eşme söyledim, ne olursa olsun ne annemi ne anneni istiyorum yanımda dedim. Benim annem inanılmaz çok karşışır beni deli eder, kayınvalidem ise hiç birşeye karışmaz, sadece milleti anlatır durur. O ne yapmış kaç kg almış, bebeği kaç kg doğmuş. ıkisini de istermiyorum. Doğumda da yanımda sen kalacaksın, birlikte bakacaz bu çocuğa dedim eşime. Sağolsun o da şimdiye kadar her işte bana yardım etti, annelerin ikisine de ihtiyaç duymadım. Ne taşınırken ne de boya badana yaparken. ınşallah da onlara ihtiyaç duymadan başa çıkabiliriz

karabağlarmı çabuk adresi ver benim işyeri karakolun o tarafındaa seni üzmek neymiş göstereyimm hamileyim ama gücümden birşey kaybetmedim evel allah kimse benim hemşehrimi üzemezzklava:

döv onumafoldumben

ne bılıyım yaa anlamadımkı .ayrıca enfeksıyon belırtılerım yok.bu akıntı devam ederse mecbur kullanıcam zaten .cunkı cok rahatsız edıcı bır durum.

Canım dün kaan kocatepenin sitesini gezerken biyerde okudum hamilelikte belirtisiz idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Normalde yanma akıntı gibi belirtiler olurken hamilelikte hiç bir belirti vermeden de idrar yolu enfeksiyonu yaşanabiliyormuş bu nedenle hamileliğin başında ve 24. hafta civarı idrar testi yaptırmak gerekirmiş. Ayrıca hamilelikte akıntı takibini yapmak şartmış artan akıntı koku ve renk değişimi enfeksiyon habercisi olabilirmiş doktorunuzun verdiği ilaçları muhakkak kullanın hatta antibiyotik tedavisi gerekebilir uygulamaktan sakınmayın yazıyordu. İhmal etme bence

tasınma veya baska seyler icin ok ama bebek konusunda yardım almam sart esimle yapamam tek basıma .. hele ki sezeryan falan olursam esim bebeğe bakamaz.tutamaz bile kaydirigubbakcemile3 o sebeple annemi istiyorum yanımda ama benim annem de seninkisi gibi biraz fazla müdahalecidir kaydirigubbakcemile3

Cnm sen sadece akıntı şikayeti için mi gittin?Mantar için verilen fitiller genelde tek oluyor ben mantar için tek fitil kullanmıştım.Benimki şimdi dediğim gibi koyu sarı renkli bir akıntı.Kaşıntı felan yok.

o fitilden bi avuç yokmu kaynanama içircem özge
hahahaahah çok alemsiniz valla :roflol:

sana neden vermıstı canım haberım yokta.
canım benim de cok akıntım vardı, hamilelikte normal ama mantar olabilir belli olmaz dedi, smear almadı çünkü. işte bu fitili yazdı, ben de baktım içinde 1 tane var.

kızlar çok komik ya bir fitil bi de eldiven koymuşlar içine.. yatarken kullanılacakmış. snra kalkmayacakmışsın..
len kalkmayacam da o eldiveni naapcam acaba :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…