evet canım kotrolüm sırasında akıntıyı da sordum.Cnm sen sadece akıntı şikayeti için mi gittin?Mantar için verilen fitiller genelde tek oluyor ben mantar için tek fitil kullanmıştım.Benimki şimdi dediğim gibi koyu sarı renkli bir akıntı.Kaşıntı felan yok.
karabağlarmı çabuk adresi ver benim işyeri karakolun o tarafındaa seni üzmek neymiş göstereyimm hamileyim ama gücümden birşey kaybetmedim evel allah kimse benim hemşehrimi üzemezzklava:
bende onu diyorumm bendek arabağlardayım ver adresi diyee ona bir suikast hazırlayımm en afillisinden,, kıyamam sanaaaaa.s.
:tomato: :tomato:
site unlu mam.varya ordan ara sokağa gir muhtarlığın ön sokağında
vur,kır,parçala...
Canım dün kaan kocatepenin sitesini gezerken biyerde okudum hamilelikte belirtisiz idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Normalde yanma akıntı gibi belirtiler olurken hamilelikte hiç bir belirti vermeden de idrar yolu enfeksiyonu yaşanabiliyormuş bu nedenle hamileliğin başında ve 24. hafta civarı idrar testi yaptırmak gerekirmiş. Ayrıca hamilelikte akıntı takibini yapmak şartmış artan akıntı koku ve renk değişimi enfeksiyon habercisi olabilirmiş doktorunuzun verdiği ilaçları muhakkak kullanın hatta antibiyotik tedavisi gerekebilir uygulamaktan sakınmayın yazıyordu. İhmal etme bence
evet canım kotrolüm sırasında akıntıyı da sordum.
o da olabilir dedi hamilelikte mantar fln da cok olur dedi.
yoğunsa fitil yazayım dedi yazdı..
bide ilerde 5. ayda fln kaşıntı fln da olabilir dedi, olursa diye bir de krem yazdı
site unlu mam.varya ordan ara sokağa gir muhtarlığın ön sokağında
vur,kır,parçala...
ana 10 dk yol tmm cnm yarın gazete al 3 .sayfa haberin senin kaynanann hamilelerin intikamı adı başlıkta bittin sen kaynanaa:)))):sm_cool::sm_cool::teytey::hooray:
şurada ne kadar izmirli var arkandayımmm hemşomhemşerim benim beaaguclubacismile
kokulu ve köpüklü olursa enfeksiyon belirtisi sanırım..ben kendimi bildiğim bileli bu akıntıyla uğraşıyorum
ve hiç bi şekilde geçiremedik
en son yara var dediler yakılcakmış
bende ona yanaşmadım
ama en son bi fitil kullanmıştım
5 adet vardı içinde
o biraz iyi gelmişti
hatta hamileymişimde haberim yokmuş onu kullanırken...
canım niye gittinki ozaman doktora verdiği şeyi kullanmayacaksan. Bütün ilaçlarda aynı uyarılar var yeterli deneme olmadığı için ilaç şirketleri kendilerini korumaya almak için yazıyor. Doktorun hiç bebeğine zarar vercek bişey yaparmı ki.Ayrıca akıntının artması enfeksiyona çevirmesi falan çok daha tehlikeli bişey erken doğuma neden olabiliyormuş. Bence doktorunun verdiği ilacı kullan
allah canını almasın.. o gün öldürdün beni yaaa.. kız da gerçek sanmışözge kulakların geçtimi gıboshayallersmile
günaydııınnnnnnnGünaydın bayanlar :dance:
Günaydın bayanlar :dance:
:roflol::roflol:yersin artıkhahahaahah çok alemsiniz valla :roflol:
canım benim de cok akıntım vardı, hamilelikte normal ama mantar olabilir belli olmaz dedi, smear almadı çünkü. işte bu fitili yazdı, ben de baktım içinde 1 tane var.
kızlar çok komik ya bir fitil bi de eldiven koymuşlar içine.. yatarken kullanılacakmış. snra kalkmayacakmışsın..
len kalkmayacam da o eldiveni naapcam acaba :roflol:
ben hiç smear yaptırmadım biliyo musunbilmiyorumkismilekokulu ve köpüklü olursa enfeksiyon belirtisi sanırım..
vajinit fln da diyorlar ya..
enfeksiyon da tehlikeliymiş tabi.. kesenin erken açılmasına bile sebep olabiliyormuş
günaydııınnnGünaydın bayanlar :dance:
allah canını almasın.. o gün öldürdün beni yaaa.. kız da gerçek sanmışklava:
artık evet, uygun bi yerime... yerim :roflol::roflol::roflol:yersin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?