2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım kotrolüm sırasında akıntıyı da sordum.
o da olabilir dedi hamilelikte mantar fln da cok olur dedi.
yoğunsa fitil yazayım dedi yazdı..
bide ilerde 5. ayda fln kaşıntı fln da olabilir dedi, olursa diye bir de krem yazdı

karabağlarmı çabuk adresi ver benim işyeri karakolun o tarafındaa seni üzmek neymiş göstereyimm hamileyim ama gücümden birşey kaybetmedim evel allah kimse benim hemşehrimi üzemezzklava:

bende onu diyorumm bendek arabağlardayım ver adresi diyee ona bir suikast hazırlayımm en afillisinden,, kıyamam sanaaaaa.s.

site unlu mam.varya ordan ara sokağa gir muhtarlığın ön sokağında
vur,kır,parçala...

valla akıntı takıbını yapamıyorum sayılır.cunkı sureklı degısıyor bu sıra beyaz krem gıbı gelıyor.dr a akıntı olur dedı kopuklu olması kotu dedı

ben kendimi bildiğim bileli bu akıntıyla uğraşıyorum
ve hiç bi şekilde geçiremedik
en son yara var dediler yakılcakmış
bende ona yanaşmadım
ama en son bi fitil kullanmıştım
5 adet vardı içinde
o biraz iyi gelmişti
hatta hamileymişimde haberim yokmuş onu kullanırken...

site unlu mam.varya ordan ara sokağa gir muhtarlığın ön sokağında
vur,kır,parçala...

ana 10 dk yol tmm cnm yarın gazete al 3 .sayfa haberin senin kaynanann hamilelerin intikamı adı başlıkta bittin sen kaynanaa:)))):sm_cool::sm_cool::teytey::hooray:

ana 10 dk yol tmm cnm yarın gazete al 3 .sayfa haberin senin kaynanann hamilelerin intikamı adı başlıkta bittin sen kaynanaa:)))):sm_cool::sm_cool::teytey::hooray:

hemşerim benim beaaguclubacismile

özge kulakların geçtimi gıboshayallersmile

kokulu ve köpüklü olursa enfeksiyon belirtisi sanırım..
vajinit fln da diyorlar ya..
enfeksiyon da tehlikeliymiş tabi.. kesenin erken açılmasına bile sebep olabiliyormuş

valla AHUHAYAT, zeynep haklı canım
benimde 2 ay önce sarı akıntım vardı simirde çıktı mantar olmuş dr ilaç verdi tek kullanımlık fitil mutlaka kullan dedi bende tereddüt ettim ama ilacın üzerinde yazıyor yararları zararlarından faydalıysa mutlaka kullanılmalı deniyor o akıntı ve mantarlar bebeğin mikrop kapmasına düşük yapmana veya erken doğuma neden oluyor
bencede dr verdiyse ihmal etme bi kaç arkadaş daha kullandı..

benim ilacın adı gyno-trosyd 'di

:roflol::roflol:yersin artık

Benim sistit vardı hamile kalmadan 1 ay boyunca onunla uğraştım neler verdi dr. fitil ilaç antibiyotik hiç biri fayda etmedi. 1 ay boyunca pedle dolaştım çok fenaydı. Ama hamile kalınca bütün bu şikayetlerim geçti. Sonra dr. idrar testi yaptı tekrar aslında iltihap hala duruyormuş sonrada tek içimlik suya karıştırılan bi ilaç verdi. Şimdi iyiyim Allaha şükürrrr. Ama bu hastalık çok lanet bişi hep tekrarlıyormuş

kokulu ve köpüklü olursa enfeksiyon belirtisi sanırım..
vajinit fln da diyorlar ya..
enfeksiyon da tehlikeliymiş tabi.. kesenin erken açılmasına bile sebep olabiliyormuş
ben hiç smear yaptırmadım biliyo musunbilmiyorumkismile
Günaydın bayanlar :dance:
günaydııınnn
allah canını almasın.. o gün öldürdün beni yaaa.. kız da gerçek sanmış klava:

ay bak gene sinir tuttu özge ha:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…