ay evet uçusuyodu vallaaa
nerdeeeeeee
daha arkadasım gelmedi herbişeyim o benden tembel sımdı yolda gelır bırazdan
benı beklıyo ya ondan
günaydınnnn şişkolaarrr...
günaydınnnn şişkolaarrr...
ama çok ilgilenme bak geçte kalmış tembel o kaka
günaydın herbişeyüümmm
hişştt gözümün önünde yapmayın bare :mymeka:aman yok kuzum ne ılgılencem merak etme sen.. ben kımseyle senın kadar ılgılenmem... herbişeyümm beniimmmmolumunekankayizsmile
günaydın seker :)
günaydın dünürüm kumamm dah abaşka bir sürü şeyimm..
kızlar sıze bısey anlatıyım mı.. gecen aksam esımle bıyerden gelıoduk bı anda bı gurultu oldu ardından kahkaha donup baktım ben ıkı tane kadın ama o bıcım kadınlar esımde kafasını cevırdı baktı bende tuttum kolundan onune bak dedım ama cok sınırlerım bozuldu hatta yol boyunca konusmadım agladım sınırımden eve geldım hıc bı sorusuna cevap vermedım dun de hıc konusmadım aradı o kadar sadece kendı ıstedıklerı soledım onun soledıklerıne cevap vermedım. dun aksamda eve gelırken bana suprız yumurta almıs bır suru özur dılerım ama ben sadece gurultu olunca dondum baktım dedı. bende dedımkı senınle bu muhabbetı ıkıncı kez yapmam bır daha gorursem hıc sakam yok kızgın şiş sokarım gozune dedım cıdden cok cıddı soyledım uyıne yuz vermedım neyse sonra barıstık.. ama ben bu gece ruyamda hep onlarla ugrastım esımle bırsuru yere gııdyoruz bu gıttıgı her yerde donup kadınlara bakıyor falan fılan hatta sonunda ben sınır krızı gecırıyorum bugun gelıcek olan arkadasımda yanımda ambulans gelıyo felan ama esım gelmıo bıl eyanıma o sırada bızımkı aradı gunaydın demek ıcın bende ne var ya dedım ona baska ne dedım uyku sersemı hatırlamıyorum kapattım teşlı suratına nolcak benım bu kabusları 3 saat uyudum ondada neler oldu neler offffffffffffffffff
banane bakmasın yada bakıp cevırsın kafasını benım farkedemeyecegım hızda. bıde ban aıdyokı kayısdagında o kadınların ne ısı olur merak ettım dıyo kaybolmuslardır gıdıp sorsaydın dedım bende..kız öle ses gelince insan bakar bişi yapmamış ki adam bilmiyorumkismile
hişştt gözümün önünde yapmayın bare :mymeka:
biz bu konuda o kadar çok tartışıyoruzkigünaydın dünürüm kumamm dah abaşka bir sürü şeyimm..
kızlar sıze bısey anlatıyım mı.. gecen aksam esımle bıyerden gelıoduk bı anda bı gurultu oldu ardından kahkaha donup baktım ben ıkı tane kadın ama o bıcım kadınlar esımde kafasını cevırdı baktı bende tuttum kolundan onune bak dedım ama cok sınırlerım bozuldu hatta yol boyunca konusmadım agladım sınırımden eve geldım hıc bı sorusuna cevap vermedım dun de hıc konusmadım aradı o kadar sadece kendı ıstedıklerı soledım onun soledıklerıne cevap vermedım. dun aksamda eve gelırken bana suprız yumurta almıs bır suru özur dılerım ama ben sadece gurultu olunca dondum baktım dedı. bende dedımkı senınle bu muhabbetı ıkıncı kez yapmam bır daha gorursem hıc sakam yok kızgın şiş sokarım gozune dedım cıdden cok cıddı soyledım uyıne yuz vermedım neyse sonra barıstık.. ama ben bu gece ruyamda hep onlarla ugrastım esımle bırsuru yere gııdyoruz bu gıttıgı her yerde donup kadınlara bakıyor falan fılan hatta sonunda ben sınır krızı gecırıyorum bugun gelıcek olan arkadasımda yanımda ambulans gelıyo felan ama esım gelmıo bıl eyanıma o sırada bızımkı aradı gunaydın demek ıcın bende ne var ya dedım ona baska ne dedım uyku sersemı hatırlamıyorum kapattım teşlı suratına nolcak benım bu kabusları 3 saat uyudum ondada neler oldu neler offffffffffffffffff
e ben burdayımki:ecrin_bebek:gunaydın duyfer
gunaydın züt kızımın anası komsumm..
ee elhamra yolumu gozledı gozledı ben geldım gıttı
aman yok kuzum ne ılgılencem merak etme sen.. ben kımseyle senın kadar ılgılenmem... herbişeyümm beniimmmmolumunekankayizsmile
kız öle ses gelince insan bakar bişi yapmamış ki adam bilmiyorumkismile
hahahahahabanane bakmasın yada bakıp cevırsın kafasını benım farkedemeyecegım hızda. bıde ban aıdyokı kayısdagında o kadınların ne ısı olur merak ettım dıyo kaybolmuslardır gıdıp sorsaydın dedım bende..klava:
gel yiwrum bir sürü şeyim benüümmmmolumunekankayizsmile
ayağını denk alsın ama dimi bıde benım yanımda donup bakıyo ne varsa bakacak... ıkı tane yolun yolcusu sallana sallana kahkaha ata ata gıdıyolar neyıne bakıyosunn..olaydan çok etkilenmişsin o yüzden bende olsam aynısını yapardımmm vallaa
ay bencede bişey yapmamış adam daemoncum sende fazla abartmışsın :) E okadar abartırsan rüyana girer tabi. Bu arada gerçekten bişey yaparsa sana benden tavsiye kızgınn şişin soğuk tarafını sok onun gözüne ki sıcak tarafını tutup çıkartamasın aklinialirimsmile
günaydınnn yevruuuu..
dun bıızmkı soledıgınız hıc bı fılmı almamıs o sıra cıkmıs ısten vapurdaymıs bızde twilighti ızledık bugunde new moon u alda barı devamını ızleyelım dedımm.
senın soledıgın fılmlerıde yazıp koydum cebınekaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmilehişştt gözümün önünde yapmayın bare :mymeka:
senınkınınde maasalahı var bıde o küsüyo he... aynı sekılde bızımkıde cok dıkkatlıdır yolda yuruken herseyı goruru bende hıc yolda yururken bakmam ınsanlara o kadın kız cocuk erkek araba ne olsa bakar hatta benı durter bıde ayyy sunun corabına bak falan dıye. bende donup hıc bakmam bırıyle yolda karsılasma ıhtımalım nerdeyse hıc yok ancak bırırnın benı gormesı lazım.biz bu konuda o kadar çok tartışıyoruzki
bizimkide öle
çok dikkatli bi insandır
irde kötü düşünmez noluyo diye bakar
bende ortalığı yırtarım
ama bizimki özür falan dilemez
çünkü ben ne oluyo diye baktım
ben sapıkmıyım der
ve o küser...
e ben burdayımki:ecrin_bebek:
bencede kafaya takmayalımbu konularıkızlar
ruh hastası olası geliyo insanın sonra
hahahahaha
ay daemon çok alemsin..
adamın üstüne atlamak için bahane arıyorsun valla.. :roflol:
biz de bi zaman yolda bakıyo millete diye çok kavga ediyorduk
ama benimki direkt güzellere bakıyordu :roflol:
neyse sonra aştık..
gitme sen de bu kdr üstüne..
o biçim kadınlar da yani bööğğkk
ben begendım ıkıncı ızleyısım ama bırıncıyı cok dıkkatlı ızlememısım heralde hatırlamıyodum nedense halbukı hafızam cok ıyıdır.. ama begendım ben ıkıncısınde umarım devamı olur yoksa cok sınrıım bozulurben onları izlemedim esim tek basına izlemis ben yokkeenn nasıldı bana sanki cocuk filmi gibi geliyor onlar kitaplarını da okumadım.ama kitap zevkine güvendiğim birkac arkadasım okudu surukleyici diye duydum..
ay itiraf edeyim..
o kızgın şişten sonrasını "göz" diye okumadım ben :roflol: :roflol:
ben de sevgi arsızı oldum..Bende normalde kıskanç bi kadınımdır kocama karşı ama hamilelikte bu çok aşırı kıskançlık olarak değişti artık kocamı nerden kimden kıskanacağım belli olmuyo ama ona belli etmemeye çalışıyorum yoksa çok büyük kavgalar edebiliriz Bi de adamında bişi yaptığı yok ben giderek paranoyaklaşıyorum galiba lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?