- Konu Sahibi daemon
-
- #30.361
ben begendım ıkıncı ızleyısım ama bırıncıyı cok dıkkatlı ızlememısım heralde hatırlamıyodum nedense halbukı hafızam cok ıyıdır.. ama begendım ben ıkıncısınde umarım devamı olur yoksa cok sınrıım bozulur
ben de izlerim belki bir gün tek kaldığımda o zaman madem güzel dedin esim de zaman gecirilecek bir film diye bir yorum yaptı
ana! aynı ben :)
bizde hayatımızın en zor döneminden geçiyoruz galiba, benim hamileliğim, onun yeni iş kurma sıkıntıları...ama bu zor süreç bizi acaip yakınlaştırdı, sanki dünya da kimsemiz yok bir ikimiz kaldık gibi oldu. kokusuna doyamıyorum valla...
şimdi hesapladım 87 kere daha işe gelince bitcek bu işgence...
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler opuyorumnanaktan
duyfercim galiba en ilerde olan benim bildiğim kadarıyla
bende hissediyorum.ama çok ayakta olduğum hareketli zamanlarda hissedemiyorum.o zaman da korkuyorum hemen.acaba bişimi oldu diye?bazen çok hareketli oluyor sanırım bazende çok sakin.bugün sabahtan bu yana ayaktayım.2 defa hastaneye gidip geldim mesela.fark edemedim o yüzden henüz.
bende hissediyorum.ama çok ayakta olduğum hareketli zamanlarda hissedemiyorum.o zaman da korkuyorum hemen.acaba bişimi oldu diye?bazen çok hareketli oluyor sanırım bazende çok sakin.bugün sabahtan bu yana ayaktayım.2 defa hastaneye gidip geldim mesela.fark edemedim o yüzden henüz.
ay valla kocamı canım çekti
benim 83 günüm kaldı
ayy maşallah önce senimi uğurlucaz doğumaa
nasıl yani doğuma mı 83 gün kaldı???
inşallah canım çünlü bebeğime biran evvel kavuşmak istiyorum yaa.ben mayıs 20de falan doğururum gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.
yok doğum izninee:))))))
ayy maşallah önce senimi uğurlucaz doğumaa
cinsiyeti nedir bebişinin
kızlarr şuan doğumdan değildee çatı muayenesinden çok tırsıyorummmm
inşallah canım çünlü bebeğime biran evvel kavuşmak istiyorum yaa.ben mayıs 20de falan doğururum gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.
Nasıl yapılıyor? Acı var mı acı?
canım sen 20.haftanda olduğun için söylüyorum tatanoz aşını vurdurdunmu sağlık ocağı bana gel 20,haftada vurul dedi
Ha şimdi oldu, 32 haftalıkken mi ayrılacaksın izne?
kızlar yemeğim geldi ben yiyip geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?