2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay valla kocamı canım çekti

ben çok su içince hissediyorum tık tık
hoşunamı gidiyo
uyuzmu oluyoda vuruyo bana anlamadımki

hareket halindeyken bende pek farkedemiyorum,zaten biz hareket ederken onlarda sallanmaktan içerde uyurlarmş cnm,ama sabah uynadığımda ve akşam yatağa uzandığım an başlıyor.sakinliği,sessizliği seviyor benim kızım

ay valla kocamı canım çekti

bende aynen kocama doyamaz oldum akşam olsada gelse diye bekliyorum.yanımda olduğunda ayrı bi huzurlu oluyorum

kızlarr şuan doğumdan değildee çatı muayenesinden çok tırsıyorummmm

inşallah canım çünlü bebeğime biran evvel kavuşmak istiyorum yaa.ben mayıs 20de falan doğururum gibi geliyor ama hayırlısı bakalım.

canım sen 20.haftanda olduğun için söylüyorum tatanoz aşını vurdurdunmu sağlık ocağı bana gel 20,haftada vurul dedi

Nasıl yapılıyor? Acı var mı acı?

valla geçen yıl haziran annelernin son günlerni okudum hepsi bundan tırsıyorr sanırım ebe yada doktor her kimse elinimi parmağınımı ne sokuyormuş kanıyormuş çok korkuyorum bizim komşu kızıdda dedi önüne gelen parmakladı çok acıdı dedi:gitme:eyvahedigeldismile

canım sen 20.haftanda olduğun için söylüyorum tatanoz aşını vurdurdunmu sağlık ocağı bana gel 20,haftada vurul dedi

evet cnm bana da söylediler bu hafta gidip yaptırıcm inşallah.bide zeynepcm demişti galiba idrar testi yaptırmak lazımmış,bazen idrar yolundaki enf.belirti vermiyormuş diye.ben her gittiğimde sağlık ocağında idrar testimi de yapıyorlar arkadaşlar bilginize.

Ha şimdi oldu, 32 haftalıkken mi ayrılacaksın izne?

evet canım ancak hazırlıkları tamamlarım benim ev çok kötü durumdaa iyice ağırlaştımmı zor olur 32, haftam olduğu saniyede ben toz olurum iştenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…