- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #30.341
ayağını denk alsın ama dimi bıde benım yanımda donup bakıyo ne varsa bakacak... ıkı tane yolun yolcusu sallana sallana kahkaha ata ata gıdıyolar neyıne bakıyosunn..
valla belkı o şiş baska bı yerlerınede kacacak bı dh aolsun goruru o gununu.. hamıe hamıle yaptıgına bak bana.. ucuz bıle kurtuldu bak ben hala ruyalarında cekıyorum ama dun keske affetmesemıydım bak ben bugun hala sınırlıyım
:roflol:şimdi hesapladım 87 kere daha işe gelince bitcek bu işgence...
ben de sevgi arsızı oldum..
ikide bir çağırıyorum benle ilgilen diye.
o da gelip gelip sarılıp öpüyo..
kızlar aramızda ay hafta olarak en ilerde kim varr
Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler opuyorumnanaktan
duyfercim galiba en ilerde olan benim bildiğim kadarıyla
arkadaşlar bebişime üçlü test yaptırmıştık sonuçları çıkmış şimdi dr gidicem inş. bişi çıkmamıştır benim bebişimde sağlıklıdır inşallah. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
günaydın şekercim
aboow yolu yarılamışsın sinha
cuma günü tam 20haftayı tamamlamıştık o günden beri hareketlerini artık o kadar net hissediyorumki birden kuvvetlendi sanki.şimdi dönüşlerini,vuruşlarını tamam hissediyorum hatta bikeresinde babamız bile hissetti zemuszemus artık sabahları kahvaltı yapıpda hamınefendinin karnını doyurana kadar içerden tekmeler savuruyor
cuma günü tam 20haftayı tamamlamıştık o günden beri hareketlerini artık o kadar net hissediyorumki birden kuvvetlendi sanki.şimdi dönüşlerini,vuruşlarını tamam hissediyorum hatta bikeresinde babamız bile hissetti zemuszemus artık sabahları kahvaltı yapıpda hamınefendinin karnını doyurana kadar içerden tekmeler savuruyor
bende sabahları kocamı öpe öpe doyamıyorum bi öyle sarılıyorum bi böyle sarılıyorum ayyyy sabahları onu çokk seviyorum sonra zaten ikimizde işe gidiyoruz ama akşam olup tekrar bir araya gelince benim gözler hemen bi hata aramaya başlıyo. napıyo ne ediyo kime baktı ıııyyyyyy kendime çokk kızıyorummmmmmmmmm
benim şuan 19+0 bugün ultrasona göre
yani 1 hafta sonra bende o kadar net hissedecek miyim?bilmiyorumkismile[/B]
Darısı başımıza canım, bana o kadar uzak geliyor ki 20'li haftalar aaaah aah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?