2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz saçımızı süpürge edelim bebeklerni taşıyalım ne zorluklarlaa onlar baksınn valla kocamıda kadınıda yollarım hatayla bile bakamazzklava:

şimdi hesapladım 87 kere daha işe gelince bitcek bu işgence...

ben de sevgi arsızı oldum..
ikide bir çağırıyorum benle ilgilen diye.
o da gelip gelip sarılıp öpüyo..

bende sabahları kocamı öpe öpe doyamıyorum bi öyle sarılıyorum bi böyle sarılıyorum ayyyy sabahları onu çokk seviyorum sonra zaten ikimizde işe gidiyoruz ama akşam olup tekrar bir araya gelince benim gözler hemen bi hata aramaya başlıyo. napıyo ne ediyo kime baktı ıııyyyyyy kendime çokk kızıyorummmmmmmmmm

arkadaşlar bebişime üçlü test yaptırmıştık sonuçları çıkmış şimdi dr gidicem inş. bişi çıkmamıştır benim bebişimde sağlıklıdır inşallah. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişler opuyorumnanaktan

duyfercim galiba en ilerde olan benim bildiğim kadarıyla

günaydın şekercim
aboow yolu yarılamışsın sinha

inşallah canım,taş gibidir taş takma kafana

cuma günü tam 20haftayı tamamlamıştık o günden beri hareketlerini artık o kadar net hissediyorumki birden kuvvetlendi sanki.şimdi dönüşlerini,vuruşlarını tamam hissediyorum hatta bikeresinde babamız bile hissetti zemuszemus artık sabahları kahvaltı yapıpda hamınefendinin karnını doyurana kadar içerden tekmeler savuruyor

slm kızlar.ancak açabildim.naber,nasılsınız.çok sık açamıyorum bikaç gündür.umarım herkes iyidir.

Kızlar kocalarınıza acıdım valla, o kadar da üstlerine gitmeyin, onlar da insan bizim gibi onlar da bunalabilir eeeeh yeter artık demesinler sonra. Siz yakışıklı birini gördüğünüzde bakmıyor musunuz?

benim şuan 19+0 bugün ultrasona göre
yani 1 hafta sonra bende o kadar net hissedecek miyim?bilmiyorumkismile[/B
]

Darısı başımıza canım, bana o kadar uzak geliyor ki 20'li haftalar aaaah aah

benim kocam dünyanın en dikkatsiz adamıydı ama ben bozdum bu huyunu. Sokakta yada bir kafede falan otururken ben etrafımdaki herkesi farkederim ne giymiş ne yiyor ne konuşuyor gibi ama bunu bilerek ve isteyerek yapmıyorum maalesef benim algım çok açık ister istemez iki konuşmayıda takip edebiliyorum. Sonrada gördüklerimi kocama anlattığım için artık onunda ilgisini çekiyor.Hatta dün bu sayede barıştık. Dün doktordan çıkınca cevahire gidip yemek yedik bende mother&care bakmak istedim ama kociş eve gidelim diye tutturdu bende ona küstüm. Bindik arabaya gidiyoruz tam zincirlikuyuda köprü trafiği malum kaldırımdaki yayalara bakıyodum ister istemez oha lafı çıktı ağzımdan eşimdeki tepki bencede oldu. Ben geçen bi kadının ayakkabısına bakıyodum çok yüksek ve ince topukluydu nasıl bukadar hızlı yürüyebiliyor diye oha dedim meğersem oda aynı şeyi düşünmüş bu sayede barışmış olduk.

ana! aynı ben :)
bizde hayatımızın en zor döneminden geçiyoruz galiba, benim hamileliğim, onun yeni iş kurma sıkıntıları...ama bu zor süreç bizi acaip yakınlaştırdı, sanki dünya da kimsemiz yok bir ikimiz kaldık gibi oldu. kokusuna doyamıyorum valla...

bende hissediyorum.ama çok ayakta olduğum hareketli zamanlarda hissedemiyorum.o zaman da korkuyorum hemen.acaba bişimi oldu diye?bazen çok hareketli oluyor sanırım bazende çok sakin.bugün sabahtan bu yana ayaktayım.2 defa hastaneye gidip geldim mesela.fark edemedim o yüzden henüz.

benim şuan 19+0 bugün ultrasona göre
yani 1 hafta sonra bende o kadar net hissedecek miyim?bilmiyorumkismile[/B
]

inşallah cnm hissedersin.benimki başlarda 1hafta gerideydi şimdide 1hafta önden gidiyor.bu sat.a göre olan tickerim,ultrasona göre 21haftalık oldu galiba

Darısı başımıza canım, bana o kadar uzak geliyor ki 20'li haftalar aaaah aah

inan 16dan sonra nasıl geçti anlamadım cnm,bazen birden hızlıca geçiyor.ama randevuya 1hafta kaldımı işte ozaman duruyor sanki zaman geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…