2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oyy yerim ben senin kızını sen burda biriyle kertmediysen kızını, kızına talip olurumm:))

Sonra çalışmayı düşünüyor musun=?

canım normal şartlarda çalışırdım işim çok iyi ama bilmiyorum bu benim düşüncem bebeğimin bana ömrü boyunca en çok ihtiyacı olacağı yıl ilk 1 yıl en azından 6 ay yani bi bebek için annesnin kokusu her daim almak ister diye düşnüyorum yani en az 6 ay en fazla 1 yıl bebeğime ben bakcam gerekli olan herşeyi alsın istiyorum benden sonra bakarız yine işşş

yok cnm henüz taliplisi çıkmadı kızımın teyzesi.başta kızlar azdı paylaşılamıyordu ama şimdi sayı iyice arttı baksana

ozaman kızına talibim bak benim de oğluşum gelcek kismetse ben gelinime gül gib bakarımm için rahat olsun:))))))

yok cnm henüz taliplisi çıkmadı kızımın teyzesi.başta kızlar azdı paylaşılamıyordu ama şimdi sayı iyice arttı baksana

aman babasına alıştırarak söyle talibi çıktığını adamın yüreğine inmesin kız babaları zor verir kızlarını

ben geçen hafta oldum tetenoz aşımı.daha önceden 2 aşım vardı zaten.3.yü yaptılar.artık 4.de doğumdan sonraya denk geliyor.doktoruma sordum olabilirsin 20.haftayı beklemene gerek yok dedi.kolum 2 gün ağrıdı yalnız.herkesin aynı oluyomu bilmiyorum ama benim tetenoz aşılarında ağrıyor kolum çok.

ozaman kızına talibim bak benim de oğluşum gelcek kismetse ben gelinime gül gib bakarımm için rahat olsun:))))))

aman babasına alıştırarak söyle talibi çıktığını adamın yüreğine inmesin kız babaları zor verir kızlarını

sağol cnm eminim gül gibi bakacağına ama babasından önce ben veremem onu kimselere gibi geliyor ya.ben evlenip başka bi şehire gelin gitmiştim,şimdi düşünüyorumda annem beni nasıl yollamış diye.ben kızımı uzaklara falan veremem heralde.hoş gerçi bende döndüm dolaştım anacığımın yanına geldim amazemuszemus
hayırlısı olsun diyelim artık duyfercim bi doğsunlarda bebişlerimiz.yalnız benim kız bikaçgün büyük olabilir oğluşundan

bana doktor 20, ve 24, haftalarda aşın var dedi niye sana 3 demiş acabaa

olsun daha iyi zengin olurlarr:)))) ya ben senden önce doğurursam kaydirigubbakcemile3

ay ben istemem çatı matı

geçmiş olsun cnm.bende 2 doz yapılıyor diye biliyorum tetenoz aşısını ama senin neden 4olacak acaba

olsun daha iyi zengin olurlarr:)))) ya ben senden önce doğurursam kaydirigubbakcemile3

bu bebişlerin sağı solu belli olmaz cnm olabilir kaydirigubbakcemile3 ama sen izmirdeymişsin ben kızımı oralara yollayamam.oğlunu buraya alsak olurmu

ay ben istemem çatı matı

mecbur canım yaa bende düşün doğumdan değil çatıdan korkuyorum çok tırsıyorumm bide arkadaşımda anlatınca hepten tırstımm arkadaşım aynen böyle anlattı önce hemşire gelmiş yapmış daha doğrusu yapmak istemiş acıdan yaptırmamış sonra zar zor yapmış sonra başka hastaneye sevk etmişşler diyorki arkadaş bu seferde önüne gelen parmakladı ama bu sefer ilk yaptığı kadar acımadı dedi şuan resmen düşündükçe bunalıma giriyorum

bu bebişlerin sağı solu belli olmaz cnm olabilir kaydirigubbakcemile3 ama sen izmirdeymişsin ben kızımı oralara yollayamam.oğlunu buraya alsak olurmu

olur olur bizde gelir tanışınırız

çatı muaynesi sırasında kendimizi çok sıkarsak çok acı oluyormuş orada kasları kastığımız için ama rahat olursak hiçbir ağrı sıkıntı olmuyormuş.korkmayın rahat olun herşey çok kolay olacak kızlarkaydirigubbakcemile5

bana doktor 20, ve 24, haftalarda aşın var dedi niye sana 3 demiş acabaa

geçmiş olsun cnm.bende 2 doz yapılıyor diye biliyorum tetenoz aşısını ama senin neden 4olacak acaba

yok canım yanlış anlattım ben galiba.tüm hayat boyu yapılan tetenoz aşı sayısı 5 zaten.eğer hamilelikten önce hiç başlanmamışsa gebelikte 2 tane yapılıyo,3 tanesi de sonra yapılıyo.benim hamile kalmadan öncesinden 2 tane yapıldığı için ve 3.nün zamanı geldiği için yapıldı.4 ve 5 de sonrasında zamanı gelince yapılacak.
çok mu karışık anlattım yine yaawww bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…