- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #30.381
kızım olacak inşallah cnm.ama burda doktorların yanılabildiğini okudukça içime de kurt düşüyor ya erkekse diye.sağlıklı olsun farketmez kız erkek ama şimdi kıza iyice alıştırınca insan şok olur değişince heralde
evet canım ancak hazırlıkları tamamlarım benim ev çok kötü durumdaa iyice ağırlaştımmı zor olur 32, haftam olduğu saniyede ben toz olurum iştenkaydirigubbakcemile3
oyy yerim ben senin kızını sen burda biriyle kertmediysen kızını, kızına talip olurumm:))
Sonra çalışmayı düşünüyor musun=?
yok cnm henüz taliplisi çıkmadı kızımın teyzesi.başta kızlar azdı paylaşılamıyordu ama şimdi sayı iyice arttı baksana
yok cnm henüz taliplisi çıkmadı kızımın teyzesi.başta kızlar azdı paylaşılamıyordu ama şimdi sayı iyice arttı baksana
evet cnm bana da söylediler bu hafta gidip yaptırıcm inşallah.bide zeynepcm demişti galiba idrar testi yaptırmak lazımmış,bazen idrar yolundaki enf.belirti vermiyormuş diye.ben her gittiğimde sağlık ocağında idrar testimi de yapıyorlar arkadaşlar bilginize.
ozaman kızına talibim bak benim de oğluşum gelcek kismetse ben gelinime gül gib bakarımm için rahat olsun:))))))
aman babasına alıştırarak söyle talibi çıktığını adamın yüreğine inmesin kız babaları zor verir kızlarını
ben geçen hafta oldum tetenoz aşımı.daha önceden 2 aşım vardı zaten.3.yü yaptılar.artık 4.de doğumdan sonraya denk geliyor.doktoruma sordum olabilirsin 20.haftayı beklemene gerek yok dedi.kolum 2 gün ağrıdı yalnız.herkesin aynı oluyomu bilmiyorum ama benim tetenoz aşılarında ağrıyor kolum çok.
sağol cnm eminim gül gibi bakacağına ama babasından önce ben veremem onu kimselere gibi geliyor ya.ben evlenip başka bi şehire gelin gitmiştim,şimdi düşünüyorumda annem beni nasıl yollamış diye.ben kızımı uzaklara falan veremem heralde.hoş gerçi bende döndüm dolaştım anacığımın yanına geldim amazemuszemus
hayırlısı olsun diyelim artık duyfercim bi doğsunlarda bebişlerimiz.yalnız benim kız bikaçgün büyük olabilir oğluşundan
ay ben istemem çatı matıvalla geçen yıl haziran annelernin son günlerni okudum hepsi bundan tırsıyorr sanırım ebe yada doktor her kimse elinimi parmağınımı ne sokuyormuş kanıyormuş çok korkuyorum bizim komşu kızıdda dedi önüne gelen parmakladı çok acıdı dedi:gitme:eyvahedigeldismile
ben geçen hafta oldum tetenoz aşımı.daha önceden 2 aşım vardı zaten.3.yü yaptılar.artık 4.de doğumdan sonraya denk geliyor.doktoruma sordum olabilirsin 20.haftayı beklemene gerek yok dedi.kolum 2 gün ağrıdı yalnız.herkesin aynı oluyomu bilmiyorum ama benim tetenoz aşılarında ağrıyor kolum çok.
olsun daha iyi zengin olurlarr:)))) ya ben senden önce doğurursam kaydirigubbakcemile3
ay ben istemem çatı matı
ay ben de araştırayım.. ne demek ayol herkes parmakladı fln :1shok:hakkatten napcaklar bize ya
bi araştırıyım netten çok merak ettim
ay ben istemem çatı matı
bu bebişlerin sağı solu belli olmaz cnm olabilir kaydirigubbakcemile3 ama sen izmirdeymişsin ben kızımı oralara yollayamam.oğlunu buraya alsak olurmu
hakkatten napcaklar bize ya
bi araştırıyım netten çok merak ettim
bana doktor 20, ve 24, haftalarda aşın var dedi niye sana 3 demiş acabaa
geçmiş olsun cnm.bende 2 doz yapılıyor diye biliyorum tetenoz aşısını ama senin neden 4olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?