naber fıstık nasılsın komşuuu
gel ben seni gezdiririmzemuszemushani ben size ruhum orda olucak ama siz anlamıycaksınız dedimya
hah işte o adam bendim
hatlar karıştı
erkek göründüm
şu fatihi acayip merak ediyorum
bi gelebilsem istanbula
ben de yoga yapmak istiyorum ama aklıma sürekli şu geliyor
sonra da kopup bi daha kendime gelemiyorum
gel bizde kal :jeyyar:
ben de yoga yapmak istiyorum ama aklıma sürekli şu geliyor
ettim canımözge kabul et beni kuşum girebiliyosan faceee
ALLAH İiyligini versin kız ben senin videonu izledim bile ben seninkine demedim kuşum şimdi nette dogum videoları varya oldugu gibi gösteriyo onları izlemeyin dedim korkmamak açısından ne işim var benim kurşunun önünde senin videona bişey demedim ben yani boshayallersmile
neden ya bence giyilebilir zaten biri ilk doğduğunda rahat olur biride azcık büyüsün giyer aman olmadı ben anneme boyun kısımlarına çıt çıt diktiririm vardır terziliği..ukla ben de bu bodyleri alırken çok beğenmiştim, ama geçen gün arkadaşım geldi, bu bodyleri giyemez, boğaz kısmı rahatsız eder dedi. sence nasıl? giyerler dimi?
ahahaahahahben de yoga yapmak istiyorum ama aklıma sürekli şu geliyor
evet cidden...ota moka para harcama özgeee:umursamaz:
cidden mi?bilmiyorumkismile
hehe eklmişsin işte mail olarak geldide akşama oklerim iş yerimde face girmem yasak kafamçokkarıştıgel ben seni gezdiririmzemuszemus
neden ya bence giyilebilir zaten biri ilk doğduğunda rahat olur biride azcık büyüsün giyer aman olmadı ben anneme boyun kısımlarına çıt çıt diktiririm vardır terziliği..
gel tabi gellll delikafadulden
tamam 1 ay kocişle sendeyiz,ekmek elden su gölden ooohzemuszemus
şaka bi yana inşallah nasib olur gelirimde
uğrarım sana
Allaah iptal oldum ben gene:roflol:
gel ben seni gezdiririmzemuszemus
şu fatihi acayip merak ediyorum
bi gelebilsem istanbula
ok canımhehe eklmişsin işte mail olarak geldide akşama oklerim iş yerimde face girmem yasak kafamçokkarıştı
gel cnm gel beraber altını üstüne getiririz fatihin olumunekankayizsmile
o ne kız bilmiyorumkismileayyy şimdi 6 tane felan şu sakızlı şekerler varya hani çocukluğumuzda verirlerdi böyle sakız gibi çiğniyosun sonra yutuyosun onlardan yidim şişirdi beni
evet cidden...
para harcamıyom nan, 15 tl flndı..
sen de yap da erisin totoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?