2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hani ben size ruhum orda olucak ama siz anlamıycaksınız dedimya
hah işte o adam bendim
hatlar karıştı
erkek göründüm

şu fatihi acayip merak ediyorum
bi gelebilsem istanbula
gel ben seni gezdiririmzemuszemus

şu fatihi acayip merak ediyorum
bi gelebilsem istanbula
[/QUOTE]

gel cnm gel beraber altını üstüne getiririz fatihin olumunekankayizsmile

alsanaalsanasmile hmmm yanlış anlamışımmmm...

Bana hormonların bir oyunumu buuuu
Aldı sinirlerimi , verdi guruuuuuruuuuu

ukla ben de bu bodyleri alırken çok beğenmiştim, ama geçen gün arkadaşım geldi, bu bodyleri giyemez, boğaz kısmı rahatsız eder dedi. sence nasıl? giyerler dimi?
neden ya bence giyilebilir zaten biri ilk doğduğunda rahat olur biride azcık büyüsün giyer aman olmadı ben anneme boyun kısımlarına çıt çıt diktiririm vardır terziliği..

neden ya bence giyilebilir zaten biri ilk doğduğunda rahat olur biride azcık büyüsün giyer aman olmadı ben anneme boyun kısımlarına çıt çıt diktiririm vardır terziliği..

Evet boyna çıtçıt iyi fikir

ayyy şimdi 6 tane felan şu sakızlı şekerler varya hani çocukluğumuzda verirlerdi böyle sakız gibi çiğniyosun sonra yutuyosun onlardan yidim şişirdi beni

ayyy şimdi 6 tane felan şu sakızlı şekerler varya hani çocukluğumuzda verirlerdi böyle sakız gibi çiğniyosun sonra yutuyosun onlardan yidim şişirdi beni
o ne kız bilmiyorumkismile
mentos gibi bişi mi bilmiyorumkismile

evet cidden...

para harcamıyom nan, 15 tl flndı..
sen de yap da erisin totoşun

kız bırak ömrümde azcık kilo aldım bişeye benzedim elleme
geçen kociş sen tam bi kadın oldun len hatun diyoaklinialirimsmile

neyse kızlar ben biraz oglumla oynıyım dün fena kapıştık çok üzdü beni bugün biraz da onla ilgileniyim bavul hazırlıyo kendine bu sene gitmicez tatile diyorum anlamıyo yazın işimiz var yandık babaaneside alındı bugün gitti kadın başını alıp torununa bagırdım diye bana bişey demiyo ama çok üzülüyo ona kızdıgımda çok işim var çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…