2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neden çilekte ne varkı benyedım gecen hafta amaaabilmiyorumkismile

gözün aydın canımalkisalkisalkis

benşm doktorum çileğe dikkat et fln demedi..
nooluyomus ki..
zararlıysa da aşırı yemek zararlıdır herhalde..
asmecim hayırlı olsun oğluşun

valla ben de yedim recelini ama sanırım eger bebekte çileğe alerji varsa sorun olabiliyormuş. benim normalde recel olarak değilde taze ve şekerli yiyince alerjim olyor .Bir dilim yedim valla Nebileyim ya herkes bişey dıyor yerken korkuyorum artık ıkı gundur nar yıyorum bırtane şimdide pişman oldum yemesemiydim diye (((

tezek yi emi özge
ooooofffffffff
yağmurda yağıyo nasıl çıkcam dükkandan dışarı

hayırlısı olsun arkidişim minik pipiniz

benşm doktorum çileğe dikkat et fln demedi..
nooluyomus ki..
zararlıysa da aşırı yemek zararlıdır herhalde..
asmecim hayırlı olsun oğluşun

sağol canım bende herseyin fazlası zarar diye düşünüyorum da yınede canımı sıkıyorlar

kız nar ne yapacak
hepimiz yiyoz bol bol bilmiyorumkismile

kız nar ne yapacak
hepimiz yiyoz bol bol bilmiyorumkismile

özge valla bende yıyorum işte bugün netten araştırdım. hamile ve küçük cocuklar fazla tüketmesin diyorda fazla ne demek onu bilmiyom zaten 2 nar alsan 1 kılo yapıyo((( ıkıgundurde 1 nar yıyom valla

özge valla bende yıyorum işte bugün netten araştırdım. hamile ve küçük cocuklar fazla tüketmesin diyorda fazla ne demek onu bilmiyom zaten 2 nar alsan 1 kılo yapıyo((( ıkıgundurde 1 nar yıyom valla
alla allaaaa bilmiyorumkismile
anam ne zormuş bu hamilelik
onu yeme bunu içme

kilo yapma konusunda diyosanız alakası yok kızlar
2 bardak süte denk geliyo 1 nar
80 kaloricik zaten
lütfen burda gıdacı var atlamayalımguclubacismile

80 kaloricik zaten

çileğin küçük küçük çekirdekleri var
narın da öle
acaba bu çekirdekler mi zararlı bilmiyorumkismile ohaoldumsmile

80 kaloricik zaten

valla eger kilo yüzündense bosverecem çünkü diyebilirim ki ben nara aş eriyom:)))))) kilo filan takmayacağım:)

slm kızlar bende yarın öğrenicem inşallah cinsiyeti doktor ay sonu gel dedi ama dayanamıycam 16.haftadayım öğrenebilirm dimi ? Bu arada tetanoz aşısı olan varmı bana hiç öyle bişeyden bahsetmedi de doktor zaten yarında değiştirdim doktoru başka birine gidicem ilgisiz geldi bana off ya daha doğru dürüst doktorum bile belli değil napıcam ben yaa

çileğin küçük küçük çekirdekleri var
narın da öle
acaba bu çekirdekler mi zararlı bilmiyorumkismile ohaoldumsmile

çilek sanırım anladıgım kadarıyla sadece bebişte alerji olma ihtimaline karşı zararlı ama bence onunda alınan mıktarı onemlıdır benım alerjım var ama şekerle karıstırmayıp az yersem mesela sıkıntı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…