selam arkadaşlar cinsiyeti öğrendim ben:))) pipican geliyor:)))) adıda ılgaz öğrendiğim gün haber vermek istedim ama sitede sorun vardı haber veremedim ancak daemon a yazabımiştim.Artık herkese duyuralım:)))
4lü testimizide yaptık sorun yok dedi doktor içimiz rahaladı.Kaçgündürde canım nar çekiyor dün ve bugün yedim günde bir tane zararı olur mu sizce narın.
Çilekle ilgili dikkat edin diyor dotorlar aklınızda olsun yerken kızlar
gözün aydın canımalkisalkisalkisselam arkadaşlar cinsiyeti öğrendim ben:))) pipican geliyor:)))) adıda ılgaz öğrendiğim gün haber vermek istedim ama sitede sorun vardı haber veremedim ancak daemon a yazabımiştim.Artık herkese duyuralım:)))
4lü testimizide yaptık sorun yok dedi doktor içimiz rahaladı.Kaçgündürde canım nar çekiyor dün ve bugün yedim günde bir tane zararı olur mu sizce narın.
tezek yi emi özgeçilekli pastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
elhamra sizin oralarda karafırın vardır kız
aman bizim evin karşısında var bitane
anam orası bir çilekli tart yapıyo booollll kremalı booll çilekli böyle geberirsin.. kocaman bi de
hayırlısı olsun arkidişim minik pipinizselam arkadaşlar cinsiyeti öğrendim ben:))) pipican geliyor:)))) adıda ılgaz öğrendiğim gün haber vermek istedim ama sitede sorun vardı haber veremedim ancak daemon a yazabımiştim.Artık herkese duyuralım:)))
benşm doktorum çileğe dikkat et fln demedi..
nooluyomus ki..
zararlıysa da aşırı yemek zararlıdır herhalde..
asmecim hayırlı olsun oğluşun
kız nar ne yapacakvalla ben de yedim recelini ama sanırım eger bebekte çileğe alerji varsa sorun olabiliyormuş. benim normalde recel olarak değilde taze ve şekerli yiyince alerjim olyor .Bir dilim yedim vallaNebileyim ya herkes bişey dıyor yerken korkuyorum artık ıkı gundur nar yıyorum bırtane şimdide pişman oldum yemesemiydim diye (((
tezek yi emi özge
ooooofffffffff
yağmurda yağıyo nasıl çıkcam dükkandan dışarı
hayırlısı olsun arkidişim minik pipiniz
tezek yi emi özge
ooooofffffffff
yağmurda yağıyo nasıl çıkcam dükkandan dışarı
hayırlısı olsun arkidişim minik pipiniz
kız nar ne yapacak
hepimiz yiyoz bol bol bilmiyorumkismile
nooolcak yağmur yağıyosa, eriyecen mi lülülülülülü
alla allaaaa bilmiyorumkismileözge valla bende yıyorum işte bugün netten araştırdım. hamile ve küçük cocuklar fazla tüketmesin diyorda fazla ne demek onu bilmiyom zaten 2 nar alsan 1 kılo yapıyo((( ıkıgundurde 1 nar yıyom valla
laelaelaelaelaee şeker karıyım vesselam eririm Allah muhafazadelikafadulden
alla allaaaa bilmiyorumkismile
anam ne zormuş bu hamilelik
onu yeme bunu içme
kilo yapma konusunda diyosanız alakası yok kızlar
2 bardak süte denk geliyo 1 nar
80 kaloricik zaten
lütfen burda gıdacı var atlamayalımguclubacismile
kilo yapma konusunda diyosanız alakası yok kızlar
2 bardak süte denk geliyo 1 nar
80 kaloricik zaten
lütfen burda gıdacı var atlamayalımguclubacismile
çileğin küçük küçük çekirdekleri var
narın da öle
acaba bu çekirdekler mi zararlı bilmiyorumkismile ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?