2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de tam 16 da öğrendim cinsiyeti canım. tetenoz aşısını sağlık ocakları takip ediyo ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım şimdi gerekmez dediler.

bence artık öğrenirsin cinsiyetını :))hayırlısı olsun ınsallah

valla pek güzel bi antioksidan ama neden zararlı diyolar bilemedimbilmiyorumkismile

kızlar nar kanı fazla sulandırıyormuş benım doktorum önermedi. abartmadan tadılabılır tabi. ama aspirin ile aynı görevı varmış. bence yemeyin. çilekle ilgili duymadım. ben habire çıtır salatalık yıyorum canım ıstıyor. o da gaz yapıyor ama napım.

hmmm bilmiyorumkismile

hoşgeldin sensiii
doom günün kutlu olsuunn

ben salatalığı abarttım annem kızdı hormonlu bunlar yeme diye mecbur azalttım

ben salatalığı abarttım annem kızdı hormonlu bunlar yeme diye mecbur azalttım

ya şu küçük çıtır olanlar var yaa ondan işte sureklı yiyesim var. acaba mınıklerde de hormon varmıdır. elhamracım sanırım benım de kızım olacak canım hep tuzlu salata ıstıyor. bak senın de ıstıyormuş kesın kız galıba zaten göstermıyooo

hoşgeldin sensiii
doom günün kutlu olsuunn

Canim cok tsk ederim, yaslaniyoruz dimi. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Bende nar ve portakal severim nari fazla abartmiyorum ama portakali asiri yiyorum hamileligimden beri.

Canim cok tsk ederim, yaslaniyoruz dimi. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Bende nar ve portakal severim nari fazla abartmiyorum ama portakali asiri yiyorum hamileligimden beri.

mutlu yıllara canım:)
portakal da zararlı demeyin ağlarım valla

ben valla o kadar da aşırı dikkat etmiyorum şu zararlı bu zararlı..
abartmadıkça yiyorum valla hiç düşünmeden..
bazı günler canım bişiyi çok fazla istiyosa da abartıyorum valla
aaaaa hamile miyiz esir miyiz ayol

ben yiyodum nar ya antioksidan diye

sanırım artık yiyemiycez ..Valla şu doğum bitsin hayırlısıyla kola ve doner yıycem nar yıycem bide bira canım cekiyooo bizimki akşamcı mı olcak ne((( rüyamda lıkır lıkır içiyom valla şalgam suyu istiyom deli gibi skflşgkaşlfkjaisfkljaslfals ölecem galiba aş ermekten

yok yaw daha genciz olumunekankayizsmile
bi anne olalım çocuklar büyüsün o zaman yaşlancaz kaydirigubbakcemile3

mutlu yıllara canım:)
portakal da zararlı demeyin ağlarım valla

Tsk ederim canim. olumunekankayizsmile

Bende oyle canim mesela gunde bir bardak kadar kolayi serbest kildim kendime
hem gazimi aliyor rahatliyorum hemde canim da cekiyor.
Bence de miktarini abartmadiktan sonra cok fazla da irdelememek lazim.
Yalniz son gittigimde tansiyonum biraz yuksek cikti doktorum hamur isinden
ve tuzludan uzak dur dedi, zaten abartili birsey yedigim yoktu o yuzden
yememde birsey de degistirmedim.

benim de canım soğanlı pringles cips istiyoo mafoldumben ama ölsem yemem çok zararlı çünkü o tarz şeyler. öff valla hamıle kalınca herşey serbest öküz gibi yicem kımse karışmıcak sanıyordum. kapana kısıldım resmen.

Anaaah benim bebe uzayli dogacak desene ben canim ne isterse yiyorum.
Cips mips hepsi var canim yediklerimin arasinda.
Ama birde soyle dusunuyorum kimi hoppala anneler var eroin icki sigara hepsi var ama bebekleri yine saglikli doguyor.
Ben tamam kola da iciyorum, cips te yiyorum, pizza vs te yiyorum ama karsiliginda meyveyi de cok yiyorum sut tuketiyorum vs.
Ne bileyim aslinda yediklerime bakarsan ben pek takilmiyorum da dikkat etmiyorum da diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…