slm kızlar bende yarın öğrenicem inşallah cinsiyeti doktor ay sonu gel dedi ama dayanamıycam 16.haftadayım öğrenebilirm dimi ? Bu arada tetanoz aşısı olan varmı bana hiç öyle bişeyden bahsetmedi de doktor zaten yarında değiştirdim doktoru başka birine gidicem ilgisiz geldi bana off ya daha doğru dürüst doktorum bile belli değil napıcam ben yaa
slm kızlar bende yarın öğrenicem inşallah cinsiyeti doktor ay sonu gel dedi ama dayanamıycam 16.haftadayım öğrenebilirm dimi ? Bu arada tetanoz aşısı olan varmı bana hiç öyle bişeyden bahsetmedi de doktor zaten yarında değiştirdim doktoru başka birine gidicem ilgisiz geldi bana off ya daha doğru dürüst doktorum bile belli değil napıcam ben yaa
hmmm bilmiyorumkismileçilek sanırım anladıgım kadarıyla sadece bebişte alerji olma ihtimaline karşı zararlı ama bence onunda alınan mıktarı onemlıdır benım alerjım var ama şekerle karıstırmayıp az yersem mesela sıkıntı olmuyor
valla pek güzel bi antioksidan ama neden zararlı diyolar bilemedimbilmiyorumkismile
ben salatalığı abarttım annem kızdı hormonlu bunlar yeme diye mecbur azalttımkızlar nar kanı fazla sulandırıyormuş benım doktorum önermedi. abartmadan tadılabılır tabi. ama aspirin ile aynı görevı varmış. bence yemeyin. çilekle ilgili duymadım. ben habire çıtır salatalık yıyorum canım ıstıyor. o da gaz yapıyor ama napım.
ben salatalığı abarttım annem kızdı hormonlu bunlar yeme diye mecbur azalttım
hoşgeldin sensiii
doom günün kutlu olsuunn
Canim cok tsk ederim, yaslaniyoruz dimi. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
Bende nar ve portakal severim nari fazla abartmiyorum ama portakali asiri yiyorum hamileligimden beri.
ben yiyodum nar ya antioksidan diye
yok yaw daha genciz olumunekankayizsmileCanim cok tsk ederim, yaslaniyoruz dimi. olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
Bende nar ve portakal severim nari fazla abartmiyorum ama portakali asiri yiyorum hamileligimden beri.
mutlu yıllara canım:)
portakal da zararlı demeyin ağlarım valla
ben valla o kadar da aşırı dikkat etmiyorum şu zararlı bu zararlı..
abartmadıkça yiyorum valla hiç düşünmeden..
bazı günler canım bişiyi çok fazla istiyosa da abartıyorum valla
aaaaa hamile miyiz esir miyiz ayol
benim de canım soğanlı pringles cips istiyoo mafoldumben ama ölsem yemem çok zararlı çünkü o tarz şeyler. öff valla hamıle kalınca herşey serbest öküz gibi yicem kımse karışmıcak sanıyordum. kapana kısıldım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?