ay benim de nasıll lays cekiyo canım anlatamambenim de canım soğanlı pringles cips istiyoo mafoldumben ama ölsem yemem çok zararlı çünkü o tarz şeyler. öff valla hamıle kalınca herşey serbest öküz gibi yicem kımse karışmıcak sanıyordum. kapana kısıldım resmen.
sanırım artık yiyemiycez ..Valla şu doğum bitsin hayırlısıyla kola ve doner yıycem nar yıycem bide bira canım cekiyooo bizimki akşamcı mı olcak ne((( rüyamda lıkır lıkır içiyom valla şalgam suyu istiyom deli gibi skflşgkaşlfkjaisfkljaslfals ölecem galiba aş ermekten
ben de pizza mizza yiyorum valla ayda bir fln hamburger fln da yiyorum..Anaaah benim bebe uzayli dogacak desene ben canim ne isterse yiyorum.
Cips mips hepsi var canim yediklerimin arasinda.
Ama birde soyle dusunuyorum kimi hoppala anneler var eroin icki sigara hepsi var ama bebekleri yine saglikli doguyor.
Ben tamam kola da iciyorum, cips te yiyorum, pizza vs te yiyorum ama karsiliginda meyveyi de cok yiyorum sut tuketiyorum vs.
Ne bileyim aslinda yediklerime bakarsan ben pek takilmiyorum da dikkat etmiyorum da diyebilirim.
valla ben döner çekince canım yiyorumsanırım artık yiyemiycez ..Valla şu doğum bitsin hayırlısıyla kola ve doner yıycem nar yıycem bide bira canım cekiyooo bizimki akşamcı mı olcak ne((( rüyamda lıkır lıkır içiyom valla şalgam suyu istiyom deli gibi skflşgkaşlfkjaisfkljaslfals ölecem galiba aş ermekten
ben de içiyom..nee dönerde ne var ki ben yiyorum hatta arada canm fanta çekiyo onuda içiyorm kola içmem zaten ama gazoz felan içiyorum napıyım ölelim mi yaa:gitme:
ben de pizza mizza yiyorum valla ayda bir fln hamburger fln da yiyorum..
o kdr da değil yaa..
bööle kendimizi kastıkca strese gireriz daha çok valla..
relax olun kızlar.
ben dün akşam yedimm yaay benim de nasıll lays cekiyo canım anlatamam
valla ben döner çekince canım yiyorum
şalgamda içiyorum canım isteyince narı 1 kez yedim hergün mandalina portakal
elma yiyorum
benimde geçen canım rakı çekti hatta eşimle kokoreç yemeğe gittik
ayy çiçekpasajına girdim ohh anason kokularını çektim içime rakı istemeyeyim diye:roflol:
ben kırmızı şarap içtim bir kere 1 bardak.. özel bi gündü..:)))))) yani bira içsem mi:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Şaka:))))))))))))))))))))
ben kırmızı şarap içtim bir kere 1 bardak.. özel bi gündü..
dr. da izin veriyo 1 bardak arada bir
boşver yaAnacim sizin yazdiklarinizi okuyunca birden suclandim,
cidden bukadar dikkat ediyorsunuz yani
ben gecenlerde oturdum koca paket soganli cips yedim.
Dun cheetos yedim ondan onceki gun de lays yedim. :1ninca::1ninca:
Ne bilim hamileligimden dolayi pek fazla degistirmedim yeme duzenimi. :kedi:
Anacim sizin yazdiklarinizi okuyunca birden suclandim,
soğanlı çekmiyor ama baharatlı yiyorum valla bende amannnn ölücem ypoksa canım çekince yiyorum oo kuruyemişte yiyorumm hele tuzlu çekirdek de yiyorummm :sm_cool:
bencede kız seninkisihihoyyytya şu küçük çıtır olanlar var yaa ondan işte sureklı yiyesim var. acaba mınıklerde de hormon varmıdır. elhamracım sanırım benım de kızım olacak canım hep tuzlu salata ıstıyor. bak senın de ıstıyormuş kesın kız galıba zaten göstermıyooo
ben de pizza mizza yiyorum valla ayda bir fln hamburger fln da yiyorum..
o kdr da değil yaa..
bööle kendimizi kastıkca strese gireriz daha çok valla..
relax olun kızlar.
Anaaah benim bebe uzayli dogacak desene ben canim ne isterse yiyorum.
Cips mips hepsi var canim yediklerimin arasinda.
Ama birde soyle dusunuyorum kimi hoppala anneler var eroin icki sigara hepsi var ama bebekleri yine saglikli doguyor.
Ben tamam kola da iciyorum, cips te yiyorum, pizza vs te yiyorum ama karsiliginda meyveyi de cok yiyorum sut tuketiyorum vs.
Ne bileyim aslinda yediklerime bakarsan ben pek takilmiyorum da dikkat etmiyorum da diyebilirim.
Anacim sizin yazdiklarinizi okuyunca birden suclandim,
valla bende yiyorum canım ne çekiyosa abartmadan bide sakatat hariç tabi öyle olmazsa çekilmez zaten ooh göbüşüde yaydım zaten gerine gerine dolaşıyorum nasılsa sonra acısı çıkıcak boşverin kızlar yemeğe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?