2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay benim de nasıll lays cekiyo canım anlatamam

nee dönerde ne var ki ben yiyorum hatta arada canm fanta çekiyo onuda içiyorm kola içmem zaten ama gazoz felan içiyorum napıyım ölelim mi yaa :gitme:

ben de pizza mizza yiyorum valla ayda bir fln hamburger fln da yiyorum..
o kdr da değil yaa..
bööle kendimizi kastıkca strese gireriz daha çok valla..
relax olun kızlar.

valla ben döner çekince canım yiyorum
şalgamda içiyorum canım isteyince narı 1 kez yedim hergün mandalina portakal
elma yiyorum
benimde geçen canım rakı çekti hatta eşimle kokoreç yemeğe gittik
ayy çiçekpasajına girdim ohh anason kokularını çektim içime rakı istemeyeyim diye:roflol:

nee dönerde ne var ki ben yiyorum hatta arada canm fanta çekiyo onuda içiyorm kola içmem zaten ama gazoz felan içiyorum napıyım ölelim mi yaa :gitme:
ben de içiyom..
o kdr kasarsam kendimi hamileliğin tadını cıkaramam valla zehir olur

o kdr da değil yaa..
relax olun kızlar.

:)))))) yani bira içsem mi:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Şaka:))))))))))))))))))))

Anacim sizin yazdiklarinizi okuyunca birden suclandim,
cidden bukadar dikkat ediyorsunuz yani
ben gecenlerde oturdum koca paket soganli cips yedim.
Dun cheetos yedim ondan onceki gun de lays yedim. :1ninca::1ninca:
Ne bilim hamileligimden dolayi pek fazla degistirmedim yeme duzenimi. :kedi:

hımmmm:))))))))))))))))

herkese selam nasıllarmıs güzel hazıran annelerı bakem :)))

:)))))) yani bira içsem mi:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Şaka:))))))))))))))))))))
ben kırmızı şarap içtim bir kere 1 bardak.. özel bi gündü..
dr. da izin veriyo 1 bardak arada bir

valla bende yiyorum canım ne çekiyosa abartmadan bide sakatat hariç tabi öyle olmazsa çekilmez zaten ooh göbüşüde yaydım zaten gerine gerine dolaşıyorum nasılsa sonra acısı çıkıcak boşverin kızlar yemeğe devam

boşver ya
bebişler zaten ihtiyacları kadarını alıyorlar onların içinden.. bişi olmaz bence
ben şimdiye kadar sunu bunu yedim de çocugum zarar gördü diyen birini duymadım
bunlar hep faraziye geliyo bana..
olsa olsa kilo olur o da bize zararı olur..
tabi çiğ et fln onların dışındaki şeylerden bahsediyorum

soğanlı çekmiyor ama baharatlı yiyorum valla bende amannnn ölücem ypoksa canım çekince yiyorum oo kuruyemişte yiyorumm hele tuzlu çekirdek de yiyorummm :sm_cool:

ben yılbasında sadece 2 yudumcuk bıra ıcmıstım:)))
oda canım cok cektı kendımı düşündügümden deyıl
bebısımın bı tarafı sısmesın dıye...
nar da ne varkı ben narı cok severım cok ta yerım.
bu aralar nıyeyse yumurtayı normalden daha cok yıyorum.
canım öle ıstıyo. :))

soğanlı çekmiyor ama baharatlı yiyorum valla bende amannnn ölücem ypoksa canım çekince yiyorum oo kuruyemişte yiyorumm hele tuzlu çekirdek de yiyorummm :sm_cool:

Hehehe aynen canim dun aksam ezeli izlerken eysanin babasi almis bir paket cekirdek
patir patir citliyo dayanamadim bende hemen mutfaga gittim
bende aldim gectim karsisinda patir patir citledim. :roflol::roflol:

bencede kız seninkisihihoyyyt
o kdr da değil yaa..
relax olun kızlar.

bende kendimi kasmayanlardanım
okulda zaten kafayı yemiştim ozararlı yeme bu zararlı yeme
zaten vejateryandım yendim yarı yarıya şükür
vücut ihtiyacı olanı ve ihtiyacı olduğu kadarını istermiş

:umursamaz:

bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile kızlar yemeyın lutfen azıcık bişey kaldı. yemesek ölmeyız boşverın yemeyın ömur uzun daha yıyecegımız ne gunler var. sıkın dişinizi 4,5 ay kaldı. şimdı yersenız tabiki bebeklerımıze hemen bişey olmaz ama yıllar içinde ortaya çıkar sonuçları. mesela ilerıde şeker hastası yada ALLAH yazmasın kanser genetiği taşıyabılıler. taşımayabılırlerde ama bu riske gırmeye degmez bence. azıcık sabredelım olma mı?

herkese slm kızlaaarrrr bugün çalış çalış canım çıktı valla günün konusu yiyip içme galiba herşeyi yiyip içiyorum kızlar sadece çiğ et yasaklı günde bir bardak kolada içiyorum canımın istediği meyve sebze ne varsa yiyorum o kadarda diiil canım geçenlerde canım çok istedi dışarı çıktım kırmızı şarabımıda içtim sadece abartmamak lazım bence çilek falan sanmıyorumki zararı olsun annenin allerjisi yoksa niye sorun olsunki sadece çileği böbrekler açısından iyi yıkamak lazım ama bunun gebelikle alakası yok çilek bebek doğduktan sonra verilmez ilk 1 sene allerji yapabilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…