2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya ne güzel yumurta yiyebiliyosun ben ilk zamanlar nerdeyse çok yedim ilk 3 ay şimdi yiyemiyorm içimi kaldırıyo hemen mide bulantısı yapıyo böğürmeye başlıyorm haftada 3-4 kere yemek lazımmış sütde içemiyorum napıcam ben ya :gitme:

bugün hiç bitmicek sandım hepinizi öptüm kızlar kendinizede bebişlerede iyi bakın

peki güzel anneler bende kuyruk sokumu agrısı ve kalça ağrısı çok oluyor utanmasam siyatık dıycem sizde de var mı?

onun bir vitamını var dr yazdırabılırsın. senın saglıgın acısından sut ve yumurta önemli,ilerıde kemık erımesı olabılırsın. dr sor bence.

kızlar kardeşim face eklemiş benim resimlerimi
pelinnnn
dosyasına
bakabilirsiniz

bu arada ben yararsız şeylere karşı bir tiksinti duydum. kızartma ve hamburger yiyemiyorum
sürekli ede kendim yemek yapmaya başladım, dışarıda yemek yemek fikri bana eskisi gibi cazip gelmiyor artık.
hergün yumurta ve nar yiyorum. mandalina ve portakalı da kasayla götürüyorum. sütle aram fazla yok o yüzden peynir ve yoğurda ağırlık verdim.
bir de tatlıya düştüm bu aralar eskiden pek yemezdim.

hımm canım ozman ılk 3 ay zorla yedın galba .. ben ılk 3 ay nerdeyse ac gezıyodum
ozman bebegın pek fazla ıhtıyacı olmadıgı ıcın kendımı zorlamadım .cünkü eksıme falan vardı bende yıyemıyordum 3 aydan sonra gectı zorla yıyıp kendımı tıksındırmedgım ıcın sımdı herseyı yıyebılıyorum.mesala suanda bır yumurtayı bıtırebılmek ıcın ugrasma
yarısını falanyemeye calıs yıne alısır emınım süt ıcemıyorsan pudıg gıbı seyler ye bence

Allahaşkına nerde bu kadar insan
dilekdilek, DUYFER_2006+, kembet, leach, lovfun, melmea, ozbek83+, ozgecay+, ozmos+, SinHa+, yeni_gelin, Zynpmrt+

burdayım ama sadece bu aralar okuyabiliyorum çoook yoğunum. başım çatlıyor bide süt içiyorum oda uyku yapıyor.

o ne be 10 metre uzaktasın hiçbişiyin görünmüyo :dilcikar:

onun bir vitamını var dr yazdırabılırsın. senın saglıgın acısından sut ve yumurta önemli,ilerıde kemık erımesı olabılırsın. dr sor bence.
ben ilk 3 ay sütü çok içtim artık midem bulanıyordu geçen hafta dr dedim ya ölücem içmekten eşimde ısrar ediyor içdiye
oda sakın zorlama onun yerine kaşar peyniri,beyaz peynir, krem peyniri ye daha faydalı zaten ben pek sütü önermem gazda yapar diğerleri kadarda sağlıklı değil dedi..

kızlar yedıklerınıze kızıyorum karışıyorum dıye bana kızmayın lutfen, ben kanser hastasıydım guç bela yendım bu nedenle çok hassasım, o gunlerı kımse yaşamasın yaşatmasın. sızı uyarmamam hassas oldugumdan.

hımm ben de yiyim bari. kaşar peynırınde çok sut varmış zaten.

geçmiş olsun şekerim Allah yaşatmasın tekrarını

hayır canım ben kendı adıma kızmıyorum.Bazı şeylerin cidden zararları olduğu gerçek ,dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum cips ve kola için özellikle dikkat diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…