- Konu Sahibi daemon
-
- #30.661
ben yılbasında sadece 2 yudumcuk bıra ıcmıstım:)))
oda canım cok cektı kendımı düşündügümden deyıl
bebısımın bı tarafı sısmesın dıye...
nar da ne varkı ben narı cok severım cok ta yerım.
bu aralar nıyeyse yumurtayı normalden daha cok yıyorum.
canım öle ıstıyo. :))
ben kırmızı şarap içtim bir kere 1 bardak.. özel bi gündü..
dr. da izin veriyo 1 bardak arada bir
onun bir vitamını var dr yazdırabılırsın. senın saglıgın acısından sut ve yumurta önemli,ilerıde kemık erımesı olabılırsın. dr sor bence.ya ne güzel yumurta yiyebiliyosun ben ilk zamanlar nerdeyse çok yedim ilk 3 ay şimdi yiyemiyorm içimi kaldırıyo hemen mide bulantısı yapıyo böğürmeye başlıyorm haftada 3-4 kere yemek lazımmış sütde içemiyorum napıcam ben ya :gitme:
hemen bakıyom delikafaduldenkızlar kardeşim face eklemiş benim resimlerimi
pelinnnn
dosyasına
bakabilirsiniz
ya ne güzel yumurta yiyebiliyosun ben ilk zamanlar nerdeyse çok yedim ilk 3 ay şimdi yiyemiyorm içimi kaldırıyo hemen mide bulantısı yapıyo böğürmeye başlıyorm haftada 3-4 kere yemek lazımmış sütde içemiyorum napıcam ben ya :gitme:
Allahaşkına nerde bu kadar insan
dilekdilek, DUYFER_2006+, kembet, leach, lovfun, melmea, ozbek83+, ozgecay+, ozmos+, SinHa+, yeni_gelin, Zynpmrt+
ben ilk 3 ay sütü çok içtim artık midem bulanıyordu geçen hafta dr dedim ya ölücem içmekten eşimde ısrar ediyor içdiyeonun bir vitamını var dr yazdırabılırsın. senın saglıgın acısından sut ve yumurta önemli,ilerıde kemık erımesı olabılırsın. dr sor bence.
o ne be 10 metre uzaktasın hiçbişiyin görünmüyo :dilcikar:
hoooff :mymeka:e başka resim yok piyasada napim tlfnumda bozuk garantiye yooladım biliyon:ecrin_bebek:
burdayım ama sadece bu aralar okuyabiliyorum çoook yoğunum. başım çatlıyor bide süt içiyorum oda uyku yapıyor.
ben ilk 3 ay sütü çok içtim artık midem bulanıyordu geçen hafta dr dedim ya ölücem içmekten eşimde ısrar ediyor içdiye
oda sakın zorlama onun yerine kaşar peyniri,beyaz peynir, krem peyniri ye daha faydalı zaten ben pek sütü önermem gazda yapar diğerleri kadarda sağlıklı değil dedi..
kızlar yedıklerınıze kızıyorum karışıyorum dıye bana kızmayın lutfen, ben kanser hastasıydım guç bela yendım bu nedenle çok hassasım, o gunlerı kımse yaşamasın yaşatmasın. sızı uyarmamam hassas oldugumdan.
kızlar yedıklerınıze kızıyorum karışıyorum dıye bana kızmayın lutfen, ben kanser hastasıydım guç bela yendım bu nedenle çok hassasım, o gunlerı kımse yaşamasın yaşatmasın. sızı uyarmamam hassas oldugumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?