2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun gulkurusu, dediğin gibi dikkat etmek gerekiyor aslında

geçmiş olsun canım. dediğin gibi çekmeyen bilemez
aslında hamileyken değil her zaman dikkat etmek lazım

popo ağrısı bı bende mı var yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(((((((((((((((((((((

Gulkurusu gecmis olsun canim ama iste aslinda herzaman dikkat etmek gerekiyor sirf hamilelikte degil.
Yani normalde yaptigin seyleri hamilelikte yapiyorsan pek fayda etmez sanirim bilemiyorum canim.

gülkurusu niye kızalım sana..
doğru söylüyorsun tabii ki..
:1hug:

bebiş yok bugün yaa
dün en son morali bozuktu bugün girmedi

kızlar ya farkındamısınız son 10 sayfada yemeklerden bahsedilmiş. Sizi oburlar yemek deyince nasıl da çeneyi suya koymuşsunuz. Valla atlaya atlaya okudum oraları neme lazım canım çeker akşam akşam.
Hala pijamalarımlayım evi daha yeni topladım yavaş yavaş giyineyim süsleneyim di mi kocişi pijamayla karşılamayayım. Offf bu üşengeçlik ne zaman geçecek...

geçmiş olsun şekerim Allah yaşatmasın tekrarını

hayır canım ben kendı adıma kızmıyorum.Bazı şeylerin cidden zararları olduğu gerçek ,dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum cips ve kola için özellikle dikkat diyorum

Geçmiş olsun gulkurusu, dediğin gibi dikkat etmek gerekiyor aslında

geçmiş olsun canım. dediğin gibi çekmeyen bilemez
aslında hamileyken değil her zaman dikkat etmek lazım

amin arkadaşlar. ALLAHım düşmanıma bile vermesın bu hastalıgı. bana binlerce soru sordular. saglıklı beslenen bırıyım, sebze severım et severım nedenini araştırdılar. anketler yaptılar. aslında nedeni hala daha bılınmıyor ama annem bana hamıleyken gunde 20 tane tipi tip sakız çiğnermiş canı çok istiyormuş. doktorlar o sakızların içinde zararlı boyalar oldugunu ve bunun benı güçsüz düşürdüğünü söyledıler. çocukken troid bezlerım alındı kanser yuzunden en son 3 yıl önce de pankreas kanserı oldum. hayatım hastanelerde geçti. şimdi o kadar dıkkatlıyım kı kendımı geçtim, evladım çekmesın benım çektıklerımı.

ay canım benim geçmiş olsun
okurken dayanamadım ya

bu arada artık tekmelerını hısseden var mı?

tam ben sölicektim gülkurusu ben geçen pazar hissettim sanki kalp atışı gibiydi hemen eşimin elini göbeğime koydu oda 3 kere vurduğunu hissetti ama biz kalp atışı sandık. Anneme sordum sen kendi elini kalbine koyduğunda tıktık diye mi vuruyor o tekmedir dedi.Nasıl mutlu oldum nasıl heyecanlandım anlatamam. Şimdi elim göbeğimde geziyorum ama yok bidaha olmadı.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…