kızlar yedıklerınıze kızıyorum karışıyorum dıye bana kızmayın lutfen, ben kanser hastasıydım guç bela yendım bu nedenle çok hassasım, o gunlerı kımse yaşamasın yaşatmasın. sızı uyarmamam hassas oldugumdan.
kızlar yedıklerınıze kızıyorum karışıyorum dıye bana kızmayın lutfen, ben kanser hastasıydım guç bela yendım bu nedenle çok hassasım, o gunlerı kımse yaşamasın yaşatmasın. sızı uyarmamam hassas oldugumdan.
popo ağrısı bı bende mı var yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(((((((((((((((((((((
ay bide ayranbenim bildiğim süt değil yoğurt uyku yapar :uhm:
geçmiş olsun şekerim Allah yaşatmasın tekrarını
hayır canım ben kendı adıma kızmıyorum.Bazı şeylerin cidden zararları olduğu gerçek ,dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum cips ve kola için özellikle dikkat diyorum
Geçmiş olsun gulkurusu, dediğin gibi dikkat etmek gerekiyor aslında
geçmiş olsun canım. dediğin gibi çekmeyen bilemez
aslında hamileyken değil her zaman dikkat etmek lazım
ay bide ayran
içmez olaydım alsanaalsanasmile
yok bee ne yandıözgenin kocişi yandı bu akşam
amin arkadaşlar. ALLAHım düşmanıma bile vermesın bu hastalıgı. bana binlerce soru sordular. saglıklı beslenen bırıyım, sebze severım et severım nedenini araştırdılar. anketler yaptılar. aslında nedeni hala daha bılınmıyor ama annem bana hamıleyken gunde 20 tane tipi tip sakız çiğnermiş canı çok istiyormuş. doktorlar o sakızların içinde zararlı boyalar oldugunu ve bunun benı güçsüz düşürdüğünü söyledıler. çocukken troid bezlerım alındı kanser yuzunden en son 3 yıl önce de pankreas kanserı oldum. hayatım hastanelerde geçti. şimdi o kadar dıkkatlıyım kı kendımı geçtim, evladım çekmesın benım çektıklerımı.
büyüyoya ondan ağrıyodur:kedi:
bu arada artık tekmelerını hısseden var mı?
yok bee ne yandı
bugün kayınvalidelerde balık yeme günü
oraya gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?