ikizim artık biz üçüzüz unutma..
hazzel var bir de
olumunekankayizsmile
hahahahahahhaşimdi biz üçümüz ikiz miyiz :dance:
bu da anneannemin lafıdır. birgün üçüz görmüş de demiş bu üçü ikiz mi diye :roflol:
şimdi biz üçümüz ikiz miyiz :dance:
bu da anneannemin lafıdır. birgün üçüz görmüş de demiş bu üçü ikiz mi diye :roflol:
günaydın cosmoo
melmea mekanı buldum, attım 2. buluşma topiğine
inşallah canım..Ozgecaaay burası süper bir yere benziyor, inşallah kızlar da beğenir
günaydın canlar nasılsınız??
işler çok yoğun giremiyorum bugün durgun allahtan.. iyisiniz değilmi problem yok?
cumartesi günü doktora gittik çok şükür herşey yolunda.. 3 lü tarama yapıldı sonuçlarını bekliyoruz.. Cinsiyetini yine öğrenemedik yaa :gitme: ama bebişimin hiç suçu yok doktora dedim ee cinsiyeti ne? bilmiyorum dedi e bakmadınız dedim ben 20. haftadan önce söylemem dedi.. çok merak ediyoruz dedim 1 ay daha merak et dedi söylemedi yaa mafoldumben Ama kendi kaşındı bizde yine kaçamak yapcaz görür o başka doktora gitcem arada aklinialirimsmile
ayyy yine miii eyvahedigeldismileayy anova senin doktorunda ne nemrut adammış. bana söylemesin var ya kafasına geçirirm ultrason aletini.
zaten heyecandan yerimde duramıyorum ne olacak diye. 1 ay falan beklersem kalpten giderim.
bu arada grip salgını var çevremde çok fena. aman dikkat edin. ben gene ayakta atlatıyorum ama bir çok kişi hastanelik olmuş. bol bol c vitamini alın.
dün resim yüklemek istedim beceremedimm nasıl yapılıyorr kızlarrr
ayy anova senin doktorunda ne nemrut adammış. bana söylemesin var ya kafasına geçirirm ultrason aletini.
zaten heyecandan yerimde duramıyorum ne olacak diye. 1 ay falan beklersem kalpten giderim.
bu arada grip salgını var çevremde çok fena. aman dikkat edin. ben gene ayakta atlatıyorum ama bir çok kişi hastanelik olmuş. bol bol c vitamini alın.
ayyy yine miii eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?