2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikizim artık biz üçüzüz unutma..
hazzel var bir de
olumunekankayizsmile

şimdi biz üçümüz ikiz miyiz :dance:
bu da anneannemin lafıdır. birgün üçüz görmüş de demiş bu üçü ikiz mi diye :roflol:
hahahahahahha
süper yaaa senin anneanneye bayıldım :roflol:

evet biz üçümüz ikiziz olumunekankayizsmile

Ozgecaaay burası süper bir yere benziyor, inşallah kızlar da beğenir
inşallah canım..
ben daha önce gitmiştim oraya
böyle suyun altındaymışsın gibi sanki delikafadulden
çok dinlendirici..
yemekleri fln da güseldir..

kızlar 2. istanbul buluşması topiğine koymustum, siz de bakmak isterseniz,

OCEAN CAFE -

günaydın canlar nasılsınız??
işler çok yoğun giremiyorum bugün durgun allahtan.. iyisiniz değilmi problem yok?
cumartesi günü doktora gittik çok şükür herşey yolunda.. 3 lü tarama yapıldı sonuçlarını bekliyoruz.. Cinsiyetini yine öğrenemedik yaa :gitme: ama bebişimin hiç suçu yok doktora dedim ee cinsiyeti ne? bilmiyorum dedi e bakmadınız dedim ben 20. haftadan önce söylemem dedi.. çok merak ediyoruz dedim 1 ay daha merak et dedi söylemedi yaa mafoldumben Ama kendi kaşındı bizde yine kaçamak yapcaz görür o başka doktora gitcem arada aklinialirimsmile

dün resim yüklemek istedim beceremedimm nasıl yapılıyorr kızlarrr

ayy anova senin doktorunda ne nemrut adammış. bana söylemesin var ya kafasına geçirirm ultrason aletini.
zaten heyecandan yerimde duramıyorum ne olacak diye. 1 ay falan beklersem kalpten giderim.
bu arada grip salgını var çevremde çok fena. aman dikkat edin. ben gene ayakta atlatıyorum ama bir çok kişi hastanelik olmuş. bol bol c vitamini alın.

ayyy yine miii eyvahedigeldismile

ööle karın olmaz, daha 16. haftadan ööle olursa 9 ay nasıl geçer yaa...

canım doktor çok ilgili onun için sert davranamıyorum ama bazı prensiplerini bozamıyor işte neyse dediğim gibi ihanet edeceğim ona bende.. geçmiş olsun sana aman dikkat edin.. bugün haberlerde duydum domuz gribi fos çıktı falan diyorlar..

ayyy yine miii eyvahedigeldismile

evet ya dün kaynanam aradı dedi gelmeyin biz çok fena grip olduk. doktora gitmişler, salgın var demişler orada . ben zaten düzelemedim. işyerindekilerde hasta. etrafım revire döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…