canım doktor çok ilgili onun için sert davranamıyorum ama bazı prensiplerini bozamıyor işteneyse dediğim gibi ihanet edeceğim ona bende.. geçmiş olsun sana aman dikkat edin.. bugün haberlerde duydum domuz gribi fos çıktı falan diyorlar..
fos mu cıkmış, nasıl fos cıkmış CADIARZUcanım doktor çok ilgili onun için sert davranamıyorum ama bazı prensiplerini bozamıyor işteneyse dediğim gibi ihanet edeceğim ona bende.. geçmiş olsun sana aman dikkat edin.. bugün haberlerde duydum domuz gribi fos çıktı falan diyorlar..
ööle karın olmaz, daha 16. haftadan ööle olursa 9 ay nasıl geçer yaa...
canım doktor çok ilgili onun için sert davranamıyorum ama bazı prensiplerini bozamıyor işteneyse dediğim gibi ihanet edeceğim ona bende.. geçmiş olsun sana aman dikkat edin.. bugün haberlerde duydum domuz gribi fos çıktı falan diyorlar..
fos mu cıkmış, nasıl fos cıkmış CADIARZU
kaçtın en son cosmocum?Ya kızlar ben 62 kg olmuşum :1no2:
Yemiyomda , Yesem anlıcam kilo almam normal dicem ama yemiyom ki hiç iştahım yok :1no2:
Çok sinir oluyom kendme yaaa benneyaptımki
aaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok:dünya sağlık örgütü dedi ki böyle bir salgın yok. normal grip domuz gribinden daha tehlikeli.
bencede neredeyse doğurdu doğuracaklar. bir de 16. hafta diye yutturuyorlar.
yok benim ki normal grip sırnaşık şey burun akıntısı ve öksürük var. allahtan halsiz değilim de işe geliyorum
domuz gribine ben başından beri inanmıyorum zaten. bir tek o konuda ikna olamadım nedense.
dün resim yüklemek istedim beceremedimm nasıl yapılıyorr kızlarrr
bencede neredeyse doğurdu doğuracaklar. bir de 16. hafta diye yutturuyorlar.
yok benim ki normal grip sırnaşık şey burun akıntısı ve öksürük var. allahtan halsiz değilim de işe geliyorum
domuz gribine ben başından beri inanmıyorum zaten. bir tek o konuda ikna olamadım nedense.
canım belki doktorun daha önce yanılmıştır o yüzden şimdi seni üzmemek için söylemiyordur. Boşver bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Kızlar bu arada çanakkalede 8 aylık hamile bir öğretmen domuz gribinden ölmüş. bebeğini sezeryanla almışlar bebiş iyiymiş. Ama kendisi szeryan sonrasında 4 gün içinde vefat etmiş. :gitme:
zate o grip aldı seni bizden, pazar günü :jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
duyfer bu konuyu oku burada açıklamalı anlatıyor.
hahahahah doğru valla. hala dötü toparlayamadık.
sabahta eşim kızıyor bu nasıl öksürük doktora gitsene diye. işin ilginci şu anda halsizlik yok o yüzden rahatım. doktora da gitsem ilaç veremeyecek. yaşasın ıhlamur hihoyyyt
Archi ateşim yoksa grip değilsin, sadece soğuk algınlığıdır. Dahiliyeci demişti bunu bana.
hahahahah doğru valla. hala dötü toparlayamadık.
sabahta eşim kızıyor bu nasıl öksürük doktora gitsene diye. işin ilginci şu anda halsizlik yok o yüzden rahatım. doktora da gitsem ilaç veremeyecek. yaşasın ıhlamur hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?