2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım belki doktorun daha önce yanılmıştır o yüzden şimdi seni üzmemek için söylemiyordur. Boşver bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

Kızlar bu arada çanakkalede 8 aylık hamile bir öğretmen domuz gribinden ölmüş. bebeğini sezeryanla almışlar bebiş iyiymiş. Ama kendisi szeryan sonrasında 4 gün içinde vefat etmiş. :gitme:

fos mu cıkmış, nasıl fos cıkmış CADIARZU

ööle karın olmaz, daha 16. haftadan ööle olursa 9 ay nasıl geçer yaa...

bencede neredeyse doğurdu doğuracaklar. bir de 16. hafta diye yutturuyorlar.

yok benim ki normal grip sırnaşık şey burun akıntısı ve öksürük var. allahtan halsiz değilim de işe geliyorum

domuz gribine ben başından beri inanmıyorum zaten. bir tek o konuda ikna olamadım nedense.

Ya kızlar ben 62 kg olmuşum :1no2:
Yemiyomda , Yesem anlıcam kilo almam normal dicem ama yemiyom ki hiç iştahım yok :1no2:
Çok sinir oluyom kendme yaaa benneyaptımki

Ya kızlar ben 62 kg olmuşum :1no2:
Yemiyomda , Yesem anlıcam kilo almam normal dicem ama yemiyom ki hiç iştahım yok :1no2:
Çok sinir oluyom kendme yaaa benneyaptımki
kaçtın en son cosmocum?

belki de bebek alıyordur. rahmimiz büyüyo artık, suyumuz artıyo fln.. onların da etkisi var artık

zate o grip aldı seni bizden, pazar günü :jeyyar:

Archi ateşim yoksa grip değilsin, sadece soğuk algınlığıdır. Dahiliyeci demişti bunu bana.

olabilir canım tabi ama herkes öğrenmiş baksana 60 kişinin belli bende merak ediyorum ama tabiki de sağlıklı olması kesinlikle daha önemli....

fos mu cıkmış, nasıl fos cıkmış CADIARZU

ne bilim tam olarak dinlemedim haberi ama öyle dedi spiker..

zate o grip aldı seni bizden, pazar günü :jeyyar:

hahahahah doğru valla. hala dötü toparlayamadık.
sabahta eşim kızıyor bu nasıl öksürük doktora gitsene diye. işin ilginci şu anda halsizlik yok o yüzden rahatım. doktora da gitsem ilaç veremeyecek. yaşasın ıhlamur hihoyyyt

Bol bol gargara yap tuzlu suyla, ağıza ve burna.

Archi ateşim yoksa grip değilsin, sadece soğuk algınlığıdır. Dahiliyeci demişti bunu bana.

hımmm doğrudur o zaman. ateşim yok canım.o olsa zaten domuz gribi miyim diye koşarak doktora giderim.
o zaman ben çok fena soğuk almışım .

kızlr gunaydınnnn nasılsınızzz?

günaydın güneşim yağmurumm..
ayy yerim onu yağmur benim kızımmm :1hug:

hasta mı oldunyaaaa gecmıs olsn dıkkat et cnm yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…