2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kızlar ben 62 kg olmuşum :1no2:
Yemiyomda , Yesem anlıcam kilo almam normal dicem ama yemiyom ki hiç iştahım yok :1no2:
Çok sinir oluyom kendme yaaa benneyaptımki

canım eğer mutlu olcaksan söyleyeyim ben 64 kg ile hamile kaldım şuan en son 17 haftamda 73 kg bide küsür var ben ilk aylar çok kilo aldım şimdi normale döndü ama olan olduu :gitme:

evet bende okudum sabah..:gitme:

bir arkadaşım var izmirde geçen gün konuştuk 10 şubat gibi doğum yapacak... her yerim çatladı ben çok ihmal ettim krem sürmedim fazla dikkat et dedi.. dizlerinin arkası, kalçası, baldırları, karnı, göğüsleri çok kötü oldum dedi çok üzüldüm ama o çok kilo almış doğuma bir ay var toplamda 17 kilo almış... aman dikkat edin kızlar yerimseniben

Aşkım 1 ay olmadı daha 60 dım, doktor "hadi 59 diyelm bozulma sen" dedi
Gıcık oluyom kendmeee
amaan cosmo taktığın şeye bak. alacan tabi kilo..
geç bile kalmışsın :roflol:
daha coookkk kilo alacaksın :jeyyar:

kızlar siz ne kullanıyorsnz ben bebe yagı kullanıyorm ama fazla fayda edecegını sanmıyrm ay bıde tıksınıyorm malesf surerken doktor da pregnacase dıye bi krem yazdı 30 tl daha almadm alsmmı almasammı karar veremedım?

saol cnm
yagmurda kesın karar verdın yani dimi bence çokkk güsel bi isim yaaaaaaaaa
verdim canım evet. en sonunda yine yıllardır düşündüğüm isme döndüm.

canım eğer mutlu olcaksan söyleyeyim ben 64 kg ile hamile kaldım şuan en son 17 haftamda 73 kg bide küsür var ben ilk aylar çok kilo aldım şimdi normale döndü ama olan olduu :gitme:
bende valla ilk 10 haftada 4,5 kilo fln aldım.. şimdi de toplam 6,5
benimki de duruldu sonradan

yanlız bağlantı süper oldu :roflol:
dimi :roflol:

oyy demek oluyorki heryermize sürcezz ben bebe yapı kullanıyorumm biraz daha azalsın içine badem yağı kakoyağıda eklicem 3ü 1 aradaa başdan aşa yağlanayımm bari

:1shok::1shok::1shok:
benim eski iştahım yok artık. yediklerim düzene girdi birkaç haftadır.
umarım böyle devam eder. yoksa bende çok kilo alacak gibiyim.

verdim canım evet. en sonunda yine yıllardır düşündüğüm isme döndüm.

bende valla ilk 10 haftada 4,5 kilo fln aldım.. şimdi de toplam 6,5
benimki de duruldu sonradan

dimi :roflol:

şimdi sizin duruldu heralde ben almaya başlarım artık buyuk bir hızlaa bende 51 le kaldm 53.5 falan olmştm sanrm

Çok nazenin bi isim kibar hoşş yani harika bi seçimmm Güneşcim alkisalkisalkis

cnm ben diil özge kızına karar vermiş benim oğluşum olcak adınıda ömür koymak ıstıyorum ama kararsızımmm aslnda kararlıymdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Offfff yarabbim :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…