kaçtın en son cosmocum?
belki de bebek alıyordur. rahmimiz büyüyo artık, suyumuz artıyo fln.. onların da etkisi var artık
günaydın güneşim yağmurumm..
ayy yerim onu yağmur benim kızımmm :1hug:
Ya kızlar ben 62 kg olmuşum :1no2:
Yemiyomda , Yesem anlıcam kilo almam normal dicem ama yemiyom ki hiç iştahım yok :1no2:
Çok sinir oluyom kendme yaaa benneyaptımki
günaydın güneşim yağmurumm..
ayy yerim onu yağmur benim kızımmm :1hug:
yanlız bağlantı süper oldu :roflol:
evet bende okudum sabah..:gitme:canım belki doktorun daha önce yanılmıştır o yüzden şimdi seni üzmemek için söylemiyordur. Boşver bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Kızlar bu arada çanakkalede 8 aylık hamile bir öğretmen domuz gribinden ölmüş. bebeğini sezeryanla almışlar bebiş iyiymiş. Ama kendisi szeryan sonrasında 4 gün içinde vefat etmiş. :gitme:
amaan cosmo taktığın şeye bak. alacan tabi kilo..Aşkım 1 ay olmadı daha 60 dım, doktor "hadi 59 diyelm bozulma sen" dedi
Gıcık oluyom kendmeee
hasta mı oldunyaaaa gecmıs olsn dıkkat et cnm yaaaaaaaaaaa
sağol canım öyle bir hastalık var ama iyiyim.
hasta değilim ben hasta değilimmm ( kendimi telkin etmem lazım aklinialirimsmile )
verdim canım evet. en sonunda yine yıllardır düşündüğüm isme döndüm.saol cnm
yagmurda kesın karar verdın yani dimi bence çokkk güsel bi isim yaaaaaaaaa
bende valla ilk 10 haftada 4,5 kilo fln aldım.. şimdi de toplam 6,5canım eğer mutlu olcaksan söyleyeyim ben 64 kg ile hamile kaldım şuan en son 17 haftamda 73 kg bide küsür var ben ilk aylar çok kilo aldım şimdi normale döndü ama olan olduu :gitme:
dimi :roflol:yanlız bağlantı süper oldu :roflol:
bir arkadaşım var izmirde geçen gün konuştuk 10 şubat gibi doğum yapacak... her yerim çatladı ben çok ihmal ettim krem sürmedim fazla dikkat et dedi.. dizlerinin arkası, kalçası, baldırları, karnı, göğüsleri çok kötü oldum dedi çok üzüldümama o çok kilo almış doğuma bir ay var toplamda 17 kilo almış... aman dikkat edin kızlar yerimseniben
bir arkadaşım var izmirde geçen gün konuştuk 10 şubat gibi doğum yapacak... her yerim çatladı ben çok ihmal ettim krem sürmedim fazla dikkat et dedi.. dizlerinin arkası, kalçası, baldırları, karnı, göğüsleri çok kötü oldum dedi çok üzüldümama o çok kilo almış doğuma bir ay var toplamda 17 kilo almış... aman dikkat edin kızlar yerimseniben
canım eğer mutlu olcaksan söyleyeyim ben 64 kg ile hamile kaldım şuan en son 17 haftamda 73 kg bide küsür var ben ilk aylar çok kilo aldım şimdi normale döndü ama olan olduu :gitme:
verdim canım evet. en sonunda yine yıllardır düşündüğüm isme döndüm.
bende valla ilk 10 haftada 4,5 kilo fln aldım.. şimdi de toplam 6,5
benimki de duruldu sonradan
dimi :roflol:
saol cnm
yagmurda kesın karar verdın yani dimi bence çokkk güsel bi isim yaaaaaaaaa
Çok nazenin bi isim kibar hoşş yani harika bi seçimmm Güneşcim alkisalkisalkis
ayy üzülme canım ya sevinirmiyim hiçç kıyamammmm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?